Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ آیا فردوسی درباره من و تو در ایران امروز اشتباه کرده یا واقعیت رو گفته: ز ايران و ز ترک و ز تازيان نژادی پديد آيد اندر ميان نه دهقان و نه ترک و نه تازی بود سخنها به کردار بازی بود همه گنجها زير دامن نهند بميرند و کوشش به دشمن دهند نظرت چیه؟ 28 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ چه خوش گفت فردوسی پاکزاد ........ که رحمت بر آن تربت پاک باد. 15 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ همه بنده ی ناب یزدان پاک همه دل پر از مهر این آب و خاک پدر در پدر آریایی نژاد ز پشت فریدون نیکو نهاد کجا رفت آن دانش و هوش ما که شد مهر میهن فراموش ما نبود این چنین کشور و دین ما کجا رفت آیین دیرین ما 16 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی خوب گفت رحمت به ان شیری که فردوسی را خورد 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی خوب گفت رحمت به ان شیری که فردوسی را خورد من شنیده ام فردوسی را در کوه های توس، شیر پلنگ میخوراندند تا رشید و دانا شود. :JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ من شنیده ام فردوسی را در کوه های طوس، شیر پلنگ میخوراندند تا رشید و دانا شود. :jc_thinking: من نگفتم فردوسی چه شیری خورد گفتم رحمت به ان شیری که فرودسی را خورد 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ آیا فردوسی درباره من و تو در ایران امروز اشتباه کرده یا واقعیت رو گفته: اين دقيقا چيزيه كه فردوسي تو روزگار خودش ميديده و با تمام وجودش لمس ميكرده؛ و از زبان رستم فرخزاد شرح زمان خودش -يعني سالها بعد از شكست فرخزاد- رو ميده كه جنبه پيشگويانه پيدا ميكنه و متأسفانه واقعيتيه كه نه فقط تا زمان فردوسي كه تا امروزم ادامه پيدا كرده... زيان كسان از پي سود خويش / بجويند و دين اندر آرند پيش 5 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ آیا فردوسی درباره من و تو در ایران امروز اشتباه کرده یا واقعیت رو گفته: ز ايران و ز ترک و ز تازيان نژادی پديد آيد اندر ميان نه دهقان و نه ترک و نه تازی بود سخنها به کردار بازی بود همه گنجها زير دامن نهند بميرند و کوشش به دشمن دهند نظرت چیه؟ اولين نظرم اين هست كه شعر رو اشتباه نوشتيد و لذا خوانش آن را سخت كرديد: ز ايران و از ترك و از تازيان ..... دومين نظر من اين است كه اين پيش بيني متعلق به شخص فردوسي نيست بلكه اين بخشي از پيش گويي هاي زرتشت است از اينده ي ايران كه حضرت فردوسي آن را به اين شيوايي به شعر برگردانده 12 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ فردو سی بسیار انسان بزرگیست فقط من موندم شاهنامه رو از رو چی نوشت بعد از حمله عرب های ...که کتابی تو این مملکت نموند 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ من از این نگاه های نژاد پرستانه زیاد خوشم نمیاد. البته اگر منظور تاپیک رو به درستی درک کرده باشم. فردوسی انسان بزرگی بوده. شاید پیش گویی های فردوسی که من نمیدونم ولی امیر میگه طبق زرتشته، درست از آب درومده باشه ولی دلیل بر این نیست که همه چیز رو سیاه و سفید مطلق ببینیم. خیر و شر دو جریان بشری که در طول تاریخ همواره وجود داشته. هنوز هم وجود داره و تا آینده خواهد بود. چه در عصر قبل از اسلام. چه بعد از اون. نمیتونیم این جریانات رو زائیده ترکیب نسل ها بدونیم و نگاه وراثتی رو به این قضیه معطوف کنیم. البته این نظر شخصی منه. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده