گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ نهههههههههههههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ نه که کلا تاپیک بحث علمی هستش!!!!! مگه نمیبینی بحث به این مهمییییییی :icon_razz: ارزش کار هنرمندارو میاری پایین؟ :babygirl: برو اونور پستونک بخور بچه ....نمیبینی مراسم ترحیمه ؟ چه عجب دست از اسپم ورداشتی 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ اوری از تو توقع نداشتم آخه اینجا جای این تاپیکه؟ منتقل شد ! لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ اوری از تو توقع نداشتم آخه اینجا جای این تاپیکه؟ منتقل شد ! خاکککککککککککککککککککککککک عالم باور کن کلی گشتم یه جای درست درمون پیدا کنم پیدا نکردم اصلا ندیده بودم این طنز و خنده دار و بـــــــــِــوَشیددددددددددددد لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ زیر خاکی آپ میکنی؟؟؟ من آپ نکردم که دیدم هیچ کس براش عزاداری نکرد گفتم بیام یه کم عزاداری کنم لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ من آپ نکردم که دیدم هیچ کس براش عزاداری نکرد گفتم بیام یه کم عزاداری کنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده