Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ چقد من عاشق این برنامهه بودم بخصوص اون جوجه ها! :aghosh: 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ چیه خب! فوت کرده به من چه! 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ اومرَان صحت نداره شایدم این مخمل خیر ندیده شایعه کرده! 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ پستای شکلک اسپم محسوب میشه ها! دهه! :w589: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ من دلم برای مخمل میسوخت، با اینکه پررو بود و همش میخواست جوجه هارو اذیت کنه! :دی 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ چقد من دلم میخواست این مخمل جوجه هارو بخوره ... بیشتر ب خاطر همین نیگا میکردم 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ اوری جون فک کنم دیگه سالش شده باشه مجلس ترحیم که گرفته بودم خودم واسش بنده خدارو! تا شب هفتم رفتیم با بچه ها همه با هم! 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ اخییییی یادش بخیر چقد این برنامه رو دوست داشتم صدای مادربزرگه رو خیلی دوست داشتم ، وقتی تیتراژش رو نگاه میکردم اشکم در میومد آخه مادربزرگه صداش غمگین بود 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ چقد من دلم میخواست این مخمل جوجه هارو بخوره ... بیشتر ب خاطر همین نیگا میکردم خیلی بدی!!! آخه چرا؟جوجه ها به اون نازی! 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی بدی!!!آخه چرا؟جوجه ها به اون نازی! جوجه ها رو اعصابم راه میرفتن بیچاره مخمل 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ جوجه ها رو اعصابم راه میرفتن بیچاره مخمل اتفاقا خیلیم ناز بودن کجاش بیچاره بود؟ 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ اتفاقا خیلیم ناز بودن کجاش بیچاره بود؟ نویسنده خیلی ب جوجه هااا حال داد .. :w00: همش مخمل ضایع میشد 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ نویسنده خیلی ب جوجه هااا حال داد .. :w00: همش مخمل ضایع میشد تقصیره خودشه میخواس اونارو اذیت نکنه! 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ پستای شکلک اسپم محسوب میشه ها!دهه! :w589: نه که کلا تاپیک بحث علمی هستش!!!!! 1 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ آخییییییییییییی من اون موقع ها خیلی کوشولو بودم,چیز خاصی از کارتونش یادم نیس ولی خب جوجوهاش خیلی مامانی بودن:babygirl:مخمل هم گناه داشت؛انگار همه علیه اون برنامه میچیدن. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده