mani24 29665 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 محو شو اینجا قهوه ها دست نخورده میمانند و مسافران تک به تک به این قهوه ها با طمع بیشتری نزدیک میشوند... 3
"nazanin" 3610 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 دوستت دارم به حرمت احساس های زنانه ام و عشق ورزیدن های مردانه تو تا اخرین نفس عاشقت می مانم!!! 2
mani24 29665 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 من از تمام آسمان يك باران را می خواهم و از تمام زمین یک خیابان را و از تمام تو یک دست که قفل شود در دست من ....! 3
"nazanin" 3610 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 نازنینم برای تو مینویسم برای تو یی که از جنس بلوری به زیبایی نوری یه سنگ صبوری دوستت دارم و برای دیدنت بیتابم! 1
"nazanin" 3610 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 مجنون نازنین از عشق ورزیدن های من تا اعتماد تو چقدر فاصله است؟ تا کی باید میان دلداگی ام عطر نفسهای یک غریبه را حس کنم کسی از جنس انتظار 3
mani24 29665 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 راستش… برای اینها که نه… دلم برای خودت تنگ شده ............. 2
"nazanin" 3610 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 هر نفس اسم تو را به اسارت زبان در می آورم قلب را به زنجیر محبت تو می کشم و نگاهم را به چشمان زیبای تو می دوزم تا مبادا سرنوشت کاری کند ... حرفی زند که روزگار مجبور شود تو را از من پس بگیرد... 2
mani24 29665 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 در مکان های دور از انتظار به دست افرادی دور از انتظار و در مواقعی تصور ناپذیر معجزات خود را به انجام می رساند برای آن مهربانِ توانا غیرممکن وجود ندارد ... همیشه همیشه و همیشه امیدی هست ... 2
"nazanin" 3610 ارسال شده در 1 اسفند، 2012 تو از تبار فصل بهاری مرا به گل می نشانی من با تو به گل خواهم نشست و بی تو خواهم پژمرد...
mani24 29665 ارسال شده در 2 اسفند، 2012 تو از تبار فصل بهاریمرا به گل می نشانی من با تو به گل خواهم نشست و بی تو خواهم پژمرد... دست ات را به من بده دست های تو با من آشناست ای دیر یافته با تو سخن می گویم به سان ابر که با توفان به سان علف که با صحرا به سان باران که با دریا به سان پرنده که با بهار به سان درخت که با جنگل سخن می گوید زیرا که من ریشه های تورا دریافته ام زیرا که صدای من با صدای تو آشناست. 2
"nazanin" 3610 ارسال شده در 2 اسفند، 2012 تورا عاشقانه می نگرم تو را عاشقانه می بویم تو را عاشقانه می بوسم تورا عاشقانه در آغوش می کشم تو را عاشقانه توصیف می کنم تویی بسان باران از جنس آسمان به زیبایی رنگین کمان به شکوه سبزه زاران.... دوستت دارم 2
mani24 29665 ارسال شده در 2 اسفند، 2012 تورا عاشقانه می نگرم تو را عاشقانه می بویم تو را عاشقانه می بوسم تورا عاشقانه در آغوش می کشم تو را عاشقانه توصیف می کنم تویی بسان باران از جنس آسمان به زیبایی رنگین کمان به شکوه سبزه زاران.... دوستت دارم یادت هست؟! جــناق می شکــستیم می گــفتیم: "یــادم تــــو را فرامــــوش " ... ولی امـــــــروز، تمــام استخوانهــ ـــایم شکـــــسته ... باز هــم تو را فراموش نکردم!! 2
"nazanin" 3610 ارسال شده در 2 اسفند، 2012 من کوهم, تو دریایی من حقیقتم, تو مثل رویایی من هنوزم دوستت دارم اما تو پر از رنگ وریایی 2
mani24 29665 ارسال شده در 2 اسفند، 2012 من کوهم, تو دریایی من حقیقتم, تو مثل رویایی من هنوزم دوستت دارم اما تو پر از رنگ وریایی یه احساس خاصیه وقتی با تو می خندم تموم سختیا رو باز کنار تو نفهمیدن چه حس خوبیه اما بگو این قصه رویا نیست به غیر از تو که دنیامی دیگه چیزی تو دنیا نیست 2
mani24 29665 ارسال شده در 2 اسفند، 2012 تو شاه بیت غزل نا تمام زندگی منی عزیزترینم... مرد باش زمین به مرد بودنت نیاز داره .... مرد باش . مردونه حرف بزن . مردونه بخند . مردونه عشق بورز ... مردونه گریه کن ، مردونه ببخش .... مرد باش ، نه فقط باجسمت ، بانگاهت ، با احساست ، با آغوشت ... مردباش و هیچوقت نامردی نکن مخصوصا برای کسی که به مردونگیت تکیه کرده و باورت کرده مرد باش .. 2
"nazanin" 3610 ارسال شده در 2 اسفند، 2012 شاهزاده من زن که باشی گاهی کم می آوری دست هایی را که مردانگی شان امنیت می آورد و شانه هایی را که استحکام آغوششان لمس آرامش را به همراه دارد. 2
mani24 29665 ارسال شده در 2 اسفند، 2012 شاهزاده من زن که باشی گاهی کم می آوری دست هایی را که مردانگی شان امنیت می آورد و شانه هایی را که استحکام آغوششان لمس آرامش را به همراه دارد. دلهایمان را یکی کنیم! بی هیچ پاداشی حراج محبت کنیم! وباور کنیم که دیر یا زود همه ی ما خاطره ایم 2
"nazanin" 3610 ارسال شده در 2 اسفند، 2012 من مغرورم مثل ابر با سخاوتم مثل باران اما از احساس و محبت زنانه ام برایت می سازم یه رنگین کمان 2
mani24 29665 ارسال شده در 3 اسفند، 2012 من مغرورم مثل ابر با سخاوتم مثل باران اما از احساس و محبت زنانه ام برایت می سازم یه رنگین کمان نیمدونم من زیاد غصه میخورم یا دیر آروم میشم ... از این ها که بگذریم ... من میدونم که یه روز به تو میرسم ... سکوت سرد این فاصله ها رو میشکنم ... شاید وقتی دلم از تو هم گرفت ... تو بالین تو اشک ریختم ! پس من اینجا ایستاده ام ... شاید هم بی تو بودنم برای همین بود ... برای یک با تو ماندن زیبا ! 2
ارسال های توصیه شده