*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ در زندگی باران نباش که فکر کنند با منت خودت را به شیشه می کوبی، ابر باش تا منتظرت باشند که بباری. 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ سبک مشاعره درست اما نفر بعدی با کدوم واژه یا حرف شرع کنه ؟ اخرین حرف یا یک کلمه از داخل متن ؟ 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ سبک مشاعره درست اما نفر بعدی با کدوم واژه یا حرف شرع کنه ؟ اخرین حرف یا یک کلمه از داخل متن ؟ با آخرین حرف 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ نمی دونم، جمله باید از خودمون باشه یا نه . راستش زیاد وارد نیستم . اصلا نمی دونم جمله اش ادبی ه یا نه ! ولی به نظرم توش امید داره، خوشمان امد.:biggrin: در زندگی باران نباش که فکر کنند با منت خودت را به شیشه می کوبی، ابر باش تا منتظرت باشند که بباری. یه روز از همین روزا روی شب پا میزارم ..... خدا همه رفتگان رو بیامرزه . 3 لینک به دیدگاه
shamim _ thr 505 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ یه روز از همین روزا روی شب پا میزارم ..... موفقیت از آن کسی است که به تلاش معتقد است نه به شانس. 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ سردرد گرفته است عوام زده از سخنرانی آن روشن فکر،مانده ام با کدامشان همدردی کنم! 3 لینک به دیدگاه
shamim _ thr 505 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ " موفقيت" بدست آوردن چيزی است که دوست داری و " خوشبختی" دوست داشتن چيزی است که بدست آوردهای. 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ یک بار هم پایین را نگاه کن،تو که همش سر به هوایی.این بار شاید جای چاله،شخصیتت، در دره ی نابودی بیافتد! 3 لینک به دیدگاه
shamim _ thr 505 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ درست حرف بزن و يا عاقلانه سکوت کن. 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ نور آمده است در وادیِ تاریکی،اما سیاهی همچنان سیاه است، امید باقی است به زمان،شاید به سر آید. 4 لینک به دیدگاه
blue-sky 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ دیگران را ببخش نه بخاطر اینکه سزاوار بخشش اند بخاطر اینکه گور باباشون ! :ws3: 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ باز نون... نمی ماند حال آدم ها در یک مسیر،وقتی روحشان متلاطم است.آرامش روح می طلبد راه آدمی. 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ یک روز زندگی تمام میشود و تو مرگ را در آغوش میکشی پس بمیران بدیها را درخودت پیش از آنکه بمیری .... 1 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ یکی از راه های خوشبختی این است که انسان نسبت به نعمت ها شکر گذار باشد (ویلیام هرشل ـ ستاره شناس انگلیسی) 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ دعا می کنم که خدا از تو بگیرد هر آنچه که خدا را از تو بگیرد دکترعلی شریعتی 1 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ دستانم تورا کم میآورند آن هنگام که با هر نفس در ورطه تنهایی های گاه وبی گاهم رها می شوم... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ می خواهم فریاد بزنم تنهاییت برای من... غصه هایت برای من... همه بغضها و اشکهایت برای من... تو فقط بخند 2 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ دستانت را به من بسپار میخواهم با سخاوت دستان تو قصر زیبای عشقمان را بسازم وتا ابد کنار تو بمانم 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ مــملو از آنــــــچـــه مــــی خواهیم بـگوییم ولی نــمی توانیم بگوییم ... 2 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ من و تویی وجود ندارد!!! وقتی من را در آغوش میکشی انقدر ارام و عاشقم که باورم میشود جزی از وجود توشده ام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده