El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ سلام ، اینجا من مطالبی که دوستان ارسال کردند رو میزارم ، فقط مطمئن نیستم برای این تایپیک دسترسی باید تعریف بشه یا برای کل بخش ویژه تعریف شده ؛ اگه کسی بگه این رو میزارم مطلبا رو فقط دوستان خواهشا هرکسی مطلبی داره بفرسته چون فقط 2 نفر تا حالا مطلب فرستادن و مطالبمون کمه ، لطفا چند دقیقه وقت بگذارید و هرچیزی که دارید بفرستید :icon_gol: بیایید اولین مجله نواندیشان رو ما عمرانی ها بیرون بدیم 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ مطلب ارسالی توسط آرانوس دانستنی های آسفالت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ------------ مطلب ارسالی توسط bahram_first007 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ------------ مطلب ارسالی توسط Cinderella برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ----------- مطالب پیشنهادی توسط خودم http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=64618 مقاطع فولادی جدید (بهرام) http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=66968 خانه های آینده (بهرام) -------------- مطلب ارسالی توسط Amir R. Haddadi برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 فایل 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ مطالبو پ خ كنيم به خودت يا همينجا بزاريم؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ مطالبو پ خ كنيم به خودت يا همينجا بزاريم؟؟؟ اگه برام بفرستین همشو تو یه پست میزارم که قاطی نشه بقیه تایپیکو راجع بهشون بحث میکنیم 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ ممنون حامد جان بابت پيگيريت نه همه كاربران تالار عمران به اين بخش دسترسي ندارند فقط خودت / من / ياسمن ( همكار مدير) / سينا / بهرام / سيندي/ رضا نسيمي/و رضا افشار پور ... دسترسي دارند من شرمنده م تو هفته آخر سرم شلوغ بود و فقط آره شب ها آزاد ميشدم كه ديگه توان جمع بندي براي مطالب نداشتم اما تلاشممي كنم تو اين هفته بهت برسونم در ضمن يه تبليغاتي هم تو تالار مديران و معماري و شهر سارزي انجامميدم اگه كسي مطلبي داشت برات خصوصي بفرسته .............. خب حالا مطالب و اسم اين 2 نفري كه مطلب گذاشتن بزار ببينيم چي بوده 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ پس من اشتباهی اینجا دسترسی دارم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ شما اون 3 تا نقطه ای :banel_smiley_4: من تو اون 3نقطه جا نمیشم :167: من گفتم اگه اشتباهی عوضی شده دسترسیم حذف بشه 1 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ من مي گم چرا يه نفر كمه / نخير شما دسترسيت درسته بله شما هم هستيم اما بازم يه احساسي بهم ميگه بازم يه نفر ديگه هم نيست ( هركي هستي خودتو نشون بده ) 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ من مي گم چرا يه نفر كمه / نخير شما دسترسيت درسته بله شما هم هستيم اما بازم يه احساسي بهم ميگه بازم يه نفر ديگه هم نيست ( هركي هستي خودتو نشون بده ) :banel_smiley_4: من اصن میتونم نباشم خوبه راه زندگی رو نوشونت دادم 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ m-shirin? اسپم نکنین:ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ m-shirin? اسپم نکنین:ubhuekdv133q83a7yy7 اسپم نیست:w00: روشن شدن وضعیت هست 1 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ m-shirin? اسپم نکنین:ubhuekdv133q83a7yy7 نخير ايشون دسترسي نداره !!!!!! چون فعلا كاربر جديد الورده اگه احساس ميكني واجب هست بگو فعالش كنم درضمن بزودي يسري دسترسي ها براي كاربراني كه فعال نباشند در اين بخش حذف ميشه ( البته فعلا همه فعال بودند ) اه اسپم نكنيد ديگه .... همهچي رووووشنه آرانوس خانم شما هم هستي الان رفتم اون يه نفر كه گمشده بود پيدا كردم ... اون محمد هههههه 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ ممنون حامد جان خب من الان داشتم يه يه سركي تو تالار هايي كه نشريه دادن بيرون مي كشيدم يه ديدم تالار برق كارش از همه بهتر بوده بهتر بريد خودتون ببنيد فكر كنم نمونه كار خوبي باشه http://www.noandishaan.com/forums/forumdisplay.php?f=1089 نظرتون چيه ؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ کو مجله اینا؟ اینام که دارن کار میکنن هنوز 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ مسئول مجله مهندسی عمران Ooo 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ مسئول مجله مهندسی عمران Ooo بابا دیگه این دفعه حامدجان خیلی تبریک داره ها البته یه چی دیگه هم داره:icon_gol: مدیر میذاشتی سردبیر مجله مهندسی عمران کلاسش بالاتر بودا 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ نخیر یه چیزه دیگه نداره آره اون باحالتر بود مطلب بفرستین مطلبببببببببب 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ نخیر یه چیزه دیگه نداره آره اون باحالتر بود مطلب بفرستین مطلبببببببببب میگم داریم بوگو چشم قرار نیست سردبیر شدی تو این چیزا دیگه حرف تو باشه:w00: من این چن روزه یه کم درگیر شدم به زودی یه سری دیگه میفرستم برات اللللللللللللبببته با همون شرط یه چیزه دیگه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده