NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ دیدی چقد پایه بودم نگار؟باشه به زور ازش حرف میکشم ببینم دختر میخواد یا پسر:icon_pf (34): به کجا رسید پس این حرف کشیدن از بابات؟ لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ آشنا کن اول اگه خوب بود ورش میدارم اشتراکت خودتم قطع میکنم:biggrin: خو من گفتم خودتم میخوای ازدواج کنی.... خو نمیگی کی که! کچل شدم بگووووو زکیییییی من تحت هیش شرایی ایمانمو از دست نمیدم خو منم نمیدونم کیه خو ددی میخوای در گوش خودم بگی؟من رازدارما!فقط به بچه های انجمن میگم. خودمم برات آستین میزنم بالا نگار امشب دلم یه اسپم میخواد از اونا که تو تاریخ ثبت میشه ددیییییییییی خو تو که میدونی که قبلا گفتم نگفتممممممممم ؟خو موخوام جهانگریو با کی برم آخه حیف دیشب پری کیبوردم داغون بود والا برنامه تخریب داشتیم واس یه خونه خالی به کجا رسید پس این حرف کشیدن از بابات؟ من و دخملم نیاز به حرف کشیدن نداریم که همه چیو میگیم به همدیگه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ زکیییییی من تحت هیش شرایی ایمانمو از دست نمیدم خو منم نمیدونم کیه خو ددیییییییییی خو تو که میدونی که قبلا گفتم نگفتممممممممم ؟خو موخوام جهانگریو با کی برم آخه حیف دیشب پری کیبوردم داغون بود والا برنامه تخریب داشتیم واس یه خونه خالی من و دخملم نیاز به حرف کشیدن نداریم که همه چیو میگیم به همدیگه تو ایمانتو از دست نمیدی ولی ممکنه یکی ایمانتو ازت بگیره پووففففف پس تازه باید بگردیم یکیو پیدا کنیم!!! :icon_pf (34): خو آقا دختر یا پسر؟ اینو که میتونی بدونی؟ لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ عزیزدلم قربون اون ریخت بی ریختتاون اوتار نشون دهندی ذات مرد سالار منه نمیدونستی بدون میخوای یه نظرسنجی بکن ببین بیش تر با باباشون بودن یا عموشون هنوز هم دانشمندا در حال تحقیق بر روی علت خلقت مهرداد می باشند آررررررررررره تو که راست میگی قربانه اون مرد بودنت برم ، یادم باشه تو تور بعدی که میام حتما کنار تو بشینم یه کم در اینباره با هم بحرفیم :gnugghender: به یکی بوگو که از زمان تفلد بشه هات شاهد زندگیتون نبوده باشه داماااااااااد کدوم صب تا شب کدوم عرق جبین کی این وسط میرف چش چرونی پس ها ها ؟ ها ؟ بیشاره آجیم چه ها کشید تو زندگیش همین که گفتم تا اطلاع ثانوی با عمو درس بحرف عموییییییی مهردادم میتونیم واس اون کتاب سال جهان استخدام کنیما ای بشکنه اون دستت .... لال شه اون زبونت :vahidrk: چرا بهتان میزنی ، اون دنیا چنان بزنم زیر پات ، از اون پل صراط کله پا بری پایین .... منو چشم چرونی ؟؟؟؟؟ از من طاهرتر و پاکتر تو این انجمن که هیچ ، تو دنیا هم پیدا نمیکنی ....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مثل فرشته ها میمونم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ آررررررررررره تو که راست میگی قربانه اون مرد بودنت برم ، یادم باشه تو تور بعدی که میام حتما کنار تو بشینم یه کم در اینباره با هم بحرفیم :gnugghender: ای بشکنه اون دستت .... لال شه اون زبونت :vahidrk: چرا بهتان میزنی ، اون دنیا چنان بزنم زیر پات ، از اون پل صراط کله پا بری پایین .... منو چشم چرونی ؟؟؟؟؟ از من طاهرتر و پاکتر تو این انجمن که هیچ ، تو دنیا هم پیدا نمیکنی ....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مثل فرشته ها میمونم حمید هم اگر باشه منم میام لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ حمید هم اگر باشه منم میام تو بیای اصلا شلوغش نمیکنم ، فقط خودمو خودت :gnugghender: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ تو بیای اصلا شلوغش نمیکنم ، فقط خودمو خودت :gnugghender: باشه خودم و خودم لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ باشه خودم و خودم :gnugghender: چه شود ..... ایوول بیا که بساط بزممان را جور کردی لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ تو ایمانتو از دست نمیدی ولی ممکنه یکی ایمانتو ازت بگیره پووففففف پس تازه باید بگردیم یکیو پیدا کنیم!!! :icon_pf (34): خو آقا دختر یا پسر؟ اینو که میتونی بدونی؟ مگه من مردم که بتوننن بگیرن ازم نقشه های شوم نریز واس خودت هممممم ترجیحا نیمه گمشده ها خو اینو از پری دخترم بپرس ببین اون شی میگه آررررررررررره تو که راست میگی قربانه اون مرد بودنت برم ، یادم باشه تو تور بعدی که میام حتما کنار تو بشینم یه کم در اینباره با هم بحرفیم :gnugghender: ای بشکنه اون دستت .... لال شه اون زبونت :vahidrk: چرا بهتان میزنی ، اون دنیا چنان بزنم زیر پات ، از اون پل صراط کله پا بری پایین .... منو چشم چرونی ؟؟؟؟؟ از من طاهرتر و پاکتر تو این انجمن که هیچ ، تو دنیا هم پیدا نمیکنی ....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مثل فرشته ها میمونم دست خودت و زبون خودت داماااااااااد به اون دنیا چیکا داری بهتان کومه عین واخعیته میگی نه از عمو میلی بپرس خوبه خودتم به چش چرونی اعتراف کرده بودی حالا میزنی زیرش خود شیفته ، خوبرتربین لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ دست خودت و زبون خودت داماااااااااد به اون دنیا چیکا داری بهتان کومه عین واخعیته میگی نه از عمو میلی بپرس خوبه خودتم به چش چرونی اعتراف کرده بودی حالا میزنی زیرش خود شیفته ، خوبرتربین به آرانوس میگن شاهدت کیه میگه میلی ( میتونی اصل ضرب المثل رو از بزرگترا بپرسی ) من و خود بزرگ بینی !!!! مگه اینا حرفای منه ،،، تو تموم روایات اومده ، من خاکی و لوطی منشم اینایی هم که میگم واقعیت های ذاتیه ، قصد ریا ندارم . در ضمن من کی به چشم چرونی اعتراف کردم. لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ به آرانوس میگن شاهدت کیه میگه میلی ( میتونی اصل ضرب المثل رو از بزرگترا بپرسی ) من و خود بزرگ بینی !!!! مگه اینا حرفای منه ،،، تو تموم روایات اومده ، من خاکی و لوطی منشم اینایی هم که میگم واقعیت های ذاتیه ، قصد ریا ندارم . در ضمن من کی به چشم چرونی اعتراف کردم. تو که چش دیدین عمو میلی رو نداری به من ربطی نداره شواهد و مدارک موجوده آره دقیقا خود خودت خود شیفته شدی بدجوووووووووووووووور قبلنا بهتر بودیا خراب شدی رف آره یکی تو راس میگی یکی ...نژا یادت رفتههههههه مدارک و رو کنم؟ اینم از داماد ما تو سال جدیدی لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ تو که چش دیدین عمو میلی رو نداری به من ربطی نداره شواهد و مدارک موجوده آره دقیقا خود خودت خود شیفته شدی بدجوووووووووووووووور قبلنا بهتر بودیا خراب شدی رف آره یکی تو راس میگی یکی ...نژا یادت رفتههههههه مدارک و رو کنم؟ اینم از داماد ما تو سال جدیدی این میلی آبش با من تو یه جوب نمیره ، همش سازه مخالفه ... چی کارش کنم ، هر چی هم که نصیحتش میکنم ، کلا نمیگیره ، یه گوشش دره ، یه گوشش دروازه دامادی دامادیم نکن بابا ، یه ساله این زن من مفقود الاثر شده ، حالا اومدن میگن تقاضای طلاق غیابی کرده . داماد کجا بود . الان من یه جوون مجردم و از 7 دولت آزاد لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ این میلی آبش با من تو یه جوب نمیره ، همش سازه مخالفه ...چی کارش کنم ، هر چی هم که نصیحتش میکنم ، کلا نمیگیره ، یه گوشش دره ، یه گوشش دروازه دامادی دامادیم نکن بابا ، یه ساله این زن من مفقود الاثر شده ، حالا اومدن میگن تقاضای طلاق غیابی کرده . داماد کجا بود . الان من یه جوون مجردم و از 7 دولت آزاد خو دیگه چون حرفت درس نیس دیگه قرار نیس هر حرف اسشتباه تورو قبول کنه که خوب کاری کرده مهرشو تمام کمال میدی و بچه هاتو عروس ومادشون میکنی بعد از این حرفا میزنی به تو هم میگن پدر برو ببین بشت مشتبی داره چیکا میکنه از دس رفته اصن بس که بابا بالا سرش ندیده هر چند بود و نبودتم یکی بود لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ خو دیگه چون حرفت درس نیس دیگه قرار نیس هر حرف اسشتباه تورو قبول کنه که خوب کاری کرده مهرشو تمام کمال میدی و بچه هاتو عروس ومادشون میکنی بعد از این حرفا میزنی به تو هم میگن پدر برو ببین بشت مشتبی داره چیکا میکنه از دس رفته اصن بس که بابا بالا سرش ندیده هر چند بود و نبودتم یکی بود اتفاقا مجتبی افتخار باباشه .. کلی درسخونه ، ورزشکاره ، مودبه بچه به این خوبی و ماهی میخوام واسش یه چند تا از این دخترای خوشگل هم ردیف کنم باهشون دوست شه ، هم روابط عمومیش و هم تجربشم بره بالا بقیه بچه ها هم که خدا رو شکر سر و سامون گرفتن فقط این سیما رو نمیدونم کجاست ؟ هیچ خبری ازش نیست لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ اتفاقا مجتبی افتخار باباشه .. کلی درسخونه ، ورزشکاره ، مودبه بچه به این خوبی و ماهی میخوام واسش یه چند تا از این دخترای خوشگل هم ردیف کنم باهشون دوست شه ، هم روابط عمومیش و هم تجربشم بره بالا بقیه بچه ها هم که خدا رو شکر سر و سامون گرفتن فقط این سیما رو نمیدونم کجاست ؟ هیچ خبری ازش نیست آره خبر نداری ازش بایدم این حرفارو بگی با این کارت مخالفتی ندارم بشه باس از الان تمرین کنه همون دیگه یه بشه هم واس خودش کلی ر مورد یه موچه که حرف نمیزنی ها لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ آره خبر نداری ازش بایدم این حرفارو بگی با این کارت مخالفتی ندارم بشه باس از الان تمرین کنه همون دیگه یه بشه هم واس خودش کلی ر مورد یه موچه که حرف نمیزنی ها فکر کنم مادرش دست این بچمو گرفته و با خودش فراری شدن لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ فکر کنم مادرش دست این بچمو گرفته و با خودش فراری شدن همینه دیگه وختی میگم مرد زندگی نیسی همینه زنش و دخترش فراری شدن اونخ اینجا نشستی میخندی لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ همینه دیگه وختی میگم مرد زندگی نیسی همینه زنش و دخترش فراری شدن اونخ اینجا نشستی میخندی خوب چی کنم ، بزنم تو سر خودم خودشون لگد زدن به بختشون عمرا اگه دنیا رو بگرده شوهر به این خوبی و گلی گیرش بیاد لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ خوب چی کنم ، بزنم تو سر خودم خودشون لگد زدن به بختشون عمرا اگه دنیا رو بگرده شوهر به این خوبی و گلی گیرش بیاد آره باید بزنی وختی یه زن به این دسته گلیو از دست دادی باز که شدی مادر عروووووووووووووس لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ آره باید بزنی وختی یه زن به این دسته گلیو از دست دادی باز که شدی مادر عروووووووووووووس عوض اینکه این همه واسه اون دل بسوزونی ، یکمم به فکر من باش مثلا یه زمانی همگروه بودیم . یه دختر خوب و خانوم بگو معرفی کن به من قول میدم واسش مرد زندگی بشم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده