آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ خو وقتی میگی از کجا معلوم سر به بیابون گذشته معنیش میشه راس میگی سر به بیابون گذاشته؟ یکی قبل من تو اغراقش خلوص نیت وافر داشته من ایمانم قده اون قوی نیس اثر نداره نیّتم! اینو نزارم دهنت؟ خو گفتم از کجا معلوم اون رفته باشه پسرارو نمیشناسی مگه ؟ نگاری نگفتم تو دروخ میگی که ناامید نباش کفرم نگو دیگه خدا بزگه تو نیت کن همه چی حله هاااااااا؟همممممممممممم ؟ شییییییی؟ چیزی گفتی؟ لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ قربون دلت برم من مامیییییییییی مامی از عروس خوشت اومده؟ اوکی پس مامیم پسندید دیگه رو حرفش حرفی نیس :aghosh:اوهوم فدات شم فعلا بیخیال حمید با پریسا و من و تو عشقت و کتی دور هم خوش میگذرونیم زنونه لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ تو یکی نمیخواد ادای آدمای طاهر و پاک رو در بیاری ... اصلا یکی از مهمترین عوامل پاچیدن کانون گرم خونوادگی ما خود ناجنست بودی ... مردک کج فکر بیخود بی عرضگیه خودت رو به من ربط نده زن به اون خوبی گیرت اومده بود قدرش رو ندونستی بچه هاتم که همه رو من بزرگ کردم ننگ جامعه به توام میگن پدر فوت کنیمت ، باد میبردت ... اقتدار آخی چه حسرتی داری یکی ازت حساب ببره برو بادکنک میزنم بترکیا یکیش تو همیشه از من حسبا میبردی لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ جوونیت تو حلقم پیر مرد چی چی داری میگی واسه خودت ؟ من پیر نیستم !!!! حالا درسته موهام سفیده و صورتم چین و چروک داره و دستم رعشه و کلی بیماری دیابت و آلزایمر و آرتوروز و .... ولی پیر نیستم چووونم ننه جان نیس تو خودت هستی چیرا یادت نیس وختایی که نبودی آجی بیشارم همه بشه هارو تهنایی سروته میکرد ها ؟ اینه رسمش نه آخه اینه ؟ یه جو وفا اگه دیدی تو این جنس مذکر تا اطلاع ثانوی با عمویییییییییییییییم درس حرف بزن داماد پس خیال کردی نون و آب اون بچه ها از کجا میومد.از عرق جبین من .... از کله صبح آفتاب نزده میرفتم سر کار.شب بعد اذون میومدم خونه جونی واسم نمیموند دیگه هر بلایی هم اومد سر کانون گرم خونوادمون از این عموی ناجنست بود همش زیر گوش اون ستی ساده نشسته بود مثل این وروره جادوها پچ پچ میکرد آدم کثیف و نابخردیه. از من بهت نصیحت بیخود بی عرضگیه خودت رو به من ربط نده زن به اون خوبی گیرت اومده بود قدرش رو ندونستی بچه هاتم که همه رو من بزرگ کردم ننگ جامعه به توام میگن پدر برو بادکنک میزنم بترکیا یکیش تو همیشه از من حسبا میبردی بگو همیشه این حسرتو داشتم از اون آواتارت مشخصه که حسرت چیا رو داری. خدا رو شکر که همه بچه هام تو دستای ستی و خودم بزرگ شدن وگرنه معلوم نبود چی بار میومدن. لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ بگو همیشه این حسرتو داشتم از اون آواتارت مشخصه که حسرت چیا رو داری. خدا رو شکر که همه بچه هام تو دستای ستی و خودم بزرگ شدن وگرنه معلوم نبود چی بار میومدن. عزیزدلم قربون اون ریخت بی ریختت اون اوتار نشون دهندی ذات مرد سالار منه نمیدونستی بدون میخوای یه نظرسنجی بکن ببین بیش تر با باباشون بودن یا عموشون هنوز هم دانشمندا در حال تحقیق بر روی علت خلقت مهرداد می باشند لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ پس خیال کردی نون و آب اون بچه ها از کجا میومد.از عرق جبین من .... از کله صبح آفتاب نزده میرفتم سر کار.شب بعد اذون میومدم خونه جونی واسم نمیموند دیگه هر بلایی هم اومد سر کانون گرم خونوادمون از این عموی ناجنست بود همش زیر گوش اون ستی ساده نشسته بود مثل این وروره جادوها پچ پچ میکرد آدم کثیف و نابخردیه. از من بهت نصیحت به یکی بوگو که از زمان تفلد بشه هات شاهد زندگیتون نبوده باشه داماااااااااد کدوم صب تا شب کدوم عرق جبین کی این وسط میرف چش چرونی پس ها ها ؟ ها ؟ بیشاره آجیم چه ها کشید تو زندگیش همین که گفتم تا اطلاع ثانوی با عمو درس بحرف عزیزدلم قربون اون ریخت بی ریختتاون اوتار نشون دهندی ذات مرد سالار منه نمیدونستی بدون میخوای یه نظرسنجی بکن ببین بیش تر با باباشون بودن یا عموشون هنوز هم دانشمندا در حال تحقیق بر روی علت خلقت مهرداد می باشند عموییییییی مهردادم میتونیم واس اون کتاب سال جهان استخدام کنیما لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ خو گفتم از کجا معلوم اون رفته باشه پسرارو نمیشناسی مگه ؟ نگاری نگفتم تو دروخ میگی که ناامید نباش کفرم نگو دیگه خدا بزگه تو نیت کن همه چی حله هاااااااا؟همممممممممممم ؟ شییییییی؟ چیزی گفتی؟ حمید که نی فلن! منم که ایمانم خیلییییییییییییییییی قویه:biggrin: کفر؟ من کفر بگم؟ اوا خاک به سرم! ایهیییییییییییییییمممم یه چیزی گفتم کیو میخوای حالا؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ :aghosh:اوهوم فدات شم فعلا بیخیال حمید با پریسا و من و تو عشقت و کتی دور هم خوش میگذرونیم زنونه دمت قیژ ماامیییییییییی:hapydancsmil: زدی تو خال زنونه رو پایممامی دارم یه دونس به خدا لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ حمید که نی فلن! منم که ایمانم خیلییییییییییییییییی قویه:biggrin: کفر؟ من کفر بگم؟ اوا خاک به سرم! ایهیییییییییییییییمممم یه چیزی گفتم کیو میخوای حالا؟ به پای ایمان من که نمیرسه پ ن پ من کفر میگم با این ایمانم هاااااااااااااااا؟ خو تو هم در ملا عام چه چیزایی میپرسی از آدم یادت نیس من و مامیت جز بچه + انجمن بودیم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ به پای ایمان من که نمیرسه پ ن پ من کفر میگم با این ایمانم هاااااااااااااااا؟ خو تو هم در ملا عام چه چیزایی میپرسی از آدم :icon_pf (34):یادت نیس من و مامیت جز بچه + انجمن بودیم کدوم ایمانت؟ این ایمانو معرفیش میکنی باش بیشتر آشنا بشم؟ چرا یادمههههههههه خو در ملأ خاص بپرسم ازت؟ بالاخره که باید بش بگیم... تو بگو خجالت نکش لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ کدوم ایمانت؟ این ایمانو معرفیش میکنی باش بیشتر آشنا بشم؟ چرا یادمههههههههه خو در ملأ خاص بپرسم ازت؟ بالاخره که باید بش بگیم... تو بگو خجالت نکش نه اصن راه نداره اصرار نکن هااااااااااااا بازم روم نمیشه خودت بگیر دیه ای بابا لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ کدوم ایمانت؟ این ایمانو معرفیش میکنی باش بیشتر آشنا بشم؟ چرا یادمههههههههه خو در ملأ خاص بپرسم ازت؟ بالاخره که باید بش بگیم... تو بگو خجالت نکش نه اصن راه نداره اصرار نکن هااااااااااااا بازم روم نمیشه خودت بگیر دیه ای بابا لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ نه اصن راه نداره اصرار نکنهااااااااااااا بازم روم نمیشه خودت بگیر دیه ای بابا چرااااا؟ خسیس! آخه از کجا بگیرم؟ نشونی بده! لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ چرااااا؟ خسیس! آخه از کجا بگیرم؟ نشونی بده! خودت خسیس موخوای یعنی اشتراک بدم بت؟ خو قبلایه جورایی اشاره کردی دیه خودت جیجل لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ خودت خسیس موخوای یعنی اشتراک بدم بت؟ خو قبلایه جورایی اشاره کردی دیه خودت جیجل آشنا کن اول اگه خوب بود ورش میدارم اشتراکت خودتم قطع میکنم:biggrin: خو من گفتم خودتم میخوای ازدواج کنی.... خو نمیگی کی که! کچل شدم بگووووو لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ نه اصن راه نداره اصرار نکنهااااااااااااا بازم روم نمیشه خودت بگیر دیه ای بابا ددی میخوای در گوش خودم بگی؟ من رازدارما!فقط به بچه های انجمن میگم. خودمم برات آستین میزنم بالا چرااااا؟ خسیس! آخه از کجا بگیرم؟ نشونی بده! نگار امشب دلم یه اسپم میخواد از اونا که تو تاریخ ثبت میشه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ ددی میخوای در گوش خودم بگی؟من رازدارما!فقط به بچه های انجمن میگم. خودمم برات آستین میزنم بالا نگار امشب دلم یه اسپم میخواد از اونا که تو تاریخ ثبت میشه اوووفففف روشن کردیم فقط واسه اسپم امشب به دل پریسا برو دارمت لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ اوووفففف روشن کردیم فقط واسه اسپم امشب به دل پریسا برو دارمت جیگرتووووووووووووووو به نظرت با این سرعت میشه فقط؟ حالا بحث عروسی کیو پیش بکشیم؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ جیگرتوووووووووووووووبه نظرت با این سرعت میشه فقط؟ حالا بحث عروسی کیو پیش بکشیم؟ ما از رو نمیریم:biggrin: عروسی ارانوس بابات! فقط نمیدونم دختر باشه یا پسر!!!! خودش که نمیگهههههه.... ازش بپرس به ما بگو لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ ما از رو نمیریم:biggrin: عروسی ارانوس بابات! فقط نمیدونم دختر باشه یا پسر!!!! خودش که نمیگهههههه.... ازش بپرس به ما بگو دیدی چقد پایه بودم نگار؟ باشه به زور ازش حرف میکشم ببینم دختر میخواد یا پسر:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده