maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ نفس بابابزرگ تو هر چی بخوای بابابزرگ برات مهیا میکنه منم نوتمااااااااااااا بابا بزرگ حالا که نو اومد به بازار من شدم درازااااااااااا لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ دیگه حنجره پنجره ش بسته شده بابایی بیژن مرتضوی بخون لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ آره دیگهحالا تو زیاد درگیره عمه نشو http://www.noandishaan.com/forums/thread64307-51.html#post892305 الان یعنی چی لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ دیگه با بشه من بد حرف بزنی چشمتو در میارم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ :icon_pf (34):ای وای داییییییییییییییییییی بابابزگگگگگگگگگگگگیکی بیاد این عمو رو آروم کنه :icon_pf (34):باز آلزایمرش عود کرده عمویی غصه نخور ؛خوب میشی هی شاید بعد از عید اناالیه راجعون بشیم لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ منم نوتمااااااااااااا بابا بزرگحالا که نو اومد به بازار من شدم درازااااااااااا این همینه عزیزم همیشه فکر میکردی پدر بزرگت قهرمانه نه؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ بیژن مرتضوی بخون مامانی مگه برنامه ترانه های درخواسته ؟!؟!؟ دایی دایی آهنگه سریال سربداران بود اونو بوخون !اونو بخون:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ منم نوتمااااااااااااا بابا بزرگحالا که نو اومد به بازار من شدم درازااااااااااا این بی فکر گورش کجاست که کفنش باشه داره سرش رو شیره میمالیه تو باور نکن هرچی خواستی برات خودم مهیا میکنم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ دیگه با بشه من بد حرف بزنی چشمتو در میارم بلو بابا حال نداریم لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ دیگه حنجره پنجره ش بسته شده بابایی نترس بازش میکنم خجالت داره!شوما خودت استادی در این زمینه من اساعه ی ادب نمیکنم! از اون رقص های خاص که خودت میدونی! نه من که نمیتونم تنها برقصم شما هم باید باشی اینجا الان شه خبره آیا ؟ خبر سیلامتی عشق عمو باباییه خودمییییییییییییییییییییییی...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v شکلات کشی بابابزرگ:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ مامانی مگه برنامه ترانه های درخواسته ؟!؟!؟دایی دایی آهنگه سریال سربداران بود اونو بوخون !اونو بخون:hapydancsmil: سخت بخواه ازش گیر کنه توش بخندیم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ پخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ بیا :icon_razz: الهی عمو قربونت بره ببین نوم و به خودمون کشیده لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ نه من که نمیتونم تنها برقصم شما هم باید باشی اون مدل فقط کار خودته! لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ منم نوتمااااااااااااا بابا بزرگحالا که نو اومد به بازار من شدم درازااااااااااا شما هموتن عزیزای بابا بزرگید این حرفا چیه جفتتون رو میشونم کنارم براتون قصه میگم لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ کیس مناسبی سراغ نداری؟دیگه خنگ که نیستم یادم هست چه جوری عکس گرفتیم تو بودی با شالی قرمز سیتی بود کهربا بود حمید ها بودن میلاد بود مهدی بود 2 تا دیگه هم بودن :icon_pf (34): الان یعنی چی ینی مامانش اینجاس:vahidrk: بیژن مرتضوی بخون قمیشی چطوره؟ هی شاید بعد از عید اناالیه راجعون بشیم :hapydancsmil: مامانی مگه برنامه ترانه های درخواسته ؟!؟!؟دایی دایی آهنگه سریال سربداران بود اونو بوخون !اونو بخون:hapydancsmil: دایی بلد نیستم میخوام عمو پورنگ بخونم با پانزا دست بزنید و شادی کنید،بابا بزرگم قر بده؟ بلو بابا حال نداریم نترس بازش میکنم نه من که نمیتونم تنها برقصم شما هم باید باشی خبر سیلامتی عشق عمو شکلات کشی بابابزرگ:hapydancsmil: جدی؟موخوای برام زن بگیری ینی؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ پخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مااااااااامااااااااانییییییییییی... لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ شما هموتن عزیزای بابا بزرگیداین حرفا چیه جفتتون رو میشونم کنارم براتون قصه میگم قصه براشون نگو می تونی براشون از اینا بخر مریم عزیزم از این ها دوست داری عمویی برات بگیرم لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): قمیشی چطوره؟ /QUOTE] بیریفاتیک فقط مرتضوی قاضی مرتضوی بخون لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ اون مدل فقط کار خودته! بی تو هرگز عزیزم جدی؟موخوای برام زن بگیری ینی؟ باز پرو شد هنوز دهنت بو شیر میده بچه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده