مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ میلی دیگه دارم پیر میشم حوصله کل کل زمان قدیم رو ندارم :sigh:نه زنی نه بچه ای هیییییییی مرگ حقه عزیزم من تلاشم رو کردم ولی هر کی میبنتت فرار میکنه حاضر نسیت باهات بره زیر یه سقف :icon_pf (34): man raftam bye bye سیلااااااااااام خوش اومدی بای بای لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ نگلفته؟باشه من بشه خوبیم. بابا جونی عیدیمو هروقت یارانه گرفتی بده. نه نگرفته دایی حالا شاید برا تو یه پولی کنار گذاشته باشه لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ عمه الهه چیه پس؟عمه همه س دیگه عمه میخوای چیکار،همه ش فحش میخوره،نمیخواد اصن،همین الهه هم که قبول کرده خودش کلی ه کدوم الهه؟ گادس؟ اون که خواهر شوهره خواهرمه یعنی خواهرم با داییش ازدواج کرده؟!(باز این مشکل هویت دامن گیرمون شد!) لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ داییییی... دایییییییییییییییی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آخ جون آخ جون :hapydancsmil:بوی روح میادددددددددددد اونم از نوع سرگردوووووووووووون :hapydancsmil:من روح موخواممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم من قصد ازدواج ندارم ا ا ا ا ا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ بترکی تو شاهین باید یه چن تا عکس با فوتوشاپ درست کنم کله تو رو بذارم روش دست از سر من ور داری ما که عضو ثابتیم شجره نومچه پره ادم شده باید یه کم اصلاحات صورت بگیره روش یه سریا کم شن یه سریا اضافه شن والا من یه عمو دارم حضورش پر رنگ تر از بابامه راستی من چرا عمه ندارم ؟ میشه به عکس من دست نزنی و عکس کناری هام رو درست کنی مثلان میلاد رو برداری جاش نانسی ای هیفا ای سحری (مسابقه ی دنس )رو بزاری؟ لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ این سری بزن و برقص نداریم؟ اون سری من عروس بودم حال نداد یادته زن چه عروسی خاطره انگیزی بود من میزنم شما برقص خانوم حمیدم یه دهن هایده میخونه لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ دایی برو یکی از اون آدامسا بیار برا دختر خاله ت ببینمباز شرو کردی به تخریب داییت؟آدم با داییش اینکارو میکنه؟این بچه تازه 5 سالشه ها ای بابا،عموی بزرگ خاندان برای چی دلت تنگه؟دل کی تنگ نیست اصلا؟ دلم بسی تنگ است آخه دایی آدم که نماد اذیت کنه آدمو.ولی اون میخواست بوخولتم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حمید عمو بیا شاهرود کارت دارم مهرداد هم داره میاد دلت برا من تنگ شده بود عزیزمسیلاااااااام باز که اینجا شلوغ شد الان من مادر بزرگ بیدم؟ اوا خاک عالم چند ماهه چقدر پیر شدم:icon_pf (34): سلام برمامان بزلگ گلم و بابایی میلی عمو شاهینی سلووووووووووووم . .. . چقد دلم تنگ شده بود واسه کل کل لذت میبرم از کل کل کردنیاد خاطرات دوران جوونیم میفتم ولی حیف که دیگه رمقی نمونده واسم لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ نه نگرفته داییحالا شاید برا تو یه پولی کنار گذاشته باشه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ مرگ حقه عزیزممن تلاشم رو کردم ولی هر کی میبنتت فرار میکنه حاضر نسیت باهات بره زیر یه سقف :icon_pf (34): سیلااااااااااام خوش اومدی بای بای بی مغزززززززززززززززززززز بزار یکم دستم گرم بشه حالیت میکنم :vahidrk: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ میشه به عکس من دست نزنی و عکس کناری هام رو درست کنی مثلان میلاد رو برداری جاش نانسی ای هیفا ای سحری (مسابقه ی دنس )رو بزاری؟ بیا همین کارارو میکنی دندونات ریخته هنو عذ(ز ض )ب موندی دیگه! راستی ببینم تو که عکسارو ندیدی و نداری از کجا میدونی میلاد اینا دورو برتن؟ یادته زن چه عروسی خاطره انگیزی بود من میزنم شما برقص خانوم حمیدم یه دهن هایده میخونه :icon_razz: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ کدوم الهه؟گادس؟ اون که خواهر شوهره خواهرمه یعنی خواهرم با داییش ازدواج کرده؟!(باز این مشکل هویت دامن گیرمون شد!) آره دیگه حالا تو زیاد درگیره عمه نشو دایییییییییییییییی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من قصد ازدواج ندارم ا ا ا ا ا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام http://www.noandishaan.com/forums/thread64307-51.html#post892305 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ نگلفته؟باشه من بشه خوبیم. بابا جونی عیدیمو هروقت یارانه گرفتی بده. نفس بابابزرگ تو هر چی بخوای بابابزرگ برات مهیا میکنه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ سلام بر مامان بزلگ گلم و بابایی میلی عمو شاهینی سلووووووووووووم . .. . چقد دلم تنگ شده بود واسه کل کل لذت میبرم از کل کل کردنیاد خاطرات دوران جوونیم میفتم ولی حیف که دیگه رمقی نمونده واسم شما قدیم جزء سری زن های من نبودی؟بعد از طلاق من کی عموی تو شدم یادم نمی یاد؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ یادته زن چه عروسی خاطره انگیزی بود من میزنم شما برقص خانوم حمیدم یه دهن هایده میخونه دیگه حنجره پنجره ش بسته شده بابایی لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ دایییییییییییییییی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من قصد ازدواج ندارم ا ا ا ا ا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دیگه با بشه من بد حرف بزنی چشمتو در میارم لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ یادته زن چه عروسی خاطره انگیزی بودمن میزنم شما برقص خانوم حمیدم یه دهن هایده میخونه خجالت داره!شوما خودت استادی در این زمینه من اساعه ی ادب نمیکنم! از اون رقص های خاص که خودت میدونی! لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ شما قدیم جزء سری زن های من نبودی؟بعد از طلاق من کی عموی تو شدم یادم نمی یاد؟ :icon_pf (34):ای وای داییییییییییییییییییی بابابزگگگگگگگگگگگگ یکی بیاد این عمو رو آروم کنه :icon_pf (34):باز آلزایمرش عود کرده عمویی غصه نخور ؛خوب میشی لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ نفس بابابزرگ تو هر چی بخوای بابابزرگ برات مهیا میکنه باباییه خودمییییییییییییییییییییییی...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ بیاهمین کارارو میکنی دندونات ریخته هنو عذ(ز ض )ب موندی دیگه! راستی ببینم تو که عکسارو ندیدی و نداری از کجا میدونی میلاد اینا دورو برتن؟ :icon_razz: کیس مناسبی سراغ نداری؟ دیگه خنگ که نیستم یادم هست چه جوری عکس گرفتیم تو بودی با شالی قرمز سیتی بود کهربا بود حمید ها بودن میلاد بود مهدی بود 2 تا دیگه هم بودن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده