شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ دلت برا من تنگ شده بود عزیزمسیلاااااااام باز که اینجا شلوغ شد هییییییییی لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ دخترعمو شی پسسسسسسسسسسس ؟ این عکس های ما چی شد اورییییییییی لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ الان من مادر بزرگ بیدم؟ اوا خاک عالم چند ماهه چقدر پیر شدم:icon_pf (34): خیلی وقته ننه الان برا بار دوم ممان بزرگ شدی قربونت بره بابابزرگنوم کشیده به خودم نه عزیزم فقط یکم متحیر گشتیم خب گذر زمانه دیگه پدرجاناین سیبیلاتم که دیگه سفید شده دخترعمو شی پسسسسسسسسسسس ؟ هستن،بیاید خودتونو معرفی کنید با ستی لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ الان من مادر بزرگ بیدم؟ اوا خاک عالم چند ماهه چقدر پیر شدم:icon_pf (34): مامااااااااااااااان جونییییییییییییییییییییییی...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ میام عمویی(ولی با بابام):hapydancsmil:موخوای زن بگیری برام عمو؟ بده خونوادم شلوغه بابا؟ تو بیا مهرداد کارت داره ببم جان و بزار من یه مادر دختر پیدا کنم مادرش رو بدم به تو دخترش رو هم من بگیرم دوست داری؟ لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ بابابزرگ عیدی موخواااام. چی میخوای عزیزم هییییییییی زهر مار هییییی پاشو بیا اینجا خو لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ این روح سرگردون میخواد بخورتشمنم هر کاری میکنم دست از سرش بر نمیداره بی جا کرده! نشنوم دیگه! :icon_razz:بش بگید بشینه سه جاش! بشه مادر داره! :icon_razz: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ سلام صفدر باز این قورباغه پیداش شد ایششششش کی خبرت کرد؟ لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ این عکس های ما چی شد اورییییییییی بترکی تو شاهین باید یه چن تا عکس با فوتوشاپ درست کنم کله تو رو بذارم روش دست از سر من ور داری خب گذر زمانه دیگه پدرجاناین سیبیلاتم که دیگه سفید شده هستن،بیاید خودتونو معرفی کنید با ستی ما که عضو ثابتیم شجره نومچه پره ادم شده باید یه کم اصلاحات صورت بگیره روش یه سریا کم شن یه سریا اضافه شن والا من یه عمو دارم حضورش پر رنگ تر از بابامه راستی من چرا عمه ندارم ؟ لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ باز این قورباغه پیداش شد ایششششش کی خبرت کرد؟ یه غول بی شاخ و دم لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ چی میخوای عزیزم پول،شکلات،قلب ، ماهی،اینا. لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ سلام صفدر سلام کفدر بابابزرگ عیدی موخواااام. دایی بابابزرگ هنوز یارانه نگرفته که عیدی بده لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ چی میخوای عزیزم زهر مار هییییی پاشو بیا اینجا خو میلی دیگه دارم پیر میشم حوصله کل کل زمان قدیم رو ندارم :sigh:نه زنی نه بچه ای هیییییییی لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ سلام کفدر دایی بابابزرگ هنوز یارانه نگرفته که عیدی بده نگلفته؟ باشه من بشه خوبیم. بابا جونی عیدیمو هروقت یارانه گرفتی بده. لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ این سری بزن و برقص نداریم؟ اون سری من عروس بودم حال نداد لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ man raftam bye bye ای بابا کجا رفتی می خواستم صفدر رو به کفتر برسونم لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ تو بیا مهرداد کارت داره ببم جان و بزار من یه مادر دختر پیدا کنم مادرش رو بدم به تو دخترش رو هم من بگیرم دوست داری؟ من با مهرداد کاری ندارم:icon_razz: آره عالیه:hapydancsmil: بی جا کرده! نشنوم دیگه! :icon_razz:بش بگید بشینه سه جاش! بشه مادر داره! :icon_razz: بفرما پانیزا خانوم،هی میگم مامانت هواتو داره شیر زنیه برا خودش میگی نه بترکی تو شاهین باید یه چن تا عکس با فوتوشاپ درست کنم کله تو رو بذارم روش دست از سر من ور داری ما که عضو ثابتیم شجره نومچه پره ادم شده باید یه کم اصلاحات صورت بگیره روش یه سریا کم شن یه سریا اضافه شن والا من یه عمو دارم حضورش پر رنگ تر از بابامه راستی من چرا عمه ندارم ؟ عمه الهه چیه پس؟عمه همه س دیگه عمه میخوای چیکار،همه ش فحش میخوره،نمیخواد اصن،همین الهه هم که قبول کرده خودش کلی ه میلی دیگه دارم پیر میشم حوصله کل کل زمان قدیم رو ندارم :sigh:نه زنی نه بچه ای هیییییییی آخی عمو،نازی ارث برامون زیاد میذاری عوضش man raftam bye bye کجا رفتی؟ باشه شبت خوش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده