رفتن به مطلب

جشن بزرگ فامیل ما

ارسال های توصیه شده

برو پیش دختر خاله ت دایی:hanghead:دختر خاله ت رو تحویل بگیر تازه وارد جمع شده:hanghead:روح میخوای چیکار،دخترخاله ت واجب تره:w000:

:hanghead:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 1.1k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

برو پیش دختر خاله ت دایی:hanghead:دختر خاله ت رو تحویل بگیر تازه وارد جمع شده:hanghead:روح میخوای چیکار،دخترخاله ت واجب تره:w000:

:whistles:

:w02:

:5c6ipag2mnshmsf5ju3

نترس دایی،هم خاله ت اینجاس،هم داییت،مامانتم میاد زودی :hanghead:

:hanghead:

:w16:
آخی نازییییییییییی بیا پیش خودم بیا خودممممممم زهرا جونم:ws3:دایی حمید کتکت زده :ws52:غصه نخور میدمش دست مامان کتیم تا حالشو جا بیاره:hapydancsmil:
لینک به دیدگاه
آخی نازییییییییییی بیا پیش خودم بیا خودممممممم زهرا جونم:ws3:دایی حمید کتکت زده :ws52:غصه نخور میدمش دست مامان کتیم تا حالشو جا بیاره:hapydancsmil:

دایی که یه عاااالمه دوسم داله.:ws37:

این روحه اذیت میکنه.:hanghead:

لینک به دیدگاه
دایی که یه عاااالمه دوسم داله.:ws37:

این روحه اذیت میکنه.:hanghead:

نه زهرااااااااااااااااا:w000:گولشو نخوررررررررررر اولش اینجورکی میاد جلو ولی بعدش چنان اذیتت میکنه که آدم میمونه از کوجا خورده:hanghead:

روحه نی نی ه.نترس ازش .اینخذده بی آزارههههه که نگووووووو فقط ظاهرش یکم خشنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3

لینک به دیدگاه
نه زهرااااااااااااااااا:w000:گولشو نخوررررررررررر اولش اینجورکی میاد جلو ولی بعدش چنان اذیتت میکنه که آدم میمونه از کوجا خورده:hanghead:

روحه نی نی ه.نترس ازش .اینخذده بی آزارههههه که نگووووووو فقط ظاهرش یکم خشنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3

دایی برو یکی از اون آدامسا بیار برا دختر خاله ت ببینم:banel_smiley_4:باز شرو کردی به تخریب داییت؟:banel_smiley_4:

آدم با داییش اینکارو میکنه؟این بچه تازه 5 سالشه ها:banel_smiley_4:

دلم بسی تنگ است:sigh::hanghead:

ای بابا،عموی بزرگ خاندان برای چی دلت تنگه؟:hanghead:دل کی تنگ نیست اصلا؟:hanghead:

لینک به دیدگاه
نه بابا،گفتم که عمو ها میان خودشونو معرفی میکنن:ws3:حالا عمه رو یادمون رفت بگیم که میاد خودشو معرفی میکنه:ws3:اون لیست بدنه خونواده ست:ws3:شما و عمو شاهین و عمو احسان که بزرگ خاندان میباشید:hanghead:

حمید عمو بیا شاهرود کارت دارم :w02:مهرداد هم داره میاد

لینک به دیدگاه

آخه دایی آدم که نماد اذیت کنه آدمو.:hanghead:

ولی اون میخواست بوخولتم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3

لینک به دیدگاه
دلت برا من تنگ شده بود عزیزم:w02:

سیلاااااااام

باز که اینجا شلوغ شد:ws3:

باباجوووووووووووووووووووووووووووووونیییییییییییییییییی....:w42:

لینک به دیدگاه

میام عمویی(ولی با بابام):hapydancsmil:موخوای زن بگیری برام عمو؟:hanghead:

سیلاااااااام

بده خونوادم شلوغه بابا؟:hanghead:

لینک به دیدگاه
باباجوووووووووووووووووووووووووووووونیییییییییییییییییی....:w42:

قربونت بره بابابزرگ:w02:

نوم کشیده به خودم:ws3:

بده خونوادم شلوغه بابا؟:hanghead:

نه عزیزم فقط یکم متحیر گشتیم

لینک به دیدگاه

سیلاااااااام

بشمونو اذیت نکنین دو تا مامان داره ها!:w02: یکی‌ من یکی‌ ارپاک عجقم :w02:پانیزا مامیی بیا پیش خودم

این روح سرگردون میخواد بخورتش:hanghead:منم هر کاری میکنم دست از سرش بر نمیداره:hanghead:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...