Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ منم زن موخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:w821::w821::w821::w821: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ کودوم جلف بازیا ؟!؟!؟!؟بذار خوش باشن آبجی برن حال کنن ! عمویی خوش باش ! :aghosh: وای نه حاجی جون شما خسته میشی خودم میام اصلا با هواپیمای شخصی میبرمت تا اونجا:dancegirl2: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ قرار بود حمید همه رو دعوت کنه من بی تقصیرم سیلاااااااااام:aghosh: شوما:4chsmu1: واه واه نشناخته بخل میکنی؟:3384s: چ دوماد بی حیایی:3384s::3384s: :aghosh:پروفتو چرا قفلیدی؟؟؟ کودوم جلف بازیا ؟!؟!؟!؟بذار خوش باشن آبجی برن حال کنن ! عمویی خوش باش ! نه داداشی یهنی جی خوش باشن لباس نخریدم تازه من جاری ام:gnugghender: ووووووووووی!بلا نگیری شوما! این سیتیم اگه زبون تو رو داشت دیگه من مشجلی نداشتمممم! لیاخت نداری اییییییییش اصلا همین عزوس لاخرو بدردت میخوره بزار 2 روز دیگه که پرتت کرد تو جوغ آب میفهمی ستی خوفه یا عروس جدیده اییییییییش لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ :aghosh: اصلا با هواپیمای شخصی میبرمت تا اونجا:dancegirl2: خب دیگه مهمونای عزیز با اجازه من برم دیگه بقیه ی مهمونی شب های آتی! حاجی جان شما اینجا میمونی؟ لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ ووووووووووی!بلا نگیری شوما! این سیتیم اگه زبون تو رو داشت دیگه من مشجلی نداشتمممم! الی ببین چه زنی گرفتم منم زن موخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:w821::w821::w821::w821: عمو جون جو گیر نشو عزیزم شوما بزرگ شدی خودم واست یه دونه خوبش رو سوا میکنم لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ واه واهنشناخته بخل میکنی؟:3384s: چ دوماد بی حیایی:3384s::3384s: :aghosh:پروفتو چرا قفلیدی؟؟؟ لیاخت نداری اییییییییش اصلا همین عزوس لاخرو بدردت میخوره بزار 2 روز دیگه که پرتت کرد تو جوغ آب میفهمی ستی خوفه یا عروس جدیده اییییییییش دلم برات یه ذره شده اشکالات فنی دارم رفتم صاف کاری ردیف شدم بازش میکنم ستی با خانوم من مهربون باش:vahidrk: در نبود من مثل چشات مواظب لرنا جون باش:dancegirl2: راستی من اخر نفهمیدم نسبت این ستی بامن چیه خب دیگه مهمونای عزیز با اجازه من برم دیگه بقیه ی مهمونی شب های آتی! حاجی جان شما اینجا میمونی؟ خوب بخوابی مواظب خودت باش:aghosh: من هستم تا یک ازمهمونا پذیرایی میکنم:w139: لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ دلم برات یه ذره شده اشکالات فنی دارم رفتم صاف کاری ردیف شدم بازش میکنم ستی با خانوم من مهربون باش:vahidrk: در نبود من مثل چشات مواظب لرنا جون باش:dancegirl2: راستی من اخر نفهمیدم نسبت این ستی بامن چیه خوب بخوابی مواظب خودت باش:aghosh: من هستم تا یک ازمهمونا پذیرایی میکنم:w139: باشه حاجی جون فقط خودتو خسته نکن:aghosh: مراقب خودت باش ستی جان شما هم بیا برقص انقدر حرص نخور دنیا دوروزه شب همگیه مهمونا بخیر لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ دلم برات یه ذره شده اشکالات فنی دارم رفتم صاف کاری ردیف شدم بازش میکنم ستی با خانوم من مهربون باش:vahidrk: در نبود من مثل چشات مواظب لرنا جون باش:dancegirl2: راستی من اخر نفهمیدم نسبت این ستی بامن چیه خوب بخوابی مواظب خودت باش:aghosh: من هستم تا یک ازمهمونا پذیرایی میکنم:w139: منم دبلم نگید خوج بخت شین اییییییییییش من برم لالا وقتم خیلی گذشته لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ باشه حاجی جون فقط خودتو خسته نکن:aghosh: مراقب خودت باش ستی جان شما هم بیا برقص انقدر حرص نخور دنیا دوروزه شب همگیه مهمونا بخیر :dancegirl2: :w139: منم دبلم نگید خوج بخت شین اییییییییییش من برم لالا وقتم خیلی گذشته مغسی ستی:Ghelyon: برو عزیزم شبت قشنگ:w139::4chsmu1: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ زبونی نیست عزیزم از اعماق قلبه! یاد بگیر سیتی! وزنش نصف توام نیست!!! اییییییییییش لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ عمو فدات شه مرسی:aghosh:ایشالله عروسی خودت عزیزم:dancegirl2: مرسی عمووووووووووووووووو جوووووووووووووووووووونم :girl_blush2: راستی عمو من کیک موخوام من کیک نخوردم :cryingf: عمو چرا منو دعوت نکردی ؟!؟؟!:ws44: سلام زن عموووووووو این عموی خوبیه ها ! قدرشو بدون ! شما هم فامیل از آب دراومدیییییییییییی؟ بچه کدوم عموییی؟ باشه حاجی جون فقط خودتو خسته نکن:aghosh: مراقب خودت باش ستی جان شما هم بیا برقص انقدر حرص نخور دنیا دوروزه شب همگیه مهمونا بخیر شب بخیر زن عمو خانوم .... لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام خدمت عزیزان جانکاربران(از اخراجی تا فعال)مدیران(از ارشد تا بازنشسته) خب بالاخره موقع اون رسیده تا خانواده ما به جامعه نو اندیشان معرفی بشه خانواده ما متشکل از اعضای: 1-مهندس خوش فکر(پدر) 2-lorena(مادر) 3-HaMiD.CFD(پسر) 4-کتایون(دختر) لازم به تذکر میباشد که پدر من همین دو فرزند را داشته و هر گونه ادعایی در مورد فرزند بودن بدون پرسش رد خواهد شد،حتی با آزمایش DNA:ws3: به همین منظور طی این تاپیک جشنی کوچک تدارک دیده ایم تا لحظاتی شاد کنار ما داشته باشید دراین جشن پدر و مادر من به وصال یکدیگر(نیز)میرسند خانواده هم اکنون به شما به صورت خود جوش معرفی میشوند عمو ها هم به زودی معرفی میشوند کادوها رو زود رد کنید بیاد باشد تا این خانواده مستحکم تر از گذشته به حیات خود ادامه دهد من پدربزرگ کتایون هستم ، حالا یعنی میلاد پسرمه ؟ لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ منم زن موخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:w821::w821::w821::w821: منم ... لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ یه قرم بدیم تو مجلس عمومون :w14: :w14: :w14: :2rqfst4: :2rqfst4: :2rqfst4: :2rqfst4: :2rqfst4: :w31: :w31: :w31: :dancegirl2: :dancegirl2: :dancegirl2: :dancegirl2: :dancegirl2: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ من پدربزرگ کتایون هستم ، حالا یعنی میلاد پسرمه ؟ تا جایی که یادمه بابای من شبیه شما نبود! احتمالا شما بابای مامانشی!:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ من پدربزرگ کتایون هستم ، حالا یعنی میلاد پسرمه ؟ :jawdrop: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ سلام به همگی سیلااااااااااااام:dancegirl2: مرسی عمووووووووووووووووو جوووووووووووووووووووونم :girl_blush2:راستی عمو من کیک موخوام من کیک نخوردم :cryingf: عمو گریه نکن اینم کیک لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ سلام سلام هستین یا نیستین؟ کسی هنوز لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ تا جایی که یادمه بابای من شبیه شما نبود!احتمالا شما بابای مامانشی!:persiana__hahaha: از خودش بپرسید ، شاید من پدربزرگ واقعی شم ، بابای شما بابای ناتنی اش بوده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده