رفتن به مطلب

برابری حقوق دختران و پسران

amin 202 مهمان

آیا با این طرح موافقید؟  

24 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا با این طرح موافقید؟

ارسال های توصیه شده

amin 202 مهمان
حاجی چه کاریه خو؟خدمت رو بردارن که یکی مثل من مجبور نشه صبح بلند شه اونم تازه شب نخوابیده، 250 کیلومتر برونه بره واسه معافیت بعد اونجا بهش بگن دکتر نیستش.در جواب اینکه کجاس و کی میاد هم بگن رییس بیمارستان هر وقت خواست میاد هر وقت نخواست هم نمیاد.برو هفته دیگه بیا.دوباره 250کیلومتر دیگه روندم با چشمای خواب الود.اونم خدا رحم کرد تو جاده وگرنه به کل از زندگی هم معاف شده بودم الان

خدمتو که نمیتونن وردارن...همه هم میدونید چرا! :ws3:

خو اگر رقیب کنکوریمون کم بشه که دیگه نیازی نیست بریم سربازی...تا فوق دکتری میشه ادامه داد! :smiley (18):

تا اونموقع هم بابات میشه 59 سالو معاف میشی...:w58:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 48
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خدمتو که نمیتونن وردارن...همه هم میدونید چرا! :ws3:

خو اگر رقیب کنکوریمون کم بشه که دیگه نیازی نیست بریم سربازی...تا فوق دکتری میشه ادامه داد! :smiley (18):

تا اونموقع هم بابات میشه 59 سالو معاف میشی...:w58:

میبینی بازم که تا فوق دکترا خوندی میخوای معافی بگیری.خب بردارن همه راحت میشیم.اما اگه نشه برش دارن.نمیدونم.باید بش فک کنم

سربازی راهی است برای آدم کردن پسرا......:ws46:

ولی تا پسرا حجاب و مثل ما ها رعایت نکنن ما هم سربازی نمیریم.:167:

در عجبم

• Like 1
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
سربازی راهی است برای آدم کردن پسرا......:ws46:

ولی تا پسرا حجاب و مثل ما ها رعایت نکنن ما هم سربازی نمیریم.:167:

:banel_smiley_4:

آقا جان...نمیخوایم عوض در بیاریم که!

این حقیه که از ما ضایع شده و داریم ازض دفاع میکنیم...شما ها هم اگر اعتراض دارید به حجاب ، برید تو تاپیک خودش مطرح کنید... :167:

همین امر باعث نرفتن ما به دانشگاه و در نتیجه بالا رفتن سن ازدواج میشه...بعداً میان میگن چرا سن ازدواج اینقده رفته بالا...برا چی مردا رغبتی به ازدواج ندارن! :banel_smiley_4:

میبینی بازم که تا فوق دکترا خوندی میخوای معافی بگیری.خب بردارن همه راحت میشیم.اما اگه نشه برش دارن.نمیدونم.باید بش فک کنم

در عجبم

نمیشه بردارن...دوشمن در کمین است...لحظه ای غفلت کنیم میپرن میان تو خاکمون!:icon_pf (34):

لینک به دیدگاه
یه طرحی دارم برای برای برابری این دو موجود!

آقا یعنی چی که ما باید 2 سال از عمر با شکوهمون رو صرف خدمت سربازی کنیم...اونوقت خانوما با خیال راحت پاشونو بندازن رو پاشون بشینن درسشونو بخونن... :w00:

برای اینکه حق ما پسرا ضایع نشه، طرحی تصویب بشه تا خانوم ها هم مثل پسر ها وقتی از کنکور 18 سالگیشون قبول نشدن ، تا 2 سال نتونن تو کنکور شرکت کنن و بجای اون برن کلاس های آشپزی-شیرنی پزی- مرد داری - بچه داری- خانه داری - خیاطی- گلدوزی و ... (حالا رو اجباری بودن یا نبودنش بعداً تصمیم گرفته میشه) :banel_smiley_4:

خداییش وجدانتونو در نظر بگیرید ، بعد رای بدید... اسپم و به حاشیه کشیدن موضوع هم ممنوع! :smiley (18):

.

.

.

.

.

دِ بیا چه حرفا می زنید پسرا که یه سال بعد کنکور وقت دارن.

تازه تو فامیل ما تا الان همه ی پسرا معاف شدن. اتفاقا الان به دخترا بیشتر داره ظلم میشه.

ولی من کلا با وجووود سربازی مخالفم چون یه کار بیهووودست

من موندم کجای زندگی آموزه های(:ws28:) سربازی به کار میاد؟؟؟؟

لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
دِ بیا چه حرفا می زنید پسرا که یه سال بعد کنکور وقت دارن.

تازه تو فامیل ما تا الان همه ی پسرا معاف شدن. اتفاقا الان به دخترا بیشتر داره ظلم میشه.

اونا راس راس دارن راه میرن دخترامون دارن مث چی به سختی درس می خووونن که وقتی قبول نشن عروس می شن . آخرشم هرجا میشه پسرا نور چشمین .

خوب دخترا هم فقط 1 سال وقت داشته باشن! :banel_smiley_4:

خوب فامیل شما فرق میکنه...تو فامیل ما هم همه ی پسرا رفتن سربازی،دخترا هم همشون دارن راست راست میگردنو هر سال کنکور میدن! :banel_smiley_4:

قبول نشن عروس میشن؟

قبول بشن عروس نمیشن؟ :w58:

لینک به دیدگاه
خوب دخترا هم فقط 1 سال وقت داشته باشن! :banel_smiley_4:

خوب فامیل شما فرق میکنه...تو فامیل ما هم همه ی پسرا رفتن سربازی،دخترا هم همشون دارن راست راست میگردنو هر سال کنکور میدن! :banel_smiley_4:

قبول نشن عروس میشن؟

قبول بشن عروس نمیشن؟ :w58:

این یه سالو هستم چون خداییش حق پسرا داره ضایع می شه.

البته خدا رو شکر تو خووونواده ما این قضیه عروس شدن نیست.ولی تو فک و فامیل دور من دیدم همون اول که دختره قبول نمی شه عروسش می کنن.ولی اگه قبول شن زود عروس نمی کننشون.

لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
این یه سالو هستم چون خداییش حق پسرا داره ضایع می شه.

البته خدا رو شکر تو خووونواده ما این قضیه عروس شدن نیست.ولی تو فک و فامیل دور من دیدم همون اول که دختره قبول نمی شه عروسش می کنن.ولی اگه قبول شن زود عروس نمی کننشون.

پس حالا که موافقی برو رای بده! :ws3:

نه باو...این طرفا ازین خبرا نیست...طرف تا از کنکور در نیاد ول نمیکنه(اونم حتماً باهاس سراسری باشه)...چه خونه ی شوهر چه خونه ی باباش! :icon_pf (34):

لینک به دیدگاه

فکر خوبیه!

دخترا برن یه خورده آشپزی و خیاطی و... یاد بگیرن واسه ایندشون خوبه... :4chsmu1:

ما هم میریم خدمت آغا پا میکوبیم زمین... :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...