رفتن به مطلب

برابری حقوق دختران و پسران

amin 202 مهمان

آیا با این طرح موافقید؟  

24 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا با این طرح موافقید؟

ارسال های توصیه شده

amin 202 مهمان
پسرم اگر روزی خدا خواست و ملت نشستن قانون تازه بنویسن، بدان که در اون روز دیگه کار ، زن و مرد نداره. بعدشم من دلم نمیخواد آشپزی و خیاطی کنم. :banel_smiley_4: هرکسی را بهر کاری ساختند.

دخترم...حالا مونده تا اون روزا!

منم دوس دارم برم واسه سربازا فیلم دانلود کنم...این دلیل نمیشه که...شما ها غذا درست میکنید و لباسای مارو میدوزید ما هم با دوشمن مبارزه میکنیم. :smiley (18):

آخه تو این کشور برابری معنا نداره تعصب معنا داره رای ها هم از روی تعصب:ws37:

حالا سن فرض کن معنا داره...بابا میدونی سالانه زندگی چند جوون(پسر) ایرانی سر همین خدمت سربازی حروم میشه؟!

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 48
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من هنوز هم معتقدم تنها راه نجات اسلام از این وضعیت،رفتن دختران و زنان در گونی است.

و سوراخ کردن فضایی تنها جلوی دو چشم.

اگر اینکار بشود،اکثر مشکلات ما حل میشود.

مثلا سر کلاس،انگار یک گونی پیاز دارد تکان میخورد و هیچ تحریکی هم ایجاد نمیشود.

در گونی درس خواندن هم سخت است،تا بخواهند دیپلم بگیرند،سربازی ما تمام شده.

من تو مشهد یه خانوم سعودی دیدم همون 2 تا سوراخ رو هم نداشت فکر نمی کنید اون فضا ممکنه تیر زهر آلودی یا گلوله ی آتشی ازش به بیرون پرتاب بشه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

خداییش اینهمه کوتاهی در حق دخترا شده، اینو بهشون تخفیف بده.

بعد چه کاریه خب سربازی رو واسه ماها هم بردارن، این خیلی راحت تره.

• Like 6
لینک به دیدگاه

منم دوس دارم برم واسه سربازا فیلم دانلود کنم...این دلیل نمیشه که...شما ها غذا درست میکنید و لباسای مارو میدوزید ما هم با دوشمن مبارزه میکنیم. :smiley (18):

حالا سن فرض کن معنا داره...بابا میدونی سالانه زندگی چند جوون(پسر) ایرانی سر همین خدمت سربازی حروم میشه؟!

مگه من گفتم سن معنا نداره ؟:ws52:

بله میدونم چقدر حروم میشه البته برای بعضی پسر های خیلی خیلی لوس واجبه اما اگه همه قوانین عادلانه بود و از روی تعصب نبود کلا چیزی به اسم سربازی اجباری وجود نداشت تا بخوایم در موردش بحث کنیم که برای دخترا هم باشه یا نه

• Like 1
لینک به دیدگاه

پسرم حالا کو دوشمن؟ وقت جنگ که بشه همه باید بریم.تکلیف است. :ws54:

دست شما با دست ما هیچ فرقی نداره. شما هم میتونید کوک و بخیه بزنید و آش هم بزنید.

ما هم میتونیم تفنگ سرهم کنیم. :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
خداییش اینهمه کوتاهی در حق دخترا شده، اینو بهشون تخفیف بده.

بعد چه کاریه خب سربازی رو واسه ماها هم بردارن، این خیلی راحت تره.

خوب اون از کم کاری خود خانوماست... وقتی که مردا داد میزدن یا روسری یا توسری اینا باید لنگه کفششون رو در میاوردنو میزدن تو اون مردای زبون نفهم!:banel_smiley_4:

عدالت باید اجرا بشه...میدونی همین سربازی چقدر استرس سر جلسه ی کنکور به من وارد کرد؟! :w00:

مگه من گفتم سن معنا نداره ؟:ws52:

بله میدونم چقدر حروم میشه البته برای بعضی پسر های خیلی خیلی لوس واجبه اما اگه همه قوانین عادلانه بود و از روی تعصب نبود کلا چیزی به اسم سربازی اجباری وجود نداشت تا بخوایم در موردش بحث کنیم که برای دخترا هم باشه یا نه

پسر لوس، لوس میمونه...سربازی هم بره تخت پایینو میدن بهش،پوتینای گشاد میدن بهش و ... دست آخرم عقده ای میاد بیرون!

اون که بله...ولی حالا ما با حق از دست رفتمون چیکار کنیم؟ :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
پسرم حالا کو دوشمن؟ وقت جنگ که بشه همه باید بریم.تکلیف است. :ws54:

دست شما با دست ما هیچ فرقی نداره. شما هم میتونید کوک و بخیه بزنید و آش هم بزنید.

ما هم میتونیم تفنگ سرهم کنیم. :w16:

دوشمن اینجا....دوشمن اونجا....دوشمن همه جا!

ما الان توسط دوشمن احاطه شدیم خودتون خبر ندارید....بیشتر از شما تکلیف ماست...شما به بخش بهداری و ترمیم لباس جنگ جوها و تهیه ی غذا برای سربازا مشغول میشید و دوباره ما میریم و از آبو خاک دفاع میکنیم...(هر کسی را بهر کاری ساخته اند)

همین پسرا تو کشیدن گلن گدن کلاش زورشون میاد...چه برسه که دخترا بخوان اینکارو بکنن! :ws3:

لینک به دیدگاه
خوب اون از کم کاری خود خانوماست... وقتی که مردا داد میزدن یا روسری یا توسری اینا باید لنگه کفششون رو در میاوردنو میزدن تو اون مردای زبون نفهم!:banel_smiley_4:

عدالت باید اجرا بشه...میدونی همین سربازی چقدر استرس سر جلسه ی کنکور به من وارد کرد؟! :w00:

پسر لوس، لوس میمونه...سربازی هم بره تخت پایینو میدن بهش،پوتینای گشاد میدن بهش و ... دست آخرم عقده ای میاد بیرون!

برای تعداد معدود و انگشت شماری جواب داده مثلا پسر یاد گرفته جورابشو خودش چجوری بشوره

شما باید کاری کنید که سربازی اجباری لغو بشه

من یه ایده دارم یک سال همه خانوم ها بی حجاب برن بیرون هیچ پسری هم سربازی نره پادگان ها خالی بمونه شاید این 2 تا قانون ننگین از قانون اساسی ننگینمون حذف بشه

ایده حال کردی؟:w02::62izy85:

لینک به دیدگاه
دوشمن اینجا....دوشمن اونجا....دوشمن همه جا!

ما الان توسط دوشمن احاطه شدیم خودتون خبر ندارید....بیشتر از شما تکلیف ماست...شما به بخش بهداری و ترمیم لباس جنگ جوها و تهیه ی غذا برای سربازا مشغول میشید و دوباره ما میریم و از آبو خاک دفاع میکنیم...(هر کسی را بهر کاری ساخته اند)

همین پسرا تو کشیدن گلن گدن کلاش زورشون میاد...چه برسه که دخترا بخوان اینکارو بکنن! :ws3:

اخوی. یه وقت یه آقایی بهر آشپزی ساخته شده. یه خانومی بهر جنگاور بودن.

نگاه جنسیتی به افراد و تعیین نقش اونها در جامعه براساس جنسیت و نه براساس توانایی و استعداد، سدی است در برابر پیشرفت.

چی گفتم :w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
برای تعداد معدود و انگشت شماری جواب داده مثلا پسر یاد گرفته جورابشو خودش چجوری بشوره

شما باید کاری کنید که سربازی اجباری لغو بشه

من یه ایده دارم یک سال همه خانوم ها بی حجاب برن بیرون هیچ پسری هم سربازی نره پادگان ها خالی بمونه شاید این 2 تا قانون ننگین از قانون اساسی ننگینمون حذف بشه

ایده حال کردی؟:w02::62izy85:

یعنی جوراب شستن اینقدر مهمه؟

فکر کنم الان تو خونه ی همه یه دستگاه ماشین لباسشویی موجود باشه...:banel_smiley_4:

من پسر عمم رفت سربازی...وقتی برگشت فقط یکم چاغتر شده بود...هیچ چیزیش تغییر نکرده بود...مامانی ترم شده تازه! :ws3: (البته تو سپاه بخش عقیدتی خدمت کرده بود :smiley (18):)

آفرین ایده....:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
یعنی جوراب شستن اینقدر مهمه؟

فکر کنم الان تو خونه ی همه یه دستگاه ماشین لباسشویی موجود باشه...:banel_smiley_4:

من پسر عمم رفت سربازی...وقتی برگشت فقط یکم چاغتر شده بود...هیچ چیزیش تغییر نکرده بود...مامانی ترم شده تازه! :ws3: (البته تو سپاه بخش عقیدتی خدمت کرده بود :smiley (18):)

آفرین ایده....:banel_smiley_4:

جوراب با ماشین لباسشویی بشورن مگه اینکه یه ماشین لباسشویی جدا براش بذارن البته جوراب شستن مثال بود:banel_smiley_4:

:icon_pf (34)::icon_pf (34):

:ws3:

سهمیه 70% پسرا تو کنکور هم حذف کنن بی زحمت این متمم ایده ام بود

• Like 5
لینک به دیدگاه

Sarbazi amoozeshish baraye soosool ha faghat khoobe.

• Like 2
لینک به دیدگاه

دخترا انقد بدبختیای دیگه میکشن که این سربازی در مقابلش لوس بازیه!

یه سربازی میرنا!

ایشششششششششششش

کشتن همه رو!

• Like 9
لینک به دیدگاه
دخترا انقد بدبختیای دیگه میکشن که این سربازی در مقابلش لوس بازیه!

یه سربازی میرنا!

ایشششششششششششش

کشتن همه رو!

مثلا چه بدبختیای دیگه دارین که ما نمیدونیم!!!!!!!!؟؟؟:ws52:

یه قرمه سبزی درست میکنیدااااا

کشتین همه رو اه:w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یه طرحی دارم برای برای برابری این دو موجود!

آقا یعنی چی که ما باید 2 سال از عمر با شکوهمون رو صرف خدمت سربازی کنیم...اونوقت خانوما با خیال راحت پاشونو بندازن رو پاشون بشینن درسشونو بخونن... :w00:

برای اینکه حق ما پسرا ضایع نشه، طرحی تصویب بشه تا خانوم ها هم مثل پسر ها وقتی از کنکور 18 سالگیشون قبول نشدن ، تا 2 سال نتونن تو کنکور شرکت کنن و بجای اون برن کلاس های آشپزی-شیرنی پزی- مرد داری - بچه داری- خانه داری - خیاطی- گلدوزی و ... (حالا رو اجباری بودن یا نبودنش بعداً تصمیم گرفته میشه) :banel_smiley_4:

خداییش وجدانتونو در نظر بگیرید ، بعد رای بدید... اسپم و به حاشیه کشیدن موضوع هم ممنوع! :smiley (18):

.

اتفاقا دوران کنکور این ایده تو سر منم افتاده بود که دخترا هم اگه کنکور قبول نشدن باید 2 سال محروم بشن از شرکت توی کنکور ! :w00: ولی بعدا دیدم بیچاره دخترا جز سرو کله زدن با کتاب تو این مملکت مشغولیت دیگه ای نمیتونن داشته باشن که اسلامو به خطر نندازه ! :ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

حاجی چه کاریه خو؟خدمت رو بردارن که یکی مثل من مجبور نشه صبح بلند شه اونم تازه شب نخوابیده، 250 کیلومتر برونه بره واسه معافیت بعد اونجا بهش بگن دکتر نیستش.در جواب اینکه کجاس و کی میاد هم بگن رییس بیمارستان هر وقت خواست میاد هر وقت نخواست هم نمیاد.برو هفته دیگه بیا.دوباره 250کیلومتر دیگه روندم با چشمای خواب الود.اونم خدا رحم کرد تو جاده وگرنه به کل از زندگی هم معاف شده بودم الان

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...