رفتن به مطلب

برابری حقوق دختران و پسران

amin 202 مهمان

آیا با این طرح موافقید؟  

24 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا با این طرح موافقید؟

ارسال های توصیه شده

amin 202 مهمان

یه طرحی دارم برای برای برابری این دو موجود!

آقا یعنی چی که ما باید 2 سال از عمر با شکوهمون رو صرف خدمت سربازی کنیم...اونوقت خانوما با خیال راحت پاشونو بندازن رو پاشون بشینن درسشونو بخونن... :w00:

برای اینکه حق ما پسرا ضایع نشه، طرحی تصویب بشه تا خانوم ها هم مثل پسر ها وقتی از کنکور 18 سالگیشون قبول نشدن ، تا 2 سال نتونن تو کنکور شرکت کنن و بجای اون برن کلاس های آشپزی-شیرنی پزی- مرد داری - بچه داری- خانه داری - خیاطی- گلدوزی و ... (حالا رو اجباری بودن یا نبودنش بعداً تصمیم گرفته میشه) :banel_smiley_4:

خداییش وجدانتونو در نظر بگیرید ، بعد رای بدید... اسپم و به حاشیه کشیدن موضوع هم ممنوع! :smiley (18):

.

.

.

.

.

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 48
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

amin 202 مهمان
خب این چه کاریه؟ برای دخترها هم سربازی بذارن. 1 سال ما. 1 سال شما :banel_smiley_4:

یه رزمایش برای هفته ی نیروی انتظامی گذاشتن، روز بعدش فتوا دادنو همه ی عاملین رزمایشو به چهار میخ کشیدن!

کارای سخت مال ما، کارای ظریف مال شما... آخه کار با کلاشینکِفو کندن سنگر به چه دردتون می خوره،بجاش برید آشپزی و شیرنی پزی یاد بگیرید که بیشتر به کارتون میاد!:ws3:

رآیت کو؟ :167:

لینک به دیدگاه
یه رزمایش برای هفته ی نیروی انتظامی گذاشتن، روز بعدش فتوا دادنو همه ی عاملین رزمایشو به چهار میخ کشیدن!

کارای سخت مال ما، کارای ظریف مال شما... آخه کار با کلاشینکِفو کندن سنگر به چه دردتون می خوره،بجاش برید آشپزی و شیرنی پزی یاد بگیرید که بیشتر به کارتون بیاد!:ws3:

خدای من!!!!! بابا شاید یه دختری از شیرینی پزی خوشش نیاد. حوصله خیاطی نداشته باشه. دلش نخواد بچه دار بشه. چرا باید بره دنبال این کارها؟ چون دختر به دنیا اومده؟ :banel_smiley_4:

تازه ما هیچیمون کمتر از دخترهای اسرائیلی و کوبایی نیست :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
اونوقت برای پسرها هم حجاب اجباری بذارن چه معنی داره دخترا کل عمرشون موی نازنینشون داغون کنن:banel_smiley_4:

حجاب رو در مرحله ی بعدی خود خانوما دست در دست هم میدن و پیگیری میکنن تا ما هم با حجاب شیم!:ws3:

خدای من!!!!! بابا شاید یه دختری از شیرینی پزی خوشش نیاد. حوصله خیاطی نداشته باشه. دلش نخواد بچه دار بشه. چرا باید بره دنبال این کارها؟ چون دختر به دنیا اومده؟ :banel_smiley_4:

تازه ما هیچیمون کمتر از دخترهای اسرائیلی و کوبایی نیست :w16:

خوب بره گلدوزی یاد بگیره...گفتم...فقط اون 2 سال رو نتونه تو کنکور شرکت کنه! :banel_smiley_4:

بعداً در مورد اجباری بودن یا نبودن اون طرح ها میشه بحث کرد.:ws3:

رای بدید!

لینک به دیدگاه

سلام....بهتر نیست به جای این که یه حقی رو از دخترها بگیرید....

یه جورایی این خدمت سربازی رو یا مدتش رو کم کنید...

یا اینکه یه جورایی لغو بشه و اختیاری بشه...

به جاش مزایا و جذب نیروش (به صورت دائم) بیشتر بشه...

کلن انگیزه ایجاد کنن که کسایی که علاقه دارن جذب نظام بشن و همونجا هم در مورد نظام درس بخونن و حقوق مزایا ی خوب هم بهشون بدن...که علاقمندی بیشتر بشه و وقت بقیه هم الکی تلف نشه؟؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
حجاب رو در مرحله ی بعدی خود خانوما دست در دست هم میدن و پیگیری میکنن تا ما هم با حجاب شیم!:ws3:

رای بدید!

خوب بره گلدوزی یاد بگیره...گفتم...فقط اون 2 سال رو نتونه تو کنکور شرکت کنه! :banel_smiley_4:

تا حجاب اجباری نشه واسه اقایون ما سربازی نمی ریم:w00: رای دادم

کنکور 2 سال دیگه بر میدارن یکم دیر به فکر افتادی:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

پسرم! میگم بشه مثل کره جنوبی. اونجا تا 31 سالگی همه پسرها باید برن سربازی.دیگه زمانش رو خودشون تعیین میکنن. اینجا هم اینجوری بشه که مشکل کنکور حل بشه. برای دخترها هم اجباری بشه.1 سال ما. 1 سال شما.

همه راضی میشن این جوری.

این طرح خوبه به نظرت؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
پسرم! میگم بشه مثل کره جنوبی. اونجا تا 31 سالگی همه پسرها باید برن سربازی.دیگه زمانش رو خودشون تعیین میکنن. اینجا هم اینجوری بشه که مشکل کنکور حل بشه. برای دخترها هم اجباری بشه.1 سال ما. 1 سال شما.

همه راضی میشن این جوری.

این طرح خوبه به نظرت؟

من قبول ندارم :ws3:

باید بشه مثل کره شمالی پسرا 10 سال برن سربازی :w16::ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
سلام....بهتر نیست به جای این که یه حقی رو از دخترها بگیرید....

یه جورایی این خدمت سربازی رو یا مدتش رو کم کنید...

یا اینکه یه جورایی لغو بشه و اختیاری بشه...

به جاش مزایا و جذب نیروش (به صورت دائم) بیشتر بشه...

کلن انگیزه ایجاد کنن که کسایی که علاقه دارن جذب نظام بشن و همونجا هم در مورد نظام درس بخونن و حقوق مزایا ی خوب هم بهشون بدن...که علاقمندی بیشتر بشه و وقت بقیه هم الکی تلف نشه؟؟

نوچ...نمیشه!

چون کشور ما همیشه در حال آماده باش و جنگ با دشمن فرضیه...:ws3:

به کلمه ای به اسم بیگاری برخوردی تا حالا؟

کی از بیگاری بدش میاد؟:smiley (18):

تا حجاب اجباری نشه واسه اقایون ما سربازی نمی ریم:w00: رای دادم

کنکور 2 سال دیگه بر میدارن یکم دیر به فکر افتادی:ws3:

ارشدو ور نداشتن که!:w00:

این سیل همینجوری داره تا دکتری میره...:ws3:

همه راضی میشن این جوری.

این طرح خوبه به نظرت؟

دخترم!

قوانین ما نمیذاره شما کار سنگین انجام بدین...مگر اینکه آشپزی و خیاطی و تمیز کردن خوابگاه سربازای مردو بندازن گردنتون...خوب همین کارارو تو خونتون انجام بدید بهتر نیست؟

(نترس...عمراً دست شماها گفنگ بدن! :ws3:)

من قبول ندارم :ws3:

باید بشه مثل کره شمالی پسرا 10 سال برن سربازی :w16::ws3:

سیبیلو....اسپم ممنوعه!:167:

لینک به دیدگاه
من باور دارم سربازی باید برای دخترها هم باشه. چون وطن همه ماست. من هم باید وظیفه خودمو انجام بدم

سربازی باید باشه برای دخترا اما نه اجباری زنای ارتش اسرائیل و امریکا و غیره به میل خودشون میرن و اون شغلشونه نه اینکه 2 سال وقتشونو تلف کنن

• Like 2
لینک به دیدگاه

دخترم!

قوانین ما نمیذاره شما کار سنگین انجام بدین...مگر اینکه آشپزی و خیاطی و تمیز کردن خوابگاه سربازای مردو بندازن گردنتون...خوب همین کارارو تو خونتون انجام بدید بهتر نیست؟

(نترس...عمراً دست شماها گفنگ بدن! :ws3:)

پسرم اگر روزی خدا خواست و ملت نشستن قانون تازه بنویسن، بدان که در اون روز دیگه کار ، زن و مرد نداره. بعدشم من دلم نمیخواد آشپزی و خیاطی کنم. :banel_smiley_4: هرکسی را بهر کاری ساختند.

لینک به دیدگاه
سربازی باید باشه برای دخترا اما نه اجباری زنای ارتش اسرائیل و امریکا و غیره به میل خودشون میرن و اون شغلشونه نه اینکه 2 سال وقتشونو تلف کنن

اسرائیل و کوبا رو میدونم که برای دخترها هم اجباریه . تو اسرائیل مگر اینکه دختر ازدواج کنه. اون وقت معاف میشه.

لینک به دیدگاه

من هنوز هم معتقدم تنها راه نجات اسلام از این وضعیت،رفتن دختران و زنان در گونی است.

و سوراخ کردن فضایی تنها جلوی دو چشم.

اگر اینکار بشود،اکثر مشکلات ما حل میشود.

مثلا سر کلاس،انگار یک گونی پیاز دارد تکان میخورد و هیچ تحریکی هم ایجاد نمیشود.

در گونی درس خواندن هم سخت است،تا بخواهند دیپلم بگیرند،سربازی ما تمام شده.

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...