رفتن به مطلب

اشتغال زایی به کمک هم

Peyman

ارسال های توصیه شده

پیشنهاد شماره 2 از فکور

مدل دیگه ای هم هست که مربوط به بورس میشه.

مشاور و یا مدیر بازاریابی انجمن میتونه با مدیران و گردانندگان ارشد سازمان بورس و فرابورس جلسه داشته باشه و در مورد کمکهای کارشناسی و فنی و علمی انجمن با بورس صحبت کنه.

اونجا هم نیاز به مدرسان و متخصصان بیشماری دارند که اکثر اونا رو ما در انجمن داریم. مدل قرار داد و مذاکره هم دقیقا مانند مدل ایزو هست.

در ضمن چنانچه مواردی از دروس و فناوریهایی هم که کارشناسان انجمن در اون تخصص و تبحّر کافی نداشته باشند توسط خود اونا و از طریق بازآموزیها , خودشون به کارشناسان ما یاد میدن.

کلیه مبانی علمی و فنی و اداری طرح رو خودشون کمک میکنند که کارشناسان فراگیری نمایند.

خواهش میکنم در صورتی که در مورد اون دو تا پیشنهاد من اقدامی کردید و موفق نشدید نتیجه کار را طی پیام خصوصی به من بگید تا راهنمایی کنم. من اینجا ها کار کرده ام و ممکنه تجاربم به درد شما بخوره.

• Like 5
لینک به دیدگاه

یکی دیگر از روشهای اشتغال زایی استفاده از امکانات همین سایت نو اندیشان هست. به این معنی که ما میتونیم در مورد استخدام کارشناس و مدرس یه تبلیغات بزنیم و درج آگهی های استخدام کارشناس و مدرس را رایگان اعلام کنیم . در اینصورت اکثر مراکز اموزشی و فنی و اکثر مراکزی که این نیاز را دارند میان و تو اون قسمت آگهی میزنند. خوب بقیه شم که دیگه حلّه . ما اون آدرس ها رو تعقیب میکنیم و صاحب کار و نون و نوا میشیم دیگه ؟ خوب نیست؟

پس اگه مدیریت سایت با این پیشنهاد موافق باشه میتونه یه آگهی با این عنوان تو همه جای سایت بزنه.

درج آگهی های رایگان در مورد نیازمندی به استخدام مدرس و کارشناس

البته باید جمله بندیش طوری باشه که خواننده فکر نکنه ما میخوایم مدرس و کارشناس استخدام بکنیم. باید جمله بندیش طوری باشه که مراکز نیازمند بتونن درست برداشت کنند و بیان و اگهی هاشونو که در مورد استخدام هست تو اون قسمت قرار بدهند. نه اونایی که دنبال استخدام میگردند.

• Like 7
لینک به دیدگاه

ممنونم فکور جان

پیشنهاداتی که دادی حتما پیگیر می شیم و از تجربیات خودت تو این زمینه ها استفاده می کنیم.

در حال حاضر پیگیر راه انداختن بخش آموزش تو انجمن هستیم تا در واقع زیر ساخت کاری رو که می تونیم انجام بدیم، ایجاد بشه.

حتما به صورت مرحله ای هر کدوم از پیشنهاداتی که دادی رو بررسی می کنیم

یکی دیگر از روشهای اشتغال زایی استفاده از امکانات همین سایت نو اندیشان هست. به این معنی که ما میتونیم در مورد استخدام کارشناس و مدرس یه تبلیغات بزنیم و درج آگهی های استخدام کارشناس و مدرس را رایگان اعلام کنیم . در اینصورت اکثر مراکز اموزشی و فنی و اکثر مراکزی که این نیاز را دارند میان و تو اون قسمت آگهی میزنند. خوب بقیه شم که دیگه حلّه . ما اون آدرس ها رو تعقیب میکنیم و صاحب کار و نون و نوا میشیم دیگه ؟ خوب نیست؟

پس اگه مدیریت سایت با این پیشنهاد موافق باشه میتونه یه آگهی با این عنوان تو همه جای سایت بزنه.

درج آگهی های رایگان در مورد نیازمندی به استخدام مدرس و کارشناس

البته باید جمله بندیش طوری باشه که خواننده فکر نکنه ما میخوایم مدرس و کارشناس استخدام بکنیم. باید جمله بندیش طوری باشه که مراکز نیازمند بتونن درست برداشت کنند و بیان و اگهی هاشونو که در مورد استخدام هست تو اون قسمت قرار بدهند. نه اونایی که دنبال استخدام میگردند.

در این مورد قبل تر صحبت شد که شاید نیاز به تالار آگهی داشته باشیم و از طریق اون بتونیم این کاری رو که گفتی انجام بدیم.

در مجموع اون زمان موافقتی نشد با این موضوع، اما مجدد در موردش صحبت می کنیم.

:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

یه پیشنهاد :

به نظرتون میشه اسم شرکتها یا سازمانهایی که نیاز به کارموز دارن رو اینجا اعلام ومعرفی کرد

مثلا همین کاری که چن سال قبل سازمان معادن و .....(اسمش خاطرم نیس یه همچین چیزی بود )

به این صورت که که فردی که میخواداول مهارت ببینه بعد وارد بازار کار بشه از طریق این سازمان به بازار و کارخونه ها و شرکتهایی که مایل به گرفتن کاراموز بودن معرفی میشد بعد این سازمان یه حقوقی رو یه این شرکتها میداد که یه درصدی رو خود اون شرکت برمیداشت و بقیه رو به کارموز میداد

اینجوری سابقه کار برای اون فرد هم ایجاد میشد

الان نمیدونم چنین متولیی هس یا نه ؟

اگه بتونیم چنین لیستی از شرکتها و سازمانها رو اینجا گرداوری کنیم برای اشتغال خیلی شروع خوبی می تونه باشه

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...