Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ سلام دو تا تاپیک تو این دو روز زده شد در مورد کار درمان درد اقتصاد و اشتغال از منظر شما بازم گلی به جمال ما که ساعتها تو انجمن کار میکنیم.ایول به خودمون تو تاپیک زیر پیشنهادی شد مبنی بر اینکه از حضورمون تو انجمن نو اندیشان استفاده کنیم برای کار کردن، آموزش دیدن، آموزش دادن و تجربه کسب کردن ولی نه حرف خوفی زدی کاش میشد از طریق همین نواندیشان واسه خودمون شغل درست کنیم:JC_thinking: ما نزدیک به دو ساله که داریم به نوعی با هم زندگی می کنیم. قرارهای متعددی گذاشتیم که طی اون بچه ها با هم بیشتر آشنا شدن و طبعا روابط دوستانه قدیمی پایدارتر و دوستی های جدید پایه گذاری شد. از همین فرصت و از همین محیط می تونیم استفاده کنیم به قول دوستی هم برای سرگرم شدن و هم برای مانی ! راهکارش : یه مورد رو از طرف انجمن پیشنهاد می دیم، بقیه اش با شما و اون هم راه اندازی بخش آموزش انجمن هست. در این مورد قطعا توضیحات بیشتری رو با جزییات خدمتتون ارائه می دیم. در مورد هر پیشنهادی قطعا باید صحبت کرد تا بهترین راهکار رو به دست بیاریم. بحث دیگه ای در تالار مدیرا از مدتی پیش شروع شد با عنوان درآمدزایی تالارها، که در ادامه با این بحث مخلوط می شه. و عذابی سخت در انتظار اسپم کنندگان است... 26 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ منظورتون آموزش در چه زمینه هایی هست؟ 10 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ منظورتون آموزش در چه زمینه هایی هست؟ نرم افزارهای تخصصی، زبان، کامپیوتر، دروس کنکور (کاردانی، کارشناسی، ارشد) و ... 12 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ اون هم راه اندازی بخش آموزش انجمن هست. این اموزش یعنی کلاس بزارن برای برو بچ و پول دریافت کنن از برو بچ و عذابی سخت در انتظار اسپم کنندگان است... 8 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ این اموزش یعنی کلاس بزارن برای برو بچ و پول دریافت کنن از برو بچ موضوعی که بسیاری از دوستان گلایه دارن اینه که زمانی رو صرف می کنن، با عده ای علاقمند شروع می کنن و در اواسط کار موضوع رها می شه چه از جانب دانش آموزان و چه استارتر. اگر این کار در یک چهارچوب بهتری انجام بشه در عمل این علاقه مندی از هر دو طرف همواره حفظ می شه. به علاوه هر آموزشی در این قالب نمی تونه قرار بگیره برخی آموزش ها بسیار تخصصی است و ممکنه علاقه مند زیادی نداشته باشه که برای اونها فکر دیگه ای شده. برخی آموزش ها می تونه از گرایش های مختلف طالب داشته باشه فرضا موضوعات icdl و یا تاپیک سازه های ماکارونی تالار عمران (در مراحل پیشرفته تر بعدیش) در مجموع این تاپیک زده شد تا با فکر جمعی در این مورد بتونیم از زمان اینجا بودنمون بهتر استفاده کنیم. پیشنهاداتی که داده می شه حتما تو روند کار که مقدماتش الان در حال انجام هست، لحاظ خواهد شد. 14 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ چیزی که من میدونم اینکه اول باید پایه اموزش اینجا قوی باشه اونم نمیشه مگر اینکه یه گروه ثابت و فیکس و متعهد باشه که بتونه طبق برنامه جلو بره و برای پروژه های اموزشی که از طرف سرگروه تعریف میشه وقت بزاره و درضمن این اموزش باید مدت زمان معینی داشته باشد مثلا دوره 6 ماهه بعد میتوانیم به عنوان مثال تو همین انجمن اگهی بزنیم که می توانیم پروژه های دانشجویی شما رو با قیمت مناسب اجرا کنیم یه شماره حساب سیبایی هم در نظر بگیریم این تو مرحله ابتدایی می تونه باشه مطمئنا راه حل های تجاری دیگر هم هست که درامد زا هم باشد مثل کلاسای اموزشی 13 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ چیزی که من میدونم اینکه اول باید پایه اموزش اینجا قوی باشه اونم نمیشه مگر اینکه یه گروه ثابت و فیکس و متعهد باشه که بتونه طبق برنامه جلو بره و برای پروژه های اموزشی که از طرف سرگروه تعریف میشه وقت بزارهو درضمن این اموزش باید مدت زمان معینی داشته باشد مثلا دوره 6 ماهه بعد میتوانیم به عنوان مثال تو همین انجمن اگهی بزنیم که می توانیم پروژه های دانشجویی شما رو با قیمت مناسب اجرا کنیم یه شماره حساب سیبایی هم در نظر بگیریم این تو مرحله ابتدایی می تونه باشه مطمئنا راه حل های تجاری دیگر هم هست که درامد زا هم باشد مثل کلاسای اموزشی مطلب شما کاملا به جاست برای هر کاری برنامه ریزی لازمه مرحله به مرحله باید رفت جلو یه چیزی رو در نظر بگیریم، مطالبی که شما بلدید سارا خانوم، فرض کنید همین icdl، بسیاری نمی دونن و علاقه مند هستند یاد بگیرن علی رغم اینکه مطالب زیادی تو اینترنت در این زمینه هست و یا تو انجمن خودمون اما نیاز دارن تا تحت آموزش قرار بگیرن من این موضوع رو از نزدیک تو ادارات دولتی دیدم منه فلانی با رشته مواد با سطح آگاهی از اکسل در حد نیاز رشته مهندسی مواد و در حد رسم نمودار یا فرمول نویسی قرار بود برای یه تعداد کارمند یه شرکت دولتی آموزش اکسل بذارم و یا حتی پاور پوینت و وورد. تقاضا برای این موضوع بالاست، چون موضوعی که برای شما پیش پا افتادس، خیلی ها نمی دونن، خیلی ها که حتی نیاز دارن بهش قطعا نیاز داریم که براش برنامه ریزی بکنیم که به چه ترتیب آموزش رو ارائه بدیم. این تاپیک زده شد تا همین رو ازش بگیریم شما می گید آموزش فلان مبحث رو می تونید انجام بدید پیشنهادتون به این ترتیبه و بعد نظر دوستان در مورد روش شما و به همین ترتیب یه رویه کار براش در میاریم تو این مورد مهندسای صنایع خیلی خوب می تونن کمک کنن مشکلاتی که توی کار هست و هماهنگ شدن با سازمان سنجش برای رسمیت دادن به آموزش ها، امتحان ها و ارائه مدرک (که البته این قسمت سخت کار هست و به کیفیت آموزشها بستگی داره) و به این نحو کاری رو که می خوایم انجام بدیم. 12 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ میشه با یه اطلاعیه شروع کرد... اطلاعیه بدیم تحت این عنوان: تیم آموزشی انجمن قصد تشکیل آموزش آنلاین داره...هرکی در فلان زمینه ها تخصص داره یا تو زمینه ای تخصص داره که میتونه آموزش-تمرین و آزمون برای اون تخصصی که بلده ، تهیه کنه بیاد جلو. آموزش آنلاین مثل آموزش حضوری میمونه ولی نه برای مدرس...بلکه برای کسی که آموزش میبینه. ما Chapter 1 رو آپ میکنیم...براش تمرین تعیین میکنیم....آزمون طراحی میکنیم. کار آموز میاد درسو میخونه...تمرین ها رو انجام میده و نهایتاً آزمونشم میده.. تمامی این مراحل میتونن بشکل فایل فلش طراحی بشن! ابتدا هزینه ای از کارآموزا نمیگیریم تا تعداد ثبت ناما بالا بره...وقتی که خودمون رو پیدا کردیم برای آموزش ها بر اساس استاندارد های موجود قیمت تعیین میکنیم و درصدی به انجمن میرسه...درصدی به تیم طراح فایل ها و درصدی هم به اساتید....چطوره؟! تو این پستمم یه توضیحی در مورد این طرحم داده بودم: http://noandishaan.com/forums/showpost.php?p=664568&postcount=1008 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی فکر جالبیه. این کار یه مزایایی داره یه معایبی. مزایاش همونایی که توی پست اول به خصوص و در ادامه بهش اشاره شد. درآمدزایی و بالا رفتن انگیزه برای آموزش و ..... معایبش پولی شدن این جاست. یه خوبی این جا که همه رو دور هم جمع کرده جمع و فضای صمیمیشه. ولی وقتی حرف پول وسط بیاد و این که هرکی برای فایل ها و آموزشش ها شماره حساب بده در ظاهر هم که نه اما ناخودآگاه فضا رو شبیه موسسات و کلاس های کنکور بیرون می کنه. به هر حال این کار اگر عملی بشه یه ریسکه. از طرفی می تونه خیلی خوب جواب بده و از اون طرف می تونه باعث ریزش کاربرا هم بشه. قابل پیش بینی نیست. پیشنهادی که من دارم مدیران ارشد آیا این توانایی رو دارن که دست در دست هم دهند به مهر و یک مکانی را به صورت حقیقی خرید یا اجاره کنند و موسسه ای رو به صورت نسخه دوم این جا راه اندازی کنن؟؟ یا اگر کس دیگه ای هم توانایی داره شریک بشه باهاشون؟؟ و یه موسسه آموزشی متفاوت از موسسات مسخره بیرون راه اندازی بشه؟؟؟؟ پ.ن: چه پیشنهاد بلندپروازانه ای !!! 10 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی فکر جالبیه.این کار یه مزایایی داره یه معایبی. مزایاش همونایی که توی پست اول به خصوص و در ادامه بهش اشاره شد. درآمدزایی و بالا رفتن انگیزه برای آموزش و ..... معایبش پولی شدن این جاست. یه خوبی این جا که همه رو دور هم جمع کرده جمع و فضای صمیمیشه. ولی وقتی حرف پول وسط بیاد و این که هرکی برای فایل ها و آموزشش ها شماره حساب بده در ظاهر هم که نه اما ناخودآگاه فضا رو شبیه موسسات و کلاس های کنکور بیرون می کنه. به هر حال این کار اگر عملی بشه یه ریسکه. از طرفی می تونه خیلی خوب جواب بده و از اون طرف می تونه باعث ریزش کاربرا هم بشه. قابل پیش بینی نیست. پیشنهادی که من دارم مدیران ارشد آیا این توانایی رو دارن که دست در دست هم دهند به مهر و یک مکانی را به صورت حقیقی خرید یا اجاره کنند و موسسه ای رو به صورت نسخه دوم این جا راه اندازی کنن؟؟ یا اگر کس دیگه ای هم توانایی داره شریک بشه باهاشون؟؟ و یه موسسه آموزشی متفاوت از موسسات مسخره بیرون راه اندازی بشه؟؟؟؟ پ.ن: چه پیشنهاد بلندپروازانه ای !!! این طرح اگر هم تصویب بشه تو انجمن اجرا نمیشه که بخواد به کاربرای اینجا لطمه بزنه! میره تو صفحه ی اول سایت و شما اینجا فقط تبلیغاتش رو میبینید. طرح هم اینجوری نمیشه که بخوایم آموزش رو بدیم و بعد به زور از طرف پول بگیریم! طرف یک ماهه حسابشو شارژ میکنه و میتونه از امکانات آموزشی که انتخاب کرده استفاده کنه و چون فایل ها بصورت فلش هستن،امکان رمز گذاری دارن و کسی نمیتونه کپیشون کنه که ازشون استفاده کنه. این طرح نیازی به عضویت کارآموز تو خود فروم نداره و کاملاً برای فضای سایت اصلی برنامه ریزی شده. ایجاد یک دفتر برای به ثبت رسوندن یک موسسه آموزشی لازمه ولی فعلاً باید تیممون رو تشکیل بدیم و بصورت آزمایشی این طرحو اجرا کنیم ببینیم جواب میده یا نه! لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ پیشنهادتون مریم خانوم صد البته به هیچ عنوان بلند پروازانه نیست در مورد تهیه فضای آموزشی این موضوع هم اتفاقا مطرح شد و ادمین به همراه دوستانشون پیگیر این موضوع هستند. در مورد نکته منفی هم که گفتید، قطعا اثر گذار خواهد بود. اما آموزش ها می تونن در قالب موضوعی خاص مطرح باشن و نه در تمام موارد. در عمل با این کار این شانس رو برای استارتر قائل می شیم که با انگیزه بالاتری فعالیت کنه. این انگیزه مجموعه ای از مزایای مادی و جلب توجه و کار دانش آموزان خواهد بود. امیدوارم دوستان دیگه هم تو این بحث شرکت کنند در مجموع یقینا موضوعی نیست که امشب تصمیم گرفته بشه و فردا اجرا بشه بلکه اول چند و چون کار رو ارزیابی کنیم. 11 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ میشه با یه اطلاعیه شروع کرد...اطلاعیه بدیم تحت این عنوان: تیم آموزشی انجمن قصد تشکیل آموزش آنلاین داره...هرکی در فلان زمینه ها تخصص داره یا تو زمینه ای تخصص داره که میتونه آموزش-تمرین و آزمون برای اون تخصصی که بلده ، تهیه کنه بیاد جلو. آموزش آنلاین مثل آموزش حضوری میمونه ولی نه برای مدرس...بلکه برای کسی که آموزش میبینه. ما chapter 1 رو آپ میکنیم...براش تمرین تعیین میکنیم....آزمون طراحی میکنیم. کار آموز میاد درسو میخونه...تمرین ها رو انجام میده و نهایتاً آزمونشم میده.. تمامی این مراحل میتونن بشکل فایل فلش طراحی بشن! ابتدا هزینه ای از کارآموزا نمیگیریم تا تعداد ثبت ناما بالا بره...وقتی که خودمون رو پیدا کردیم برای آموزش ها بر اساس استاندارد های موجود قیمت تعیین میکنیم و درصدی به انجمن میرسه...درصدی به تیم طراح فایل ها و درصدی هم به اساتید....چطوره؟! تو این پستمم یه توضیحی در مورد این طرحم داده بودم: http://noandishaan.com/forums/showpost.php?p=664568&postcount=1008 خب امین این خیلی عالیه به عنوان مثال می گم جزوه سالید رو تو آماده می کنی، جزوه خودت رو بر اساس دانش خودت و رفرنس ها بعد زمان بندی می کنی که چقدر هر مبحث طول می کشه بعد با یه تاپیک شروع می کنی به ثبت نام از علاقه مند ها جزوات رو درس به درس براشون ارسال می کنی و در هر مرحله تمرین و در پایان امتحان نتیجه کارت چطوری باید نشون داده بشه تا سری بعد که مجدد کلاسی ترتیب دادی هم تعداد نفرات متقاضی بیشتر باشه و هم وارد بحث مالی بشیم ؟ 10 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ خب امین این خیلی عالیهبه عنوان مثال می گم جزوه سالید رو تو آماده می کنی، جزوه خودت رو بر اساس دانش خودت و رفرنس ها بعد زمان بندی می کنی که چقدر هر مبحث طول می کشه بعد با یه تاپیک شروع می کنی به ثبت نام از علاقه مند ها جزوات رو درس به درس براشون ارسال می کنی و در هر مرحله تمرین و در پایان امتحان نتیجه کارت چطوری باید نشون داده بشه تا سری بعد که مجدد کلاسی ترتیب دادی هم تعداد نفرات متقاضی بیشتر باشه و هم وارد بحث مالی بشیم ؟ آره...میشه اینکارم کرد...یا میشه یه تابلوی تبلیغاتی گذاشت تو انجمن برای ورود به بخش آموزش آنلاین و ما از طریق گروه های کاربری تو انجمن کارارو پیگری کنیم. نتایج کاربران رو هم اگر خودشون بخوان میتونیم تو تالار و زیر بخش مربوطه نمایش بدیم. مبحث مالی رو میشه بعد ها روش تصمیم گرفت...الان باید تیممون رو جمع آوری کنیم. یه گروه مسئول آموزش. یه گروه مسئول سامان دهی به فایل ها و تهیه ی فایل های فلش از فایل های آموزشی اساتید و گروهی برای آپدیت آموزش ها و رسیدگی به وبسایت اصلی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ ممنون از پیمان عزیز بابت تاپیک خوبش از اونجایی که هنوز به دنبال اینم که یه فضای مناسب خارج از چارچوب فروم برای آموزشگاه آنلاین در نظر بگیرم فعلاً در این مورد نظری نمیدم. چون فضای آموزش رو شیوه آموزش خیلی تأثیر میذاره به نظرم. اگر این کار بخواد تو خود انجمن انجام بشه: باید یه فضای جدا و به صورت مخفی براش در نظر گرفته بشه. ثبت نام ها تو فضای عمومی انجام بشه و کلاس ها تو اون فضای خصوصی برگزار بشه. همه چیزم تو همین فضا صورت میگیره. تعیین برنامه های کلاسی، تعیین محتویاتی که در جلسات ارائه میشه، جلسات پرسش و پاسخ و رفع اشکال و آزمون ها و ..... اما فعلاً به دنبال اینم که اگر بشه تو یه فضای مناسبتر خارج از فروم اینکار انجام بشه. در مورد آموزشگاه حقیقی قبل از عید که پیگیری کرده بودم، شرایط سختی رو داره. ارائه مدرک رسمی برای آموزشگاه های مجازی هم به همین شکل هستش. 12 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام یکی از شیوه های تدریس و آموزش میتونه از طریق دریافت نمایندگی آموزشی از موسساتی که مدرک ایزو میدن باشه. با این روش دیگر نیازی به اخذ مجوز نیست و از طریق قرار دادی که با این موسسات بسته میشه , میشه بعنوان مدرس بهشون کمک کرد. برای این کار باید آدرس این موسسات رو که همه شونم تو تهران هستند داشته باشید و باهاشون جلسه بذارید و بعذ از توافق قرارداد امضا میشه و اونا زمان و ساعات کلاسها رو اغلام میکنند و خودشونم مدارک شما رو تایید و بعنوان مدرس از حضور شما در اون کلاسها استفاده میکنند. این موسسات با برگذاری کلاسهای آموزشی برای کلیه واحد ها و شرکت ها و کارخونه ها نسبت به تدریس مبانی مورد نیاز اون مراکز در کلیه سطوح کلاسهای آموزشی برگذار میکنند و نیاز شدیدی هم به مدرس دارند. لازمه ش اینه که شما باهاشون قرار بذارید و طرحتون رو بهشون بدید و اونا برابر توان و زمان و مدل تخصصی شما میتونن از حضور شما در اون کلاسها استفاده کنند. با تشکر 12 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ موسساتی که مدرک ایزو صادر میکنند همه شون بعنوان نماینده یک شرکت خارجی فعالیت میکنند و کلاسهاشونم تو تموم شهر ها دایر میشه. من قبلا با یکیش کار کردم. تو تموم رشته ها هم کلاسهای آموزشی برگذار میکنند و من فکر میکنم از مدل آموزش از راه دور شما هم شدیدآ استقبال خواهند کرد. 8 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ با سلامیکی از شیوه های تدریس و آموزش میتونه از طریق دریافت نمایندگی آموزشی از موسساتی که مدرک ایزو میدن باشه. با این روش دیگر نیازی به اخذ مجوز نیست و از طریق قرار دادی که با این موسسات بسته میشه , میشه بعنوان مدرس بهشون کمک کرد. برای این کار باید آدرس این موسسات رو که همه شونم تو تهران هستند داشته باشید و باهاشون جلسه بذارید و بعذ از توافق قرارداد امضا میشه و اونا زمان و ساعات کلاسها رو اغلام میکنند و خودشونم مدارک شما رو تایید و بعنوان مدرس از حضور شما در اون کلاسها استفاده میکنند. این موسسات با برگذاری کلاسهای آموزشی برای کلیه واحد ها و شرکت ها و کارخونه ها نسبت به تدریس مبانی مورد نیاز اون مراکز در کلیه سطوح کلاسهای آموزشی برگذار میکنند و نیاز شدیدی هم به مدرس دارند. لازمه ش اینه که شما باهاشون قرار بذارید و طرحتون رو بهشون بدید و اونا برابر توان و زمان و مدل تخصصی شما میتونن از حضور شما در اون کلاسها استفاده کنند. با تشکر موسساتی که مدرک ایزو صادر میکنند همه شون بعنوان نماینده یک شرکت خارجی فعالیت میکنند و کلاسهاشونم تو تموم شهر ها دایر میشه. من قبلا با یکیش کار کردم. تو تموم رشته ها هم کلاسهای آموزشی برگذار میکنند و من فکر میکنم از مدل آموزش از راه دور شما هم شدیدآ استقبال خواهند کرد. ممنون فکور جان از بابت پیشنهادت برداشتی که من از صحبتت کردم، اینه که ما یه تعدادی از دوستان رو به عنوان مدرس تو برخی زمینه ها معرفی کنیم این دوستان اول آموزش ببینن و بعد اینجا کلاس ها رو برگزار کنیم و مدارک پایانی از طرف اون موسسه داده می شه. این روش خیلی خوبیه و قطعا می ذاریمش توی برنامه که در کنار کانال وزارت علوم این مورد رو هم پیگیری کنیم. اما شاید مشکل این شیوه هزینه بالای اون باشه امیدوارم با ادامه تاپیک و دریافت نظر سایر دوستان به راهکارهایی با هزینه کمتر و با در نظر گرفتن توانایی ها و قابلیت های فردی هر کدوم از اعضای انجمن هم برسیم. ----- در پایان این تاپیک من برای خودم یه پکیج 5 هزار امتیازی در نظر گرفتم. واقعا ممنونم از تشکراتون ولی خیلی دوست دارم تا نظرتون رو بدونم اگر به عنوان یه کارآفرین در قالب امکاناتی که در اختیار دارید بخواین نظر بدین، پیشنهادتون چیه تا کسانی که مایلند از زمان حضورشون در انجمن به نحو بهتری استفاده کنن، به هدفشون برسن. ممنونم از حضورتون 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ منم یکی از دوستانم قرار بود یه سایتی تحت عنوان دانشگاه مجازی راه اندازی کنه این دوستمون خارج کشور رفت و ارتباطم باهاش قطع شد و دیگه خبر ندارم به کجا رسوند کار رو ولی چند نفر رو استخدام کرده بود و داشتن واسش کار میکردن واسه سایت چند تا مترجم استخدام کرده بود چون می خوماست به زبان انگلیسی هم سایت فعال باشه نظرش این بود که مثل دانشگاه ثبت نام می کنه واسه هر کلاسی و اگر به حدنصاب برسه شهریه میگیره و آموزش میده و کلاس ها شروع میشه فکر خیلی خوبی داشت و خیلی هم پیگیرش بود ولی متاسفانه دسترسی بهش ندارم تا بتونیم ازش کمک بگیریم حالا ما اینجا این همه متخصص داریم ماشاله همه تحصیل کرده و باسواد همچین کاری میشه انجام داد به نظر من 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ ممنون فکور جان از بابت پیشنهادتبرداشتی که من از صحبتت کردم، اینه که ما یه تعدادی از دوستان رو به عنوان مدرس تو برخی زمینه ها معرفی کنیم این دوستان اول آموزش ببینن و بعد اینجا کلاس ها رو برگزار کنیم و مدارک پایانی از طرف اون موسسه داده می شه. این روش خیلی خوبیه و قطعا می ذاریمش توی برنامه که در کنار کانال وزارت علوم این مورد رو هم پیگیری کنیم. اما شاید مشکل این شیوه هزینه بالای اون باشه ----- نه این شکلی نیست. شما اول میری با مسئول شرکت ایزو جلسه میذاری و بهشون میگی که تعدادی متخصص و مدرس در انجمن داری. اونا با شرکت شما یه قرار داد همکاری امضا میکنند و در مورد نوع قرارداد به شما پیشنهاد میدن. 1- همکاری در برگزاری کلاسهای ایزو 1- همکاری در معرفی مدرس و کارشناس از سوی شما 3- همکاری متخصصان شما در بستن قرارداد ایزو با شرکت ها و تدریس آنها 4- همکاری شرکت شما با اونا در مورد برگذاری کلاسهای حضوری و راه دور همه این موارد بستگی به توافق طرفین داره. کلاسها رو خودشون میدن و هزینه شو تقبل میکنند. شما فقط حق التدریس میگیرید. یه نوعش هم هست که جلب مشتری و تدریس رو عهده دار میشید و هم پول تدریس میگیرید و هم در صد عقد قرارداد ها رو . یه نوعش هم هست که انجمن با اونا قرارداد می بنده و عین موسسات کاریابی عمل میکنه. یعنی اونا مدرس و کارشناسان مورد نیازشون رو از انجمن تامین میکنند. 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ میدونم بحث جدی دارید میکنید و شاید کارم زشت باشه ولی چاره دیگه ای ندارم. شرمنده. من از این تاپیک استفاده میکنم و اعلام میکنم هرکس بتونه تو رفع اشکال sap2000 به من کمک کنه ازخجالتش درمیام بازم ببخشید 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده