سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ پس خبر چندم با من؟ شما نبودی که اما باشه چشم این دفعه یه دونه خاشخاشی برات کنار میزارم 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ راستی از بچه هایی که اخبار این بخش رو دنبال می کنن عذرخواهی می کنم بابت دیرکرد خبر هفته دوم. یه مقدار کار و اتفاق ناخواسته پیش اومد که نتونستم به موقع ترجمه رو برسونم الانم دارم روش کار می کنم به محض اماده شدن حتما میره روتلکس خبرگزاری 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ شما نبودی که اما باشه چشم این دفعه یه دونه خاشخاشی برات کنار میزارم باشه من از این به بعد هستم مرسی:flowerysmile: راستی از بچه هایی که اخبار این بخش رو دنبال می کنن عذرخواهی می کنم بابت دیرکرد خبر هفته دوم.یه مقدار کار و اتفاق ناخواسته پیش اومد که نتونستم به موقع ترجمه رو برسونم الانم دارم روش کار می کنم به محض اماده شدن حتما میره روتلکس خبرگزاری :flowerysmile: :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ من هستم :yes: خوش اومدی سحر جونم البته اگه اسمتو درست گفته باشم پس تا حالا شدیم چهار نفر چهار خبر برای یه هفته 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ خوش اومدی سحر جونم البته اگه اسمتو درست گفته باشمپس تا حالا شدیم چهار نفر چهار خبر برای یه هفته آره درست گفتی عزیزم :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ هفته سوم خبر اول : شرکت IBM ابر هیبریدی را ارایه میدهد! شرکت IBM درحال مقابله با رزواسیون کسب و کار درباره توسعه و گسترش برنامه های کاربردی به روش عمومی با یک رویکرد ترکیبی است که دران بر نحوه دستیابی و مدیریت توسعه و گسترش برنامه های کاربردی روی هم سیستم های اختصاصی و هم عمومی نظارت دارد IBM is tackling business reservations about deploying applications in the public cloud with a hybrid approach that monitors access and manages deployments of applications on both public and private cloud systems برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پ.ن : به نظرم منظور از واژه CLOUD در این متن همون میان افزارهای امنیتی هست که به عنوان لایه ای ابر مانند روی داده های حساس قرار گرفته 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ هفته سوم خبر دوم : کوگل پلاس به کاربران خود اجازه میدهد تا از کاربران مزاحم چشم پوشی کند ایا میخواهید در شبکه اجتماعی جدید گوگل پلاس از دست پسرعمو یا همکار مزاحم خود خلاص شوید؟ سایت برای شما گزینه جدیدی را ارایه میدهد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ هفته سوم خبر سوم : بیرون گذاشتن واقعیت اعتباز سنجی دانه ریز از منطق برنامه های کاربردی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پ. ن : این مال خودمه 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ هفته سوم خبر چهارم : ابر مبتنی بر ذخیره سازی ترمیم فاجعه در ناحیه را بهبود می بخشد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ سلام سارا جان پروفالت بسته بود ، ساری اینجا میپرسم . با تاخیر زیاد خبر ترجمه شد ، برات بفرستمش ؟ یا خودم بذارم ؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ سلام سارا جان پروفالت بسته بود ، ساری اینجا میپرسم . با تاخیر زیاد خبر ترجمه شد ، برات بفرستمش ؟ یا خودم بذارم ؟ اشکال نداره عزیزم نه تو همین تالار بزار فقط زیرش بنویس مترجم : masoume 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ هفته سوم خبر دوم : کوگل پلاس به کاربران خود اجازه میدهد تا از کاربران مزاحم چشم پوشی کند ایا میخواهید در شبکه اجتماعی جدید گوگل پلاس از دست پسرعمو یا همکار مزاحم خود خلاص شوید؟ سایت برای شما گزینه جدیدی را ارایه میدهد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این با من 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ :mrsbeasley: منم هستم! خب از همین هفته میخوای باشی خانومی یا ........... می تونم همین الان یه خاشخاشیش از تو تنور دربیارم بدم بهت 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ خب از همین هفته میخوای باشی خانومی یا ...........می تونم همین الان یه خاشخاشیش از تو تنور دربیارم بدم بهت آره میتونم باشم! فقظ من وقت یکم محدوده ترجیحا خبرای مختصر مفیدتون واسه من! 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ ینی هیچ خبری در دنیای یارانه نیس هنو؟ 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ من تاپیکم که تموم شد میام بهتون میپیوندم . کلا چون آدم multi thread ایی نیستم نمیتونم چند واحد رو در آن واحد کنترل کنم :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ هفته سوم خبر اول : شرکت IBM ابر هیبریدی را ارایه میدهد! شرکت IBM درحال مقابله با رزواسیون کسب و کار درباره توسعه و گسترش برنامه های کاربردی به روش عمومی با یک رویکرد ترکیبی است که دران بر نحوه دستیابی و مدیریت توسعه و گسترش برنامه های کاربردی روی هم سیستم های اختصاصی و هم عمومی نظارت دارد IBM is tackling business reservations about deploying applications in the public cloud with a hybrid approach that monitors access and manages deployments of applications on both public and private cloud systems برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پ.ن : به نظرم منظور از واژه CLOUD در این متن همون میان افزارهای امنیتی هست که به عنوان لایه ای ابر مانند روی داده های حساس قرار گرفته سارا جون اون خبری که لینکشو به من دادی پیمان برش داشته فک کنم این به من میرسه آره؟ تا کی وقت دارم بزارم تو سایت؟ راستی تو کدوم تاپیک بزارم ترجمه شدشو؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده