Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ میخوام برم دماغم رو عمل کنم. نظرتون چیه؟ چرا خیلی ها خوششون نمیاد که ابروهاشون سر جای خودش باشه؟ اگه سر دماغ رو با بالا نباشه ایراد داره. حتما باید اون دو تا لوله دماغ دیده بشه؟ نظر شما میتونه خیلی کمک حالم باشه. و کمک حال اونایی که همچین قصدی دارن. ابرو یادتون نره. موقع نظر دادن یکمم باهام مهربون باشید. 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ دماغ فقط دماغ پاریس هیلتون بقیه همش از رو هم کپی شدن برو مثل پاریس هیلتون دماغتو عمل کن 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ خوب دماغ مثه اون. بقیه چهره شو از کجا گیر بیارم؟ من مقابل اون مثه شمپانزه م. باید تا عمر دارم خودمو بدم زیر تیغ آخرشم فوقش مثه ممو میشم. نه این مدل به درد من نمیخوره. 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ خوب دماغ مثه اون. بقیه چهره شو از کجا گیر بیارم؟ من مقابل اون مثه شمپانزه م. باید تا عمر دارم خودمو بدم زیر تیغ آخرشم فوقش مثه ممو میشم. نه این مدل به درد من نمیخوره. فکر می کنی این از اول اینجوری خلق شده بیشتر از 100 بار رفته زیر تیغ تا شده این 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ فکر می کنی این از اول اینجوری خلق شده بیشتر از 100 بار رفته زیر تیغ تا شده این چشماشم عمل شده. لباشم؟ پس بگو این یکی دیگه س. امیدوارم کردی سارا جون. از همین فردا پول یارانه هامو جمع میکنم میرم زیر تیغ. حالا چه تیغی , خدا میدونه. 3 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ میخوام برم دماغم رو عمل کنم. نظرتون چیه؟ چرا خیلی ها خوششون نمیاد که ابروهاشون سر جای خودش باشه؟ اگه سر دماغ رو با بالا نباشه ایراد داره. حتما باید اون دو تا لوله دماغ دیده بشه؟ نظر شما میتونه خیلی کمک حالم باشه. و کمک حال اونایی که همچین قصدی دارن. ابرو یادتون نره. موقع نظر دادن یکمم باهام مهربون باشید. هم اینکه قشنگی سیرت وزیبایی اندیشه دارید ..............کفایت می کند ظاهر ادم باید طبیعی باشد ...............همین .......بیشتر وقت تلف کردن وعمر را هدر دادن است وزیبایی صورت ودماغ وغیره مدتی قابل توجه است ولی به تدریج عادی می شود ...... زیبایی اندیشه وخوشگلی سخن ..............انسان را همواره گیرا وجذاب نگه می دارد وشما هم سیرت جذاب دارید وهم صورت پاک ......... 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ هم اینکه قشنگی سیرت وزیبایی اندیشه دارید ..............کفایت می کند ظاهر ادم باید طبیعی باشد ...............همین .......بیشتر وقت تلف کردن وعمر را هدر دادن است وزیبایی صورت ودماغ وغیره مدتی قابل توجه است ولی به تدریج عادی می شود ...... زیبایی اندیشه وخوشگلی سخن ..............انسان را همواره گیرا وجذاب نگه می دارد وشما هم سیرت جذاب دارید وهم صورت پاک ......... مگه تو فکور رو دیدی 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ هم اینکه قشنگی سیرت وزیبایی اندیشه دارید ..............کفایت می کند ظاهر ادم باید طبیعی باشد ...............همین .......بیشتر وقت تلف کردن وعمر را هدر دادن است وزیبایی صورت ودماغ وغیره مدتی قابل توجه است ولی به تدریج عادی می شود ...... زیبایی اندیشه وخوشگلی سخن ..............انسان را همواره گیرا وجذاب نگه می دارد وشما هم سیرت جذاب دارید وهم صورت پاک ......... میدونی مشکل من چیه؟ با هر کی صحبت میکنم تو چشام نیگا نمیکنه. همش ذل میزنه به دماغم. فردا خواستم ازدواج بکنم مطمئنم که همین مشکل رو خواهم داشت. سیرت زیبا دیگه مشتری نداره عزیزم. 3 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ میدونی مشکل من چیه؟ با هر کی صحبت میکنم تو چشام نیگا نمیکنه. همش ذل میزنه به دماغم. فردا خواستم ازدواج بکنم مطمئنم که همین مشکل رو خواهم داشت. سیرت زیبا دیگه مشتری نداره عزیزم. آنکس که شما را به خاطر صورت جذاب بخواهد وبا اندیشه زیبایی شما کاری ندارد ............ چنین فردی ............لیاقت شما را ندارد ............ اگه گفتی چرا؟ 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ آنکس که شما را به خاطر صورت جذاب بخواهد وبا اندیشه زیبایی شما کاری ندارد ............چنین فردی ............لیاقت شما را ندارد ............ اگه گفتی چرا؟ چراشو خودمم میدونم. منتهی اون آدم گیر نمیاد. پوسیدم از بس مجرد موندم. 3 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ چون وقتی مدتی با شما زندگی کرد ........... به ظاهر وصورت وقامت رعنای شما عادت خواهد کرد............... وچون پسرها ومردها تنوع طلب هستند ..................... صورت زیبایی دیگری .......... ودل در گرو ......دیگری .......... اما هرگز گذشت مرور زمان بر سیرت دلربای شما ..........غبار پیری نخواهد نشست و.وو 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ چون وقتی مدتی با شما زندگی کرد ...........به ظاهر وصورت وقامت رعنای شما عادت خواهد کرد............... وچون پسرها ومردها تنوع طلب هستند ..................... صورت زیبایی دیگری .......... ودل در گرو ......دیگری .......... اما هرگز گذشت مرور زمان بر سیرت دلربای شما ..........غبار پیری نخواهد نشست و.وو مرسی عزیزم. 2 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ خدایا آنکس که صادقانه یادم می کند هر لحظه عاشقانه یادش کن انسان دو نوع داده ها دارد : داده های ذاتی ؛ همچون عقل - زیبائی - قدرت بدنی - غریزه و.و.و.وغیره داده های اکتسابی همچون کسب علم ودانش ومعرفت - ثروت - مقام و.و.و وشما دنبال کسی بگرد که : 1 - داده های اکتسابی وی با داده های اکتسابی شما وجه مشترک داشته باشد 2 - داده های ذاتی وی در خدمت داده های اکتسابی خودش قرار دهد 3 - اینکه ایمان داشته باشد تمام داده ها ی که دارد از هر نوع که باشد ؛ مال خودش نیست وعاریه است ؛ هرچه دارد مال او است .......... درست هم شما باید چنین اعتقادی نیز داشته باشید 4 - واینکه تمام داد ه های ( شما واو ) درخدمت به هم نوعان خویش بویژه در خدمت خوبان قرار دهید.........و هو کمک میکند پس دنبال کسی باشید که داده های مشترکی با او داشته باشید واین داده ها را در راه ..........یار نثار کنید 2 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ خدایا آنکس که صادقانه یادم می کند هر لحظه عاشقانه یادش کن انسان دو نوع داده ها دارد : داده های ذاتی ؛ همچون عقل - زیبائی - قدرت بدنی - غریزه و.و.و.وغیره داده های اکتسابی همچون کسب علم ودانش ومعرفت - ثروت - مقام و.و.و وشما دنبال کسی بگرد که : 1 - داده های اکتسابی وی با داده های اکتسابی شما وجه مشترک داشته باشد 2 - داده های ذاتی وی در خدمت داده های اکتسابی خودش قرار دهد 3 - اینکه ایمان داشته باشد تمام داده ها ی که دارد از هر نوع که باشد ؛ مال خودش نیست وعاریه است ؛ هرچه دارد مال او است .......... درست هم شما باید چنین اعتقادی نیز داشته باشید 4 - واینکه تمام داد ه های ( شما واو ) درخدمت به هم نوعان خویش بویژه در خدمت خوبان قرار دهید.........و هو کمک میکند پس دنبال کسی باشید که داده های مشترکی با او داشته باشید واین داده ها را در راه ..........یار نثار کنید واگر چنین کسی پیدا کردی ................خودت به سراغ او وبه خواستگاریش برو .......... ننشین که او بیاید .....برو .........الله یاورت تو 4 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ می گویند ..........برو دنبال هم سر ............. برو نمی گویند .............برو دنبال هم صورت ........... . . وقتی سر ها ........با هم باشند ............ دل ها ...........با هم خواهند شد ............ دیگه مشکل صورت ........خدا حل خواهد کرد .......... اول سرها ..........بعد ...........دلها ...........بعد صورتها کاش 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ واگر چنین کسی پیدا کردی ................خودت به سراغ او وبه خواستگاریش برو ..........ننشین که او بیاید .....برو .........الله یاورت تو یا علی ... دختره بره خواستگاری پسره؟:w58: 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ میخوام برم دماغم رو عمل کنم. نظرتون چیه؟ چرا خیلی ها خوششون نمیاد که ابروهاشون سر جای خودش باشه؟ اگه سر دماغ رو با بالا نباشه ایراد داره. حتما باید اون دو تا لوله دماغ دیده بشه؟ نظر شما میتونه خیلی کمک حالم باشه. و کمک حال اونایی که همچین قصدی دارن. ابرو یادتون نره. موقع نظر دادن یکمم باهام مهربون باشید. بینی تون اگه از حد نرمال خارجه چه ایرادی داره؟. نمی دونم از نظر اعتماد به نفس ددر چه سطحی هستین منتها اگه کمی از اعتماد به نفستون بخاطر همین بینی تون تضعیف شد یکی از راه های برای برگشت اون اعتماد به نفس می تونه همین جراحی بینی باشه 1 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ یا علی ... دختره بره خواستگاری پسره؟:w58: وقتی یوسف اندیشه دیدی ..........وشما زلیخای سیرت پیدا کردی ........... برو به سراغ همراه پرواز خویش بسوی او ................... وکار به دیگران نداشته باش ........... رعنایی اندیشه جانان یوسف ..........ارزش جان نثاری دارد .............برو 2 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ بینی تون اگه از حد نرمال خارجه چه ایرادی داره؟. نمی دونم از نظر اعتماد به نفس ددر چه سطحی هستین منتها اگه کمی از اعتماد به نفستون بخاطر همین بینی تون تضعیف شد یکی از راه های برای برگشت اون اعتماد به نفس می تونه همین جراحی بینی باشه فرد..........که به بزرگی یا کوچکی دماغ خویش ...........حس اعتمادش تغییر کند به راحتی .........چیزی های ساده تر نیز تغییرش خواهد داد............ و این لرزه ها وپس لرزه ها ادامه خواهد داشت 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی یوسف اندیشه دیدی ..........وشما زلیخای سیرت پیدا کردی ...........برو به سراغ همراه پرواز خویش بسوی او ................... وکار به دیگران نداشته باش ........... رعنایی اندیشه جانان یوسف ..........ارزش جان نثاری دارد .............برو دیدیم چطور یوسف زلیخا رو ضایع کرده بود:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده