*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ منم فکر میکنم بزرگنترین آرزوی مشترک بچه ها عروسی باشه که با بزرگتر شدنشون کمرنگتر میشه ولی از بین نمیره،آرزوهای بزرگتر جاشو میگیره.... 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ به نظرت اصلا رویایی وجود داره که تو ذهن اکثر انسان ها باشه؟ (منظورم چیزی مثل آزادی نیست چون همه می خوان آزاد باشن اما این آزادی و آزاد بودن برای هرکس تعریف خاصی داره) آره از اول تاریخ انسان ها یک رویای مشترک داشتن و بسیاری از بدبختی ها و خوشبختی ها سر تحقق همین رویا بوده: رویای جاودانه ماندن. حالا چه جاودانگی تو این دنیا،چه جاودانگی در دنیایی خیالی پس از مرگ،هر کس هم نتونسته به این رویایش برسه،یا دربرابر مشکلات تسلیم شده،یا خود کشی کرده،یا به پوچی رسیده یا همه تلاشش را کرده پس از مرگ به این رویای جاودانگی برسد. شاید تعداد کسانیکه منطقی با این قضیه جاودانگی برخورد کردند،به 100 هزار نفر هم در طول نرسه. 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ رویای من تو بچگی داشتن یه گوشی معاینه یه امپول یه روپوش سفید و دکتر شدن و اینکه از بلندگو بگن خانوم دکترررر سارا افشار به اتاق عمللللللللللللللللللللللللللللللللل خانوم دکتر سارا افشار به اتاق عملللللللللللللللللللللللللللللل یه خرس پاندا خیلی بزرگ (ازخودم گنده تر ) داشتم که اونقدر تو بدنش با امپول اب میزدم که مامانم به زور بلندش میکرد و می چلوندش و ابش رو میگرفت تا خشک بشه:persiana__hahaha: 11 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ به نظر منم یکی از رویاهای مشترک خیلی از دخترا ازدواج آرمانی و خوشبختی و یه مراسم عروسی بزرگه با یه لباس عروس و تور... البته بعضی از دخترا اینجوری نیستن ولی من خودم به شخصه از بچگی یکی از رویاهام این بوده که کنار مردی زندگی کنم که کنارش احساس خوشبختی کنم. پسرا فکر کنم بیشترشون تو یه سنی معمولا دوره ی ابتدایی و راهنمایی و برای یه عده ی معدودی دوره ی دبیرستان رویای فوتبالیست شدن دارن. ولی فکر نکنم تعداد زیادی از پسرارو بشه پیدا کرد که رویای ازدواج کردن داشته باشن!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده