رفتن به مطلب

رویای مشترک

کهربا

ارسال های توصیه شده

سوم راهنمایی که بودم یه دوستی داشتم می گفت رویای مشترک همه خانوم ها تجسم خودشوت تو لباس عروسه... :girl_blush2:

به نظرتون واقعا اینطوره؟

به نظرتون اصلا چیزی به نام رویای مشترک به وجود داره؟

آقایون هم همینطورن رویای مشترکشون لباس دامادیه؟ یا اصلا آقایون هم رویای مشترک دارن؟

• Like 39
لینک به دیدگاه

انسانها رویا های مشترک زیادی دارند اما نه دیگه تو لباس عروسی. یکی از رویا های مشترک انسانها هست. من بودنشونو همیشه تو رویا هاشون دارند.

• Like 11
لینک به دیدگاه

من 6 ساله که بودم ارزوم این بود که مثل عموم بزرگ شم سیبیل درآرم، کروات بزنم، زن بگیرم. چون اون موقع عموم داشت ازدواج میکرد، خیلی روزهای شاد و قشنگی برای من بود.

اما هیچ کدوم از پسرهای محلمون تو فکرشون همچین چیزی خطور هم نمیکرد و فقط دنبال بازی و فوتبال و کارت بازی بودن.

بعد که بزرگ شدیم و به دبیرستان رسیدیم، اونا افتادن دنبال دخترها و من برعکس هیچ تمایلی نداشتم ...

کلا ساز مخالف میزنم و رویاهام معمولا با کسی مشترک نیست معمولا!

• Like 20
لینک به دیدگاه

من موافقم که این امر ازدواج آرمانی،برای همه میتواند یک رویا باشد.

اما مسلما بزرگترین رویا نیست....

بزرگترنی رویا،برای من حداقل وسعتی فرای فردیت داره.

• Like 18
لینک به دیدگاه

من که اصلا رویای کت و شلوار در ذهنم نبود

رویا که می گین ذهن ادم سمت طبیعت بهشت زیبایی میره

من تو رویام(آروز نه هدف نه ...نه) تنها نیستم من و دختر آرزوها / برف بباره و حتما تو کوچه باغ باشه

• Like 11
لینک به دیدگاه

نه اتفاقا همچین چیزی نیست من هیچ وقت تو عمرم نه الان و نه بچگی حتی خودمو تو لباس عروسی یا دومادی فرض نکردم و هیج جای رویاهام ازدواج جا نداره.

تازه ترجیح می دم مجرد بمونم:ws3:

مسلما این یه رویای مشترک نمی تونه باشه بستگی به ذهنیت هر فرد و آرمان هاش داره.

گاهی می بینی ازدواج آرمان اصلی یه فرده ولی برای یه نفر دیگه ازدواج یه سنگه جلو راهه آرزوهاش.

• Like 10
لینک به دیدگاه
من 6 ساله که بودم ارزوم این بود که مثل عموم بزرگ شم سیبیل درآرم، کروات بزنم، زن بگیرم. چون اون موقع عموم داشت ازدواج میکرد، خیلی روزهای شاد و قشنگی برای من بود.

اما هیچ کدوم از پسرهای محلمون تو فکرشون همچین چیزی خطور هم نمیکرد و فقط دنبال بازی و فوتبال و کارت بازی بودن.

بعد که بزرگ شدیم و به دبیرستان رسیدیم، اونا افتادن دنبال دخترها و من برعکس هیچ تمایلی نداشتم ...

کلا ساز مخالف میزنم و رویاهام معمولا با کسی مشترک نیست معمولا!

خب ... این یعنی اکثرا رویای مشترک دارن؟ :JC_thinking:

• Like 6
لینک به دیدگاه
نه اتفاقا همچین چیزی نیست من هیچ وقت تو عمرم نه الان و نه بچگی حتی خودمو تو لباس عروسی یا دومادی فرض نکردم و هیج جای رویاهام ازدواج جا نداره.

شمام لباس عروس می پوشید؟!!:persiana__hahaha:

رویا پردازی؟اونم لباس دامادی:banel_smiley_4::w00:بیشتر کابوس هست تا رویا:w16:

تازه ترجیح می دم مجرد بمونم:ws3:

:banel_smiley_4:

• Like 7
لینک به دیدگاه
من موافقم که این امر ازدواج آرمانی،برای همه میتواند یک رویا باشد.

اما مسلما بزرگترین رویا نیست....:w16:

بزرگترنی رویا،برای من حداقل وسعتی فرای فردیت داره.

به نظرت اصلا رویایی وجود داره که تو ذهن اکثر انسان ها باشه؟

(منظورم چیزی مثل آزادی نیست چون همه می خوان آزاد باشن اما این آزادی و آزاد بودن برای هرکس تعریف خاصی داره)

• Like 6
لینک به دیدگاه

به نظر من در مورد لباس عروس اکثرن اینجورین و دوست دارن که یه روز این لباس رو بپوشن آرزوشون هست ولی آرمان (هدف زندگی ) نیست.

منم که با این اوضاع اصلا فکر دامادی و زن گرفتن نیستم

• Like 10
لینک به دیدگاه

یه ازدواج موفق که قطعا چیز ایده الیه و این روزها شاید تبدیل به رویا هم شده اما لباس عروس برای من که اصلا معنای خاصی نداره...ترجیح میدم پول اون ازدواج رویایی رو جاهای مناسب تری خرج کنم...

اما رویای من این جیزها نیست یعنی به نظرم این که رویای یه انسان بالغ این قدر خودخواهانه باشه خیلی عجیبه...دلم میخواد یه روز اون آتشی که توی هیروشیما روشنه خاموش شه...

• Like 7
لینک به دیدگاه

نه آرزوم نبوده...

حقیقتش من با گرفتن عروسی هم مخالفم!! حالا الان به هر کس بگی میگه خسیسی و... ولی تو این دوره زمونه بنظرم بهتره پولمون رو خرج این جور مسائل نکنیم

من بجای اینکه بیام مثلا 10 میلیون بدم عروسی که یه عده بیان بخورن و بعدش کلی حرف و حدیث که لباس عروس اینجوری بود و غذاشون اونجوری بود پولش رو میدم با خانوم یمریم خارج کیفشو میبریم... :ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه

حقیقتش من با گرفتن عروسی هم مخالفم!! حالا الان به هر کس بگی میگه خسیسی و... ولی تو این دوره زمونه بنظرم بهتره پولمون رو خرج این جور مسائل نکنیم

من بجای اینکه بیام مثلا 10 میلیون بدم عروسی که یه عده بیان بخورن و بعدش کلی حرف و حدیث که لباس عروس اینجوری بود و غذاشون اونجوری بود پولش رو میدم با خانوم یمریم خارج کیفشو میبریم... :ws37:

نظر شما متین اما ...

اصلا به موضوع تاپیک دقت کردی؟:banel_smiley_4:

رویای مشترک چی شد الان؟!!!

• Like 5
لینک به دیدگاه

من که فکر کنم این رویا حداقل تو بچگی ها مشترک بوده :girl_in_dreams:

بچگیامون همه دوست داشتیم عروس شیم لباس سفید تور توری بپوشیم آرایش کنیم:dancegirl2:

لباس سفید تور توری هم داشتیم من خودم N دست داشتم

اون موقع خب خیلی فرق میکرد سادگی بچگی بود فکر میکردیم همین که عروس شیم یعنی خیلی خوشبختیم

اما خب بزرگ شدیم رویاها آرزوها همه چی فرق کرد

الان با اینکه خودم ترجیح میدم مجرد بمونم اما خب بعضی وقتا....لباس سفید تور توریه هنوزم میتونه جذاب باشه واسم

اما فقط همون لباس سفید نه مهمونی نه چیزی

لباس بپوشم و عکس بگیرم باهاش (در صورتی که یه روزی دیگه نخوام مجرد بمونم)

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 7
لینک به دیدگاه
من که فکر کنم این رویا حداقل تو بچگی ها مشترک بوده :girl_in_dreams:

بچگیامون همه دوست داشتیم عروس شیم لباس سفید تور توری بپوشیم آرایش کنیم:dancegirl2:

لباس سفید تور توری هم داشتیم من خودم N دست داشتم

اون موقع خب خیلی قرف میکرد سادگی بچگی بود فکر میکردیم همین که عروس شیم یعنی خیلی خوشبختیم

راست می گی... اون موقع ها دنیامون خیلی کوچیک بود شاید برای همین هم رویامون مشترک بود:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

یه دوست دارم که بد جوریدلش میخواد که عروس بشه:4chsmu1: همیشه میگه یعنی میشه لباس عروس بپوشم

ولی خودم یادم نمیاد خودمو تو لباس عروس تجسم کرده باشم (منظورم این نیست نخوام ازدواج کنم:ws2:)

چند روز پیش داشتم میرفتم کلاس، سر راحم چنتا لباس عروس فروشی هست

همینحوری گذری تو مغازه ها رو نگاه کردم:4chsmu1: بعد مورد تمسخر پسرا واقع شدم:icon_pf (34): گفتن نگاه نکن تو هم میپوشی:ws47:

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...