Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ ظاهرا دو شاعر در پاسخ به هم شعر گفته اند، جالبه. خانم ناهيد نوري : به نام خدايي که زن آفريد / حکيمانه امثال من آفريد خدايي که اول تو را از لجن / و بعداً مرا از لجن آفريد ! براي من انواع گيسو و موي / براي تو قدري چمن آفريد ! مرا شکل طاووس کرد و تورا / شبيه بز و کرگدن آفريد ! به نام خدايي که اعجاز کرد / مرا مثل آهو ختن آفريد تورا روز اول به همراه من / رها در بهشت عدن آفريد ولي بعداً آمد و از روي لطف / مرا بي کس و بي وطن آفريد خدايي که زير سبيل شما / بلندگو به جاي دهن آفريد ! وزير و وکيل و رئيس ات نمود / مرا خانه داري خفن آفريد براي تو يک عالمه کِيسِ خوب / شراره ، پري ، نسترن آفريد براي من اما فقط يک نفر / "براد پيت من" را" حَسَنْ" آفريد ! برايم لباس عروسي کشيد / و عمري مرا در کفن آفريد به نام خدايي که سهم تو را / مساوي تر از سهم من آفريد پاسخ دندان شکن از نادر جديدي : به نام خداوند مردآفرين / که بر حسن صنعش هزار آفرين خدايي که از گِل مرا خلق کرد / چنين عاقل و بالغ و نازنين خدايي که مردي چو من آفريد / و شد نام وي احسنالخالقين پس از آفرينش به من هديه داد / مکاني درون بهشت برين خدايي که از بس مرا خوب ساخت / ندارم نيازي به لاک، همچنين رژ و ريمل و خط چشم و کرم / تو زيباييام را طبيعي ببين دماغ و فک و گونهام کار اوست / نه کار پزشک و پروتز، همين ! نداده مرا عشوه و مکر و ناز / نداده دم مشک من اشک و فين! مرا ساده و بيريا آفريد / جدا از حسادت و بيخشم و کين زني از همين سادگي سود برد / به من گفت از آن سيب قرمز بچين من ساده چيدم از آن تک درخت / و دادم به او سيب چون انگبين چو وارد نبودم به دوز و کلک / من افتادم از آسمان بر زمين و البته در اين مرا پند بود / که اي مرد پاکيزه و مهجبين تو حرف زنان را از آن گوش گير / و بيرون بده حرفشان را از اين که زن از همان بدو پيدايشات / نشسته مداوم تو را در کمين 20 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ خیلی ببخشید ولی خاک بر سر جفتشون که اینقدر مغزشون کوچک و پست اندیش هست... وقتی هنرمند و شاعر این باشه بقیه باید چی باشند... لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ ناهید نوری اگه بز و کرگدن نمیگفت به مردا، انصافاً حق گفته بود! لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ دیوونه ها .. که چی حالا ؟ چی ثابت شد ؟:JC_thinking: فقط به درد خندیدن میخورد منم خیلی خندیدم :ws47: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده