Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ بین دوستای صمیمیم خیلی...در کل نه... خوب منم منظورم همینه. 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ حاضر جواب نیستم متاسفانه ولی باز بستگی به شرایطش داره اگه تو شرایط ناجوری گیر بکنم و مثلا جایی کارم گیر باشه سعی میکنم حاضر جواب باشم ولی حاضرجواب بودن با اینکه سعی بکنی حاضر جواب باشی خیلی فرق داره. 9 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ حاضر جواب نیستم متاسفانه ولی باز بستگی به شرایطش داره اگه تو شرایط ناجوری گیر بکنم و مثلا جایی کارم گیر باشه سعی میکنم حاضر جواب باشم ولی حاضرجواب بودن با اینکه سعی بکنی حاضر جواب باشی خیلی فرق داره. همینطوره . یه مورد هم هست که خیلی ها حاضر جواب نیستند ولی اگه بخوان جواب بده جوابهای خیلی محکمی میدن. فک کنم من تو این رده قرار دارم. متاسفانه 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ بهم میگن زبون دراز. آدما وقتی نتونن جواب حرف حق رو بگن همینجوری میگن . 5 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ من یه سری از مسائل که برام جا افتاده و قبلا بهش فکر کردم رو خیلی سریع جواب میدم.. اما اگر چیزی باشه که برام جدید باشه .. سعی میکنم رو هوا یه چیزی پرت نکنم ... ----------- اما یه نکته که همش به خودم توصیه میکنم که صبر داشته باشم و عجله ای ایراد قضاوت و نظر نکنم، صحبت و ادعا در مورد افراده .. چون برداشتی که من دارم شاید با حقیقتی که اون داره از زمین تا آسمون متفاوت باشه 8 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ یه زمانی خیلی حاضر جواب بودم جوری که زیاد سر به سرم نمی ذاشتن اما مدتیه که متاسفانه انگار این خصیصه در من مرده ! فقط در مقابل افراد آشنا و صمیمی حاضر جوابم و اگر با شخص غریبه ای هم کلام بشم کلا زبونم از کار می افته 8 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ والا نمی دونم ولی تو چرند گفتن اگر قرار باشه کم نیارم کم نمیارم بستگی به حوصلم داره این روزا دیگه حوصلم نمیرسه با کسی کل کل کنم دل و دماغشو ندارم 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ من هستم هم تو شوخی هم جدی گاهی هم چیزی نمیگم و جلوی خودم رو میگیرم اما کلا سریع الانتقالم 10 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ حاضر جواب..هستم..به شدت.!!...(زبان ميخونما..اگه نتونم سريع النتقال باشم اصلا برا مترجمي مناسب نخواهم بود...)..خيلي موقه ها ازش استفاده نميكنم...ميدونم اگه ازش استفاده كنم مارك يه دختر شر و زبون دراز و ميخورم...اكثر موقه ها آرومم و جواب نميدم تو بحثايي كه ميدونم نتيجه نداره يا بيخوده شركت نميكنم...حتي با آدمايي كه ميدونم به اندازه ي خودم حاضر جوابن هم كلام نميشم...و آروم و شمرده جوابشونو ميدم... ولي فقط خانواده يا دوستاي صميمي ميدونن درجه ي حاضر جوابي درچه حده... 7 لینک به دیدگاه
mehdi.f 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ بعضی وقتا اگه حسشو داشته باشم حسابی کل کل میکنم:ws2: 5 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ تو کل کل کردن چون هردو طرف میخوان کم نیارن برا همین خیلی وقته آدمو میگیره آخرشم به جایی میرسن که انرژی جفتشون تموم میشه چیز خاصیم برا گفتن ندارن چشاتو باز میکنی میبینی 7 یا 8 ساعته داری فقط حرف بی نتیجه میزنی! ترجیح میدم این 7 .8 ساعتو برم بخوابم:mornincoffee: 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده