Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ اگر میخواهید که تاپیک های شما پربیننده باشه سعی کنید تاپیکهایی بزنید که نیازمند حاضر جوابی باشه. اگه تاپیکهایی بزنید که جواب به اون نیازمند تامل باشه مشتری نخواهد داشت . مگر خیلی کم . با پوزش از شما هدف من از طرح این موضوع فضولی نیست. تامل برانگیزی است. شما تا چه حد حاضر جواب هستید؟ چند در صد از جوابهای شما آنی و چند در صدش همراه با تامل و صبر و همراه با رعایت جوانب کار هست؟ در چه مواردی حاضر جواب و در کدام موارد با صبر و حوصله جواب میدهید؟ خیلی جالب خواهد بود که تو این موضوع کل کل هم راه بیاندازیم تا زیر و بم عادتهامون بهتر خودشو نشون بده. اینجوری دلچسب تر خواهد شد. 32 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ من اصلا حاضر جواب به معنای واقعی کلمه نیستم متاسفانه...... البته چند جور حاضر جوابی داریم، حاضر جوابی سخن پخته گفتن و حاضر جواب چرند گفتن. بعضی وقت ها در قسمت چرند و پرند چیزی پرش میکند به بیرون.... در باب مسائل علمی خیلی فکر میکنم و کند هستم. اما در با مسائل دینی،مثل قرقی جواب میدم !!!!! 24 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ میتونم بگم هستم یکبار با یه ساندیس خور دهن به دهن شدم چیزی ازش نموند :4chsmu1: 20 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ بسته به حال خودم داره. اگه کل کل سر چرند گفتن باشه منم کم نمی آرم مخصوصا با دخترای فامیل اگه در حد سوپر چرند باشه که صحنه رو ترک می کنم سر مسائل علمی که فشنگ. چون شیوه درس خوندن من بیشتر حالت پرسش و پاسخ داره راه می رم برا خودم بیان می کنم / جلوی آینه قدی و... 12 لینک به دیدگاه
AmirVet 695 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ قبلا بودم خیلی! ولی نمیدونم جدیدا چی شده اصلا حوصله گیر دادن به بحث خاصی ندارم،هر چند میدونم میتونم طرف رو حالی کنم! یه جورایی میخوام به طرف بفهمونم آره بابا تو راست میگی! به قولی:گاهی اوقات باید رد بشی و چیزی نگی بذار فکر کنند نفهمیدی! 14 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ نه نیستم در هیچ زمینه ای کلا! 14 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ تا سن 25سالگی به معنای واقعی کلمه حاظر جواب بودم از هر نوعش شوخی,چرت و پرت,کاری,شغلی,خانوادگی, جنگ و دعوا,,,, ولی 4ساله به معنای واقعی اروم و منطقی شدم یک جورایی نه حوصله کل کل دارم نه دوست دارم اعصابم و خورد کنم قصد دارم تا جایی میشه صبور باشم هر چند گاهی کنترل این عادت سخت میشه 15 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ نه نیستمدر هیچ زمینه ای کلا! و ما نیز همینطور! 9 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ چقدر خوبه که دخترای انجمن حاضر جواب نیستن والا تو فامیل ما که اینطوری نیست 8 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ تا سن 25سالگی به معنای واقعی کلمه حاظر جواب بودم از هر نوعش شوخی,چرت و پرت,کاری,شغلی,خانوادگی, جنگ و دعوا,,,,ولی 4ساله به معنای واقعی اروم و منطقی شدم یک جورایی نه حوصله کل کل دارم نه دوست دارم اعصابم و خورد کنم قصد دارم تا جایی میشه صبور باشم هر چند گاهی کنترل این عادت سخت میشه حکایت حاضر جوابی منم مصداق این مضمون هست: زندگی داستان مرد یخ فروشی است كه از او پرسیدند فروختی؟ گفت:نخریدند تمام شد 5 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ منم یه موقع هایی که سر حال باشم حاظر جوابی می کنم البته اگه تو جمع دوستانه باشم. ولی چند وقته که بیشتر دوستام تنهام گذاشتن و سه تا دوست بیشتر برام نمونده که بیشتر باهم کل کل می کنیم الان چند وقته دلم تنگ شده واسه حاظر جوابی های یه نفر ولی حیف... . 11 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ من بسیار حاضر جواب می باشم 50 - 50 ضایع کردن و سوتی گرفتن و تو این مایه ها حاضر جواب بحث علمی و دینی متفکر 9 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ در عمرم آدمی به حاضر جوابی اسی ندیدم همون استنلی خودمون 7 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ در عمرم آدمی به حاضر جوابی اسی ندیدمهمون استنلی خودمون من اصلا حاضر جواب به معنای واقعی کلمه نیستم متاسفانه...... البته چند جور حاضر جوابی داریم، حاضر جوابی سخن پخته گفتن و حاضر جواب چرند گفتن. بعضی وقت ها در قسمت چرند و پرند چیزی پرش میکند به بیرون.... در باب مسائل علمی خیلی فکر میکنم و کند هستم. اما در با مسائل دینی،مثل قرقی جواب میدم !!!!! __________________ 8 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ هست . . من باش کل کل چرند و پرند داشتم من که این قدر حاضر جوابم کم آوردم 7 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ هست. . من باش کل کل چرند و پرند داشتم من که این قدر حاضر جوابم کم آوردم اره اینو راست میگی. من هر بار که جواباشو میخونم ناخودآگاه از حاضرجوابیش خنده ام میگیره. 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ من اصلا حاضر جواب نیستم معمولا خیلی کم حرف میزنم و بیشتر دوست دارم شنونده باشم تا گوینده 10 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ منم اصلا حاضر جواب نیستم مگه اینکه طرف مقابلم خیلی رو اعصابم پیاده روی کنه. 8 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ من در مقابل هیچ احدی حاضر جوابی نکردم و چندان هم اهل بحث طولانی نیستم حوصله میخواد خصوصا در دنیای مجازی:w00:البته همواره هم فکر می کنم طرف مقابلم بیشتر از من می فهمه!البته ابدا هم خوشحال نمی شم عکسش اثبات بشه! 9 لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ بین دوستای صمیمیم خیلی... در کل نه... 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده