رفتن به مطلب

در صد در حاضر جوابی

Fakur

ارسال های توصیه شده

اگر میخواهید که تاپیک های شما پربیننده باشه سعی کنید تاپیکهایی بزنید که نیازمند حاضر جوابی باشه.

اگه تاپیکهایی بزنید که جواب به اون نیازمند تامل باشه مشتری نخواهد داشت . مگر خیلی کم . :ws28:

با پوزش از شما هدف من از طرح این موضوع فضولی نیست. تامل برانگیزی است. :icon_gol:

شما تا چه حد حاضر جواب هستید؟

چند در صد از جوابهای شما آنی و چند در صدش همراه با تامل و صبر و همراه با رعایت جوانب کار هست؟

در چه مواردی حاضر جواب و در کدام موارد با صبر و حوصله جواب میدهید؟

خیلی جالب خواهد بود که تو این موضوع کل کل هم راه بیاندازیم تا زیر و بم عادتهامون بهتر خودشو نشون بده. اینجوری دلچسب تر خواهد شد.

• Like 32
لینک به دیدگاه

من اصلا حاضر جواب به معنای واقعی کلمه نیستم متاسفانه......

البته چند جور حاضر جوابی داریم، حاضر جوابی سخن پخته گفتن و حاضر جواب چرند گفتن.

بعضی وقت ها در قسمت چرند و پرند چیزی پرش میکند به بیرون....

در باب مسائل علمی خیلی فکر میکنم و کند هستم.

اما در با مسائل دینی،مثل قرقی جواب میدم !!!!!

• Like 24
لینک به دیدگاه

بسته به حال خودم داره.

اگه کل کل سر چرند گفتن باشه منم کم نمی آرم مخصوصا با دخترای فامیل

اگه در حد سوپر چرند باشه که صحنه رو ترک می کنم

سر مسائل علمی که فشنگ. چون شیوه درس خوندن من بیشتر حالت پرسش و پاسخ داره راه می رم برا خودم بیان می کنم / جلوی آینه قدی و...

• Like 12
لینک به دیدگاه

قبلا بودم خیلی!

ولی نمیدونم جدیدا چی شده اصلا حوصله گیر دادن به بحث خاصی ندارم،هر چند میدونم میتونم طرف رو حالی کنم!

یه جورایی میخوام به طرف بفهمونم آره بابا تو راست میگی!

به قولی:گاهی اوقات باید رد بشی و چیزی نگی بذار فکر کنند نفهمیدی!

• Like 14
لینک به دیدگاه

تا سن 25سالگی به معنای واقعی کلمه حاظر جواب بودم از هر نوعش شوخی,چرت و پرت,کاری,شغلی,خانوادگی, جنگ و دعوا,,,,

ولی 4ساله به معنای واقعی اروم و منطقی شدم یک جورایی نه حوصله کل کل دارم نه دوست دارم اعصابم و خورد کنم قصد دارم تا جایی میشه صبور باشم هر چند گاهی کنترل این عادت سخت میشه

• Like 15
لینک به دیدگاه
تا سن 25سالگی به معنای واقعی کلمه حاظر جواب بودم از هر نوعش شوخی,چرت و پرت,کاری,شغلی,خانوادگی, جنگ و دعوا,,,,

ولی 4ساله به معنای واقعی اروم و منطقی شدم یک جورایی نه حوصله کل کل دارم نه دوست دارم اعصابم و خورد کنم قصد دارم تا جایی میشه صبور باشم هر چند گاهی کنترل این عادت سخت میشه

حکایت حاضر جوابی منم مصداق این مضمون هست: زندگی داستان مرد یخ فروشی است كه از او پرسیدند فروختی؟ گفت:نخریدند تمام شد

• Like 5
لینک به دیدگاه

منم یه موقع هایی که سر حال باشم حاظر جوابی می کنم البته اگه تو جمع دوستانه باشم.:icon_gol:

ولی چند وقته که بیشتر دوستام تنهام گذاشتن و سه تا دوست بیشتر برام نمونده که بیشتر باهم کل کل می کنیم:icon_gol:

الان چند وقته دلم تنگ شده واسه حاظر جوابی های یه نفر ولی حیف... .:sigh:

• Like 11
لینک به دیدگاه
در عمرم آدمی به حاضر جوابی اسی ندیدم

همون استنلی خودمون:a030:

من اصلا حاضر جواب به معنای واقعی کلمه نیستم متاسفانه......

البته چند جور حاضر جوابی داریم، حاضر جوابی سخن پخته گفتن و حاضر جواب چرند گفتن.

بعضی وقت ها در قسمت چرند و پرند چیزی پرش میکند به بیرون....

در باب مسائل علمی خیلی فکر میکنم و کند هستم.

اما در با مسائل دینی،مثل قرقی جواب میدم !!!!!

• Like 8
لینک به دیدگاه
هست

.

.

من باش کل کل چرند و پرند داشتم

من که این قدر حاضر جوابم کم آوردم:icon_redface:

اره اینو راست میگی. من هر بار که جواباشو میخونم ناخودآگاه از حاضرجوابیش خنده ام میگیره.

• Like 5
لینک به دیدگاه

من اصلا حاضر جواب نیستم

معمولا خیلی کم حرف میزنم و بیشتر دوست دارم شنونده باشم تا گوینده

• Like 10
لینک به دیدگاه

من در مقابل هیچ احدی حاضر جوابی نکردم و چندان هم اهل بحث طولانی نیستم حوصله میخواد خصوصا در دنیای مجازی:banel_smiley_4::w00::ws3:البته همواره هم فکر می کنم طرف مقابلم بیشتر از من می فهمه!البته ابدا هم خوشحال نمی شم عکسش اثبات بشه!:w16:

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...