رفتن به مطلب

**اعترافات عوامل آب پاش موساد***آخر طنز

danielo

ارسال های توصیه شده

شما چگونه جذب اين شبكه خطرناك و برانداز شديد؟

من ابتدا به طور ناآگاهانه عضو شبکه ضاله اجتماعی فيسبوك شدم و بعد از مدتي يكي از مسئولان موساد با من تماس گرفت و گفت ما قصدداريم يك عمليات خطرناك كنيم شما پايه اي؟ من هم گفتم تا چي باشد؟ خلاصه همان لحظه ويزاي اسراييل و یک میلیارد دلار نقد به من دادند و فردای آن روز با هواپيماي اختصاصيبه شهر بندري اشكلون در اسراييل رفتيم و چند ماه به من آموزش آب بازي دادند تا بالاخره خود نتنیابو (همان نتنياهو) تاييد كرد كه من خوب آب بازي بلد شده ام و بعد از آن بودكه براي دوره سوپر فوق تخصصي آب بازي به امريكا رفتيم و همان موقع بود كه در بدو ورودمن به امريكا اوباما به ديدن مان آمد و گفت براي اين كار پانزده ميليارد دلار بودجه تخصيص داده و ما را به كمپاني اسلحه سازي لاكه يد آبتين (لاکهید مارتین سابق) برد وآخرين فناوري اسلحه هاي فوق سري آب پاش را به ما نشان داد و گفت اين هم خطرناكترين اسلحه هاي آب پاش!

برنامه هاي بعدي شما چه بود؟

ما قرار بود در شبكه هاي اجتماعي داخلي مانند كلوب و تبيان هم عضو شويم و در آنجا هم كمپين خطرناك و برانداز آب بازي را پياده كنيم.

به نظر شما چرا استکبار به دنبال گسترش آب بازی در داخل کشور است؟

در واقع باید گفت استکبار با توجه به موفقیتبی سابقه در کنترل تورم، بیکاری و همچنین خانه دار شدن کل ایرانیان و از همه مهمتررشد اقتصادی بالای 20 درصدی دیگر چیزی برای مقابله با ما جز همین هفت تیر آب پاش هانداشت.

چه برنامه های خطرناک دیگری دیگری قصد داشتید پیاده کنید؟

ما قصد داشتیم در زمستان هم برف بازی کنیم!

توصيه شما به كساني كه الان صداي شما را مي شنوند و تصويرتان را مي بينند چيست؟

من واقعاً از مسئولان ميخواهم زودتر اينترنت را ملي كنند و كلاً فيسبوك را هم قطع كنند تا مبادا اين حركات خطرناك تكرار شود. ضمنا”برای خودم حکم اعدام درخواست می کنم و اصلا” هم درخواست عفو ندارم.

ادامه مصاحبه با یکی دیگر از متهمان…

شما را به جرمی دستگیر کردند؟

من خبر دروغ به پلیس داده بودم!

چه خبر دروغی؟

هیچی بابا! نزدیک پل مدیریت داشتند یکیرا با چاقو می کشتند اما ماشین پلیس تا دید گازش را گرفت تا در صحنه دخالت نکند. منهم تنها فکری که به ذهنم رسید این بود که زنگ زدم به پلیس و گفتم اینجا دارند آب بازیمی کنند که خوشبحتانه ظرف چند دقیقه یک گردان نیروهای ویژه وارد محل شدند و کل منطقه را آب و جارو کردند.

کوچولو شما اینجا چیکار میکنی؟ برای چی آوردنت اینجا؟

بابا من را اشتباه گرفتند… من آب بازی نکردم.اسم من فرنود راستگو هست. من تو برنامه زنده کودک در جواب خاله شادونه که گفت چه کارهای شخصی خودم را انجام میدهم گفتم من دستشویی میروم شوشول خودم را می شویم! اما خاله شادونه گفت دست به لباسشویی نزن! خلاصه از من اصرار که این لباسشویی نیست، از خاله شادونههم انکار! بالاخره به دلیل نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی در رسانه ملی من را به اینجاآوردند.

پدر جان شما چرا با لباس شهرداری و فضای سبز آوردن اینجا؟

عمو جان من کارم آب دادن به گلهای پارک آب و آتش هست وقتی پلیس آمد هر کسی که اسلحه آبی دستش بود را گرفت. به من هم گفتن اسلحه شما جزء اسلحه های سنگین محسوب میشود و جرمش خیلی خیلی سنگین است!

ب ه به جناب دکتر …. شما اینجاچه می کنید؟ نکند شما را هم بابت آب بازی دستگیر کرده اند؟

نخیر آقا جان! یک سوء تفاهمی راجع به اختلاس در پرونده میلیاردی خیابان … بود که خوشبختانه رفع شد. اما من تاکید می کنم که حتما”باید با مسببان این آب بازیها برخورد شود که مشکل اصلی کشور ما همین آب بازی هست! شک نکنید!

• Like 22
لینک به دیدگاه

توهم فانتزی:banel_smiley_4:

یه علامت شایع اسکیروفرنیا ست:banel_smiley_4:

هذیان هم هست البته:banel_smiley_4:

قربون برم انگار بیماریش مصریه تو سران این مملکت:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...