b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ این دانشگاه در زمینه مکانیک از بهترین هاست مخصوصا سیالاتش فوق العاده قوی هست و رشته ساخت و تولیدش که 2 تا (تا جایی که بهم اطلاع دادند) پروفسور آلمانی آورده. این هم صفحه خود دانشگاه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هزینه ارشد سیالات دوستان می خونن ترمی بین 800 تا 1میلیونو دویست تومن پانسیون ارزون هم میده همراه بیمه . غذا و کتاب با خودت ..این قانون اکثر دانشگاههای ترکیه هست 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ و البته دانستن زبان ترکی یه شرط بسیار مهم ..درسته؟ 3 لینک به دیدگاه
b-d 2058 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ و البته دانستن زبان ترکی یه شرط بسیار مهم ..درسته؟ بلی درسته زبان ترکیه بلد باشی نصف بیشتر کار حله... 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی اینقدر بدبخت شدیم که اینجا را ول کنیم بریم ترکیه !!!! 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ یه نگاهی به رنکینگ دانشگاههای ابکی ایرانی وترکیه بندازی معنی بدبختی رو بهتر متوجه میشی به لطف مسئولین نژادپرست تخفیفشون رو حذف کردن 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ یه نگاهی به رنکینگ دانشگاههای ابکی ایرانی وترکیه بندازی معنی بدبختی رو بهتر متوجه میشی به لطف مسئولین نژادپرست تخفیفشون رو حذف کردن دانشگاه mit خودش اعتراف کرده که کاش فقط یک کلاس دانشجویان برق شریف یا تهران را داشت. کادر اساتید هم اینجا خیلی بهترند،تنها مشکل ایران عدم امکانات آموزشیه که همین سبب شده،رتبه بیاد پایین. 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ دانشگاه mit خودش اعتراف کرده که کاش فقط یک کلاس دانشجویان برق شریف یا تهران را داشت. کادر اساتید هم اینجا خیلی بهترند،تنها مشکل ایران عدم امکانات آموزشیه که همین سبب شده،رتبه بیاد پایین. خدارو شکر که اونا هم به دانش بالای ایرانی ها پی بردن! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ خدارو شکر که اونا هم به دانش بالای ایرانی ها پی بردن! به هر حال اینجور قضاوت ها درست نیست. مصاحبه دکتر فیروز نادری را هم نگاه کنید رئیس بخش تحقیقاتی ناسا... مملکته ما مشکلات زیاد مذهبی و فرهنگی و حکومتی داره،اما تیشه به ریشه همه چیز زدن به هیچ وجه منطقی به نظر نمیاد. ایرانی ها دانشی فعلا از خودشان ندارند،اما همینی را هم که از غرب گرفته اند،به نحوی درک میکنند که آنها بسیاری متعجب هستند. مشکل اینجا فقط نرسیدن به دانشگاه و عدم امکانات است...... اینجا اگر بودین و نخبه های علمی را میدیدین که آمریکا با چه هزینه ای منتشون را میکشه تا اونها را ببره،این حرف رو نمیزدین. 2 لینک به دیدگاه
b-d 2058 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ دانشگاه های ایران نگین بگین دانشگاههای تهران اسی عزیز نصف بودجه وزارت علوم اونجاست ... شما دوست دارین بمونید اینجااا در ثانی خیلی ها خیلی چیزها بر حسب سیاست می گن ولی تو عمل کو؟ 2 لینک به دیدگاه
b-d 2058 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ درسته شریف و امیرکبیر و تهران خوبن بهتر از ترکیه ..اینو انکار نمی کنم اما پیشرفتی که اون در این مدت کم دانشگاههاشون با این هزینه های کم کرده قابل با شریف که این همه پول داره و طرفدار قابل مقایسه نیست 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ دانشگاه های ایران نگین بگین دانشگاههای تهران اسی عزیزنصف بودجه وزارت علوم اونجاست ... شما دوست دارین بمونید اینجااا در ثانی خیلی ها خیلی چیزها بر حسب سیاست می گن ولی تو عمل کو؟ دانشگاه ترکیه انگشت کوچک دانشگاه های شریف و تهران و پلی تکنیک هم نمیشوند. متاسفانه دوستان فکر میکنند شعاره،اما باید تو جو دانشجوها و اساتیدشون قرار بگیری تا بفهمی. من هم گفتم مشکل دانشگاه های ما کمبود امکاناته که اونهم از دزدی نمایندگان آسمان بر روی زمین ناشی میشه. 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ به هر حال اینجور قضاوت ها درست نیست. مصاحبه دکتر فیروز نادری را هم نگاه کنید رئیس بخش تحقیقاتی ناسا... مملکته ما مشکلات زیاد مذهبی و فرهنگی و حکومتی داره،اما تیشه به ریشه همه چیز زدن به هیچ وجه منطقی به نظر نمیاد. ایرانی ها دانشی فعلا از خودشان ندارند،اما همینی را هم که از غرب گرفته اند،به نحوی درک میکنند که آنها بسیاری متعجب هستند. مشکل اینجا فقط نرسیدن به دانشگاه و عدم امکانات است...... اینجا اگر بودین و نخبه های علمی را میدیدین که آمریکا با چه هزینه ای منتشون را میکشه تا اونها را ببره،این حرف رو نمیزدین. نه فقط نادری که خیلی از نخبه های دیگه ایرانی هم اونجان ولی یادت باشه ایران درس نخوندن یا اگر خوندن اینجا نموندن وطن پرستی وحب وطن یه چیزه واقعیت وحقایق یه چیز دیگه شما دوتا دانشگاه تهران رو میبینید وفکر میکنید دنیا تو تهران خلاصه شده دانشگاه بین المللی انکارا از لحاظ تولید علم با کل دانشگاههای ایران قابل مقایسه هست واینارو نه بخاطر دوست داشتنم که اگه میخواستم میتونستم ارشدمو ول کنم وبرم اونجا وبا ضمانت شغلی وتعهد پنج ساله با هفتاد درصد تخفیف شهریه ادامه تحصیل بدم یه جستجویی درمورد اونایی که تو المپیادها بودن انجام بده ببین چندنفرشون تونستن اینجا دووم بیارن فکر میکنی دوره کردن تئوری های غربی میتونه ملاک برتری باشه؟ هرکسی هم ازایران رفته وحرفی برای گفتن داشته به کمک ولطف اونا بوده امکانات میدن نتیجشم میگیرن 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ من با صحبتهای اسی عزیز کاملا موافقم ولی از طرفی باید به این نکته اذعان کنیم که بخاطر برخورد کاملا سلیقه ای دانشگاههای مادر که اکثرشون در تهران هستند در گزینش دانشجو در مقاطع تکمیلی بخصوص دکترا که خود اسی عزیز هم نسبت به کنکورش معترض بود دانشجوها رو مجبور میکنه که برای ادامه ی تحصیل به کشورهای دیگه کوچ کنند ... مطمئنا حضور به هر قیمتی در دانشگاههای بی کیفیت خارج کار درستی نیست ولی وقتی دانشجو این رو در خودش مبینه که اگر در کشور بمونه پشت سد محکم گزینش سلیقه ای گیر میکنه چرا که نره ؟ من تعریف دانشگاههای ترکیه رو شنیدم و مطمئنا هرچه هست از دانشگاههای مالزی بهتره ... شخص من از الان به فکر گریز از کشور برای حضور در مقاطع بالا هستم ... 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ یه جستجویی درمورد اونایی که تو المپیادها بودن انجام بده ببین چندنفرشون تونستن اینجا دووم بیارن فکر میکنی دوره کردن تئوری های غربی میتونه ملاک برتری باشه؟ هرکسی هم ازایران رفته وحرفی برای گفتن داشته به کمک ولطف اونا بوده امکانات میدن نتیجشم میگیرن قبلنا میزان خشانتت کمتر بودا..... :JC_thinking: من هم همین را گفتم،که به دلیل کمبود امکانات موجود در ایران،نخبه ها فرار میکنند. اما تا وقتی این نخبه ها تو همون دانشگاه هستند،هیچ تاثیری در رنکینگ نداره ولی میتوانند به دانشگاهی دیگر بروند و رنکینگ اونجا بالا بره..... ترکیه و امارات در کشورهای همسایه ما از نظر من در حال چاپیدن سرمایه های ایران هستند حالا چه توریست درسی چه توریست تحصیلی.... این هم یکجور پول ریختن تو جیب اونهاست،هرچند تو ایران باید بیشتر بریزیم تو جیب گشاد آخوند و سپاه. 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ قبلنا میزان خشانتت کمتر بودا..... :jc_thinking: من هم همین را گفتم،که به دلیل کمبود امکانات موجود در ایران،نخبه ها فرار میکنند. اما تا وقتی این نخبه ها تو همون دانشگاه هستند،هیچ تاثیری در رنکینگ نداره ولی میتوانند به دانشگاهی دیگر بروند و رنکینگ اونجا بالا بره..... ترکیه و امارات در کشورهای همسایه ما از نظر من در حال چاپیدن سرمایه های ایران هستند حالا چه توریست درسی چه توریست تحصیلی.... این هم یکجور پول ریختن تو جیب اونهاست،هرچند تو ایران باید بیشتر بریزیم تو جیب گشاد آخوند و سپاه. ای بابا کجاش خشانت داره اخه! بحث بر سراینه که ایا دانشگاه تولید علم میکنه یا فقط خروجیش یه ادم با استعداد ودانش اموخته تئوریک قوی هست؟ متاسفانه بنا به مشکلاتی که ساختار جامعه ما داره تا اسم ترکیه وامارات میاد زود موضع میگیریم من دوتا ازدوستام برای دکترا ویکیش برای ارشد الان دارن تو ترکیه میخونن طرف طراح ربات کاملا پنوماتیکی بود اما عوض اینکه ازش حمایت کنند تو مصاحبه انداختنش چون به نظرشون دانستن زبان فارسی خیلی مهمتر از تسلط به سه زبان زنده دیگر دنیا وداشتن توان علمی وعملی درحد واقعا قابل ستایشی بود الان استخدام سازمان هوافضای ترکیه شده وخانومشم برده اونجا داره دکتراش رو هم میگیره تو ایران همه دنبال این هستن چهارتا مقاله چاپ کنند ویه سری ترجمه رو به عنوان تز دکتراشون بدن وخلاص یه عنوان بچسبونیم وردلمون وخوش باشیم اونجا صنعت همکاری مستقیم داره با دانشگاه ودقیقا دنبال بهبود وبهره وری هستند سیاستی که پنجاه ساله امریکا با تمام قدرت انجام میده وجالبه بزرگترین حامی دانشگاهی امریکا پنتاگون وناسا هست اونجا به اینکه چه عقیده ای داری وکجا بزرگ شدی وزبان مادریت چیه توجهی ندارن به اینکه از مغز تو چقدر میتونن کار بکشن توجه دارن ولی اب درایران رو به بالا میرود! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده