vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ هیچی یه عده میرن بهشت حوری بازی و غلمان بازی و میوه خوری همش یه تیکه فیلم ضبط شده که روی تکراره. یه عده هم میرن جهنم که خوش به حالشون یه روز هایده می خونه یه روز جنی لوپز یه روز شکیرا و .... . بعضا هم درگیری می گیره بین هیتلر و استالین و بوش و ..... . من م که اونجام دنبال اون سه نقطه نژاد و اون یکی بزرگترشون می گردم که تلافی کارهاشون رو دربیارم و... . آخ نگم که بعضا هم میان عذابمون میدن. 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ یحث سر اینه که هر کس برای اعتقادش باید یه دلیلی داشته باشه دلیل من دینمه که بهش مطمئنم و شکی در اون ندارم اما من میخوام ببینم اون هایی که میگن روح وجود نداره و پایان کار رو تباهی جسم میدونن ، دلیلشون چیه؟ بله درسته. این حرفت کاملا منطقیه. برای بهشت و جهنم،از آنجایی که توسط حواس پنجگانه و همچنین بُعد احساساتی انسان ها،هیچ راهی برای اثباتش وجود ندارد،گفته میشود نیست. انسان نسبت به چیزی مسئول است که بتواند پیش زمینه ای ازآن را درک کند. شما تنها دلیلت اینست که اسلام گفته و اسلام هم به آفریدگار جهان مرتبطه،این دلیل نیست،فقط یک اعتقاد قلبیه. دلیل یعنی چیزی که شما بتونی اونرا اثبات کنی،برای همین گفتم مغلطه است. مغلطه یعنی سخنی که نه راهی بر رد آن است نه راهی برای اثبات آن... چون بر اساس علم مطرح نشده که علم بخواد روش قضاوتی بکنه،برای همین علم میگوید سخنی که پایه علمی ندارد،مردود است. اما مسئله روح چون درک قسمت اعظمش به خواب مربوط میشه و امروز دارند رازهای خواب را کشف میکنند که تماما واکنش های مغز است،برای همین گفته میشود روح یک توهم است. 4 لینک به دیدگاه
یاقوت سرخ 54 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ بعد مرگش مهم نیست مهم اینه که چه طور زندگی کنی و بمیری بعد مرگم همین چیزایی که میگن میشه 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ بله درسته. این حرفت کاملا منطقیه. برای بهشت و جهنم،از آنجایی که توسط حواس پنجگانه و همچنین بُعد احساساتی انسان ها،هیچ راهی برای اثباتش وجود ندارد،گفته میشود نیست. انسان نسبت به چیزی مسئول است که بتواند پیش زمینه ای ازآن را درک کند. شما تنها دلیلت اینست که اسلام گفته و اسلام هم به آفریدگار جهان مرتبطه،این دلیل نیست،فقط یک اعتقاد قلبیه. دلیل یعنی چیزی که شما بتونی اونرا اثبات کنی،برای همین گفتم مغلطه است. مغلطه یعنی سخنی که نه راهی بر رد آن است نه راهی برای اثبات آن... . خب میرم سر اصل مطلب ببین اسی جان من میرم نظریات هاوکینگ در مورد سیاهچاله ها رو میخونم ... خیلی جالب و شگفت انگیزه ... اما از کجا معلوم که راست گفته باشه ... آیا من میرم حرفاشو دونه دونه بررسی کنم که درسته یا نه ؟ فکر میکنم کار منطقی این باشه که من برم بررسی کنم که هاوکینگ یک فیزیکدان معتبر هست یا نه ... اگر معتبر بود پس حرفاش هم حتما مبنا داره مگر اینکه خودم یک فیزیکدان صاحب نظر باشم برمیگیردیم سر دین من وقتی میتونم به خودم اجازه بدم و بگم هر چی دینم گفته درسته، که این بررسی رو کرده باشم که منبعش درسته من بررسی کردم ( این کار رو کردما ) و به این نتیجه رسیدم دین اسلام یک واقعیته ... و بهش اعتماد پیدا کردم ... در این صورت میتونم این جور حرف بزنم اما مسئله روح چون درک قسمت اعظمش به خواب مربوط میشه و امروز دارند رازهای خواب را کشف میکنند که تماما واکنش های مغز است،برای همین گفته میشود روح یک توهم است دیگه منو شما تحصیل کرده ایم و اینو فهمیدیم که تو علم هیچی قطعی نیست ... ممکنه 30 ساله دیگه همه ی قوانین تغییر بکنه .. برای من عجیبه که چرا برخی خیلی قطعی صحبت میکنن و روح و فنا نشدن اون رو تکذیب میکنن 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ من میرم نظریات هاوکینگ در مورد سیاهچاله ها رو میخونم ... خیلی جالب و شگفت انگیزه ... اما از کجا معلوم که راست گفته باشه ... آیا من میرم حرفاشو دونه دونه بررسی کنم که درسته یا نه ؟ فکر میکنم کار منطقی این باشه که من برم بررسی کنم که هاوکینگ یک فیزیکدان معتبر هست یا نه ... اگر معتبر بود پس حرفاش هم حتما مبنا داره یه زمانی هم همه مردم دنیا حرف های ارسطو را قبول داشتند چون خودشو قبول داشتند،بعدا فهمیدن چرت میگه... در مورد هاوکینگ هم همینطور،مسلما علم روز به روز کامل تر میشه،اما مهم اینست که در زمان حال کدام نظریه غالب بر سایر نظریه هاست.... مثلا نظریه تکامل منطقی تر به نظر میرسه یا نظریه درست کردن آدم و حوا از گل و تبعیدشون به زمین. این منطق هم به شما و من ربط داره،که خودمون تشخیص بدیم کدام صحیح تر میگن،نه اینکه کدام حقیقت را میگن. من وقتی میتونم به خودم اجازه بدم و بگم هر چی دینم گفته درسته، که این بررسی رو کرده باشم که منبعش درسته من بررسی کردم ( این کار رو کردما ) و به این نتیجه رسیدم دین اسلام یک واقعیته ... و بهش اعتماد پیدا کردم ... در این صورت میتونم این جور حرف بزنم من هم میدونم شما درباره دین بررسی کردی و نتیجه گرفتی بر حقه. اما این بررسی شما جنبه علمی نداره. جنبه اعتقادی داره.... چون باور به چیزهایی مثل جن و رفتن تو شکم نهنگ و زندگی زیر آب و..... توجیه علمی ندارن که شما با علم بهش رسیده باشی،فقط توجیه اعتقادی دارند،که شما اعتقادت بیشتر بهش نزدیکه. دیگه منو شما تحصیل کرده ایم و اینو فهمیدیم که تو علم هیچی قطعی نیست ... ممکنه 30 ساله دیگه همه ی قوانین تغییر بکنه .. برای من عجیبه که چرا برخی خیلی قطعی صحبت میکنن و روح و فنا نشدن اون رو تکذیب میکنن قطعیتی نیست...... این که خواب زاییده مغز باشه و با آسیب مغز، خواب هم دچار اختلال بشه از نظر من منطقی تره تا خواب به روح نسبت داده بشه و با آسیب مغز، فکر کنیم انسان ضربه روحی خورده که خوابش هم دچار مشکل شده. 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ یه فیلمی بود به اسم فکر کنم 21 گرم که توی اون به این نتیجه رسیده که وقتی یه نفر می میره وزنش به اندازه 21 گرم کم میشه که این رو به روح نسبت می دادند البته این فیلم رو خودم ندیدم به طور کامل و نمی تونم قاطعانه نظر بدم. ولی همیشه گفته شده که کارهای خدا ازروی برنامه و هدف بوده هیچ کارش بیهوده نیست. پس چطور میشه این رو توجیه کرد که بهشتی که ازش حرف میزنیم یه روند یکنواخت و تکراری داره و اونهایی هم که میرن به جهنم به فراخور گناهی که داشتن بعد از یه مدت به بهشت بر می گردن فقط طبقاتشون با بقیه متفاوت هست. پس میشه گفت که جهنم بیهوده آفریده شده یا نه؟ اگه قرار باشه جهنمی هم باشه مگه نمی شد بهشتی هارو رواانه بهشت کرد بعد بقیه رو عذاب داد و سپس به بهشت بردشون.؟ 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ البته در مورد خواب هم گفته میشه خواب بیشتر زائیده ذهن و اونچیزی هست که ما تصور می کنیم. برای مثال شده که ما به یه چیزی بیش از حد توجه داشته و با هاش تو ذهنمون درگیر بشیم و هنگامی که خوابیدیم همون چیز رو توی خواب ببینیم با همون خصوصیاتی که مد نظرمون بود. 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ یه زمانی هم همه مردم دنیا حرف های ارسطو را قبول داشتند چون خودشو قبول داشتند،بعدا فهمیدن چرت میگه... در مورد هاوکینگ هم همینطور،مسلما علم روز به روز کامل تر میشه،اما مهم اینست که در زمان حال کدام نظریه غالب بر سایر نظریه هاست.... . بحث من سر رد سقراط یا هاوکینگ نبود ... منظورم روش استفاده از بیانات این عزیزان بود مثلا نظریه تکامل منطقی تر به نظر میرسه یا نظریه درست کردن آدم و حوا از گل و تبعیدشون به زمین. در قرآن گفته نشده که آدم و حوا از گل آفریده شدن و یهو پرت شدن تو زمین ... در جایی به جنس بشر که از گل هست اشاره شده در جایی به آفریده شدن زمین و آسمان در هفت دوره اشاره شده من هم میدونم شما درباره دین بررسی کردی و نتیجه گرفتی بر حقه. اما این بررسی شما جنبه علمی نداره. جنبه اعتقادی داره.... چون باور به چیزهایی مثل جن و رفتن تو شکم نهنگ و زندگی زیر آب و..... توجیه علمی ندارن که شما با علم بهش رسیده باشی،فقط توجیه اعتقادی دارند،که شما اعتقادت بیشتر بهش نزدیکه. دقیقا همینطوره من بارها گفتم که به این اعتقاد دارم که خدا انسان رو آفریده و قرآن کاتالوگی هست که خالق انسان برای اون فرستاده ... برای من کاتالوگ خالق انسان، به مراتب در درجه ی بالاتری نسبت به نظریات سایر مخلوقات قرار داره در مورد اعتقاد هم یک جمله بگم : انسان یک موجودی هست که در یک جهان نا محدود از لحاظ فضا و زمان قرار گرفته، این موجود مسلما قادر به درک کل نیست... چون یک جز هست ... حتی اگر قادر باشه که به همه ی فضا دست یابی پیدا کنه اما از لحاظ زمان محدودیت داره ... پس در نهایت جرء هست... میتونم بگم تکیه کردن مطلق به علم، بدون اینکه اعتقاد داشته باشیم به یک منبع مسلط بر فضا و زمان، تنها یک شوخی میتونه باشه 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ یه پس چطور میشه این رو توجیه کرد که بهشتی که ازش حرف میزنیم یه روند یکنواخت و تکراری داره و اونهایی هم که میرن به جهنم به فراخور گناهی که داشتن بعد از یه مدت به بهشت بر می گردن فقط طبقاتشون با بقیه متفاوت هست. پس میشه گفت که جهنم بیهوده آفریده شده یا نه؟ اگه قرار باشه جهنمی هم باشه مگه نمی شد بهشتی هارو رواانه بهشت کرد بعد بقیه رو عذاب داد و سپس به بهشت بردشون.؟ دوست من در قران صحبتی از یکنواخت بودن بهشت و جهنم از لحاظ زمانی نشده زمان یعنی چی ؟ زمان وقتی مفهوم داره که آغاز و پایانی وجود داشته باشه ... یعنی این دنیا وقتی در قرآن واضح گفته شده که این جهان که در اون زندگی مکنیم فانی و جهان آخرت باقی هست... خیلی مشخص میشه گفت که زمان در اون دنیا مفهومی نداره اما اینکه آیا برداشت هایی که شما از بهشت و جهنم کردی و بعد نسبت بهش موضع گرفتی اصلا درست هست یا نه : میتونم بگم که برداشت های ما فقط معطوف میشه به چیزهایی که در موردش تجربه داریم ... هر وقت میگن باغ .. سریع تصور یه جای خاص رو میکنیم ... هر وقت میگن حوری سریع ذهنمون میره رو اون فیلمه که هی رو تکرار گذاشته بودیم اما آیا این برداشت میتونه منطقی باشه من میگم یا اعتقاد داریم که کلام خدا مطمئن ترین چیزیه که میشه بهش تکیه کرد یا اعتقاد نداریم اگر نداریم که هیچ ... بحث تمومه اگر اعتقاد داریم ... فقط باید منتظر باشیم تا موقعش برسه و از نزدیک واقعیت رو ببینیم .. نه اینکه در مورد چیزی که ندیدیم برداشت کنیم و نتیجه گیزی کلی هم داشته باشیم 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ در قرآن گفته نشده که آدم و حوا از گل آفریده شدن و یهو پرت شدن تو زمین ... در جایی به جنس بشر که از گل هست اشاره شده در جایی به آفریده شدن زمین و آسمان در هفت دوره اشاره شده پس نظر صریح اسلام درباره پیدایش انسان چیه؟ من که هیچ نشانه ای از باور به تکامل نمیبینم،اگر روزی ثابت شد انسان از نسل میمون هاست،به همون قطعیتی که امروز می دانی زمین کروی است و نه روی شاخ گاو... چه طوری این قضیه را میخواهی با اسلام توجیه کنی؟ میتونم بگم تکیه کردن مطلق به علم، بدون اینکه اعتقاد داشته باشیم به یک منبع مسلط بر فضا و زمان، تنها یک شوخی میتونه باشه احساسات و عواطف و اخلاق و.... چیزی سوای علم هستند و کسی فقط به علم خُشک و مطلق تکیه نمیکنه. اما ما میتونیم ، هم اینها را زمینی بدانیم،هم آسمانی. اینجا دیگه بر میگرده به جهان بینی خود طرف. 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ پس نظر صریح اسلام درباره پیدایش انسان چیه؟ من که هیچ نشانه ای از باور به تکامل نمیبینم،اگر روزی ثابت شد انسان از نسل میمون هاست،به همون قطعیتی که امروز می دانی زمین کروی است و نه روی شاخ گاو... چه طوری این قضیه را میخواهی با اسلام توجیه کنی؟ . اصلا بحث توجیه نیست .. من خیلی صریح دارم میگم برای من که به خداوند اعتقاد دارم، کلام خالق انسان برتری مطلق داره به نظریات سایر مخلوقات در مورد کروی بودن زمین .. ما الان مطمئنیم از اون، چون ازش تصویر داریم و میتونیم اون رو مشاهده کنیم... اما علم هیچ جا نمی تونه قطعی نظریاتش رو بر کرسی بنشونه. از طرفی علم و نظریات علمی تنها درک بشر از جهان هستی ست... مثل کودکی که با دوچرخه ی خودش کوچه های محل رو می چرخه و میاد از مشاهداتش برای پدر و مادرش صحبت میکنه چطور میشه اون رو در برابر کسی که خودش کوچه ها رو ساخته قرار داد! من گفتم انسان یک موجودی هست که در یک جهان نا محدود از لحاظ فضا و زمان قرار گرفته، این موجود مسلما قادر به درک کل نیست... چون یک جز هست ... حتی اگر قادر باشه که به همه ی فضا دست یابی پیدا کنه اما از لحاظ زمان محدودیت داره ... پس در نهایت جرء هست... میتونم بگم تکیه کردن مطلق به علم، بدون اینکه اعتقاد داشته باشیم به یک منبع مسلط بر فضا و زمان، تنها یک شوخی میتونه باشه شما جواب دادی احساسات و عواطف و اخلاق و.... چیزی سوای علم هستند و کسی فقط به علم خُشک و مطلق تکیه نمیکنه. اما ما میتونیم ، هم اینها را زمینی بدانیم،هم آسمانی. اینجا دیگه بر میگرده به جهان بینی خود طرف من نتونستم متوجه شم چه جمله ی احساسی و عاطفی در نقل و قول بالای من بود که شما اون رو سوای علم دونستی؟ 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ من از زمان بحث نکردم یا بهتر بگم منظورم زمان نبود. اگه در بهشت زمان معنی نداشته باشه یا بهتر بگم سپری شدن کاری یا لذتی که از آن سخن گفته شده چطور مشخص میشه؟ یعنی ما از کجا می دونیم که داریم لذت می بریم و کی این لذت تموم میشه تا بریم سراغ کاری دیگر؟ آبا اونجا شب و روز هست یا نه اگه هست پس از روی چه چیزی این شب و روز مشخص میشه؟ واگه زمان معنی نداشته باشه یعنی اینکه ما در یک حالت شناوری هستیم یا کارهایی که انجام میدیم ارادی نیست و برنامه ریزی شده است؟ در مورد نسل آدم و هوا هم یه سئوالی دارم اگه جواب بدین خوشحال میشم. چگونه نسل مه از پسر آدم بعد کشتن برادرش ادامه پیدا کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ اصلا بحث توجیه نیست .. من خیلی صریح دارم میگم برای من که به خداوند اعتقاد دارم، کلام خالق انسان برتری مطلق داره به نظریات سایر مخلوقات در مورد کروی بودن زمین .. ما الان مطمئنیم از اون، چون ازش تصویر داریم و میتونیم اون رو مشاهده کنیم... من هنوزم جوابم را نگرفتم که نظر اسلام درباره خلقت انسان چیه !!! نظر داده اصلا،یا نظری سر بسته داده که هر چی علم ثابتش کرد،بگیم اسلام هم قبلا گفته. شما اگر زمین را امروز کروی میبنی،چون امکانش مهیا شده. ممکنه علم روزی این امکان را برات مهیا کنه که بتونی نحوه تکامل میمون به انسان را در آزمایشگاه به چشم خودت ببینی،اونموقع که به چشمت ببینی چی میگی؟ شما از یک طرف میگی علم در حال تغییره،از طرفی اگر تغییر علم در جهت رد باورهای اسلامی باشه را مجاز نمیدانی !!! من نتونستم متوجه شم چه جمله ی احساسی و عاطفی در نقل و قول بالای من بود که شما اون رو سوای علم دونستی؟ اون بخشی که شما تحت عنوان دین ازش آرامش میگیری، در واقع همان تحریک شدن احساسات و عواطفت هست. برای همین گفتم اینها سوای علمند. دین شما میتواند عواطف و احساسات شما را تحریک کند و شما را به سمت خودش جذب کند،عواطف و احساسات هم توجیه علمی ندارند. 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ من از زمان بحث نکردم یا بهتر بگم منظورم زمان نبود. اگه در بهشت زمان معنی نداشته باشه یا بهتر بگم سپری شدن کاری یا لذتی که از آن سخن گفته شده چطور مشخص میشه؟ یعنی ما از کجا می دونیم که داریم لذت می بریم و کی این لذت تموم میشه تا بریم سراغ کاری دیگر؟ آبا اونجا شب و روز هست یا نه اگه هست پس از روی چه چیزی این شب و روز مشخص میشه؟ واگه زمان معنی نداشته باشه یعنی اینکه ما در یک حالت شناوری هستیم یا کارهایی که انجام میدیم ارادی نیست و برنامه ریزی شده است؟ ببین دوست من .. گفتم که من و شما نمی تونیم در مورد حالتی که زمان مفهومی نداره هیچ برداشتی داشته باشیم ... حالت شناوری و غیره فقط برداشته فکر میکنی اگر همین دنیا بی منتها بود از لحاظ زمانی ، و شب و روز وجود نداشت ... اصلا در یک زندگی زمان مند بودن برامون قابل فهم بود؟ من گفتم اینکه چی مشه مهم نیست... و یا اینکه اگر من نتونستم درک کنم دلیل بر نبودنش نیست مهم اینه که من اعتقاد دارم به کلام خدا و اعتقاد دارم که اگر این دنیا سرشاره از زیبایی و خالقش خداونده ... پس اون دنیا هم طبق گفته ی خداوند خواهد بود ... و خالق خودش میدونه چی کار کنه که ما حوصله مون سر نره! در مورد نسل آدم و هوا هم یه سئوالی دارم اگه جواب بدین خوشحال میشم. چگونه نسل مه از پسر آدم بعد کشتن برادرش ادامه پیدا کرد؟ حضرت آدم فقط دوتا پسر نداشت ... پسرهای دیگه هم به دنیا اومدن .. اون موقع هم ازدواج خواهر و برادر آزاد بود 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی دوس عزیز این یک مسئله مهمی هست که بیان کردین این چطور خدایی هست که اون موقع اجازه داده که برادر با خواهر ازدواج کنه ولی الان با ارتباط دو نفر دختر و پسر مخالف؟ خدایی که می تونه از خاک یه موجود زنده درست کنه مگه نمی تونست یه دختر درست کنه تا که خواهر و برادر برای ادامه نسل باهم ازدواج نکنه؟ ببخسید قصد بی ادبی ندارم: فرض در یک آن مشکلی بوجود بیا که همه بمیرند و کسی یکنفر و خواهرش نمونده آیا می تواند برای ادامه نسل تا زمان ظهور و قیامت با خواهر خود ازدواج کند؟ بازهم معذرت میخوام که چنین سئوالی مطرح کردم. 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ من هنوزم جوابم را نگرفتم که نظر اسلام درباره خلقت انسان چیه !!! نظر داده اصلا،یا نظری سر بسته داده که هر چی علم ثابتش کرد،بگیم اسلام هم قبلا گفته. قرآن یک کتاب دایره المعارف نیست! که همه چی رو مفصل توضیح داده باشه قرآن کتاب هدایت انسانه یا همون کاتالوگ خودمون ... پس دنبال مفصل پیدا کردن مطالب توش نگرد شما از یک طرف میگی علم در حال تغییره،از طرفی اگر تغییر علم در جهت رد باورهای اسلامی باشه را مجاز نمیدانی !!! من معتقدم علم نمی تونه بر خلاف دین حرکت کنه ... چون منبع و منشا هر دو یکی هست اون بخشی که شما تحت عنوان دین ازش آرامش میگیری، در واقع همان تحریک شدن احساسات و عواطفت هست. برای همین گفتم اینها سوای علمند. من کجای این تاپیک گفتم دین به من آرامش میده؟! اون مال تاپیک روزه بود درسته؟ اون بخشی که نقل قول گرفتی و گفتی اون موارد رو ... یه بحث احساسی نبود 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی دوس عزیز این یک مسئله مهمی هست که بیان کردین این چطور خدایی هست که اون موقع اجازه داده که برادر با خواهر ازدواج کنه ولی الان با ارتباط دو نفر دختر و پسر مخالف؟ خدایی که می تونه از خاک یه موجود زنده درست کنه مگه نمی تونست یه دختر درست کنه تا که خواهر و برادر برای ادامه نسل باهم ازدواج نکنه؟ ببخسید قصد بی ادبی ندارم: فرض در یک آن مشکلی بوجود بیا که همه بمیرند و کسی جز شما و خواهرتون نمونه آیا شما می تونید برای ادامه نسل تا زمان ظهور و قیامت با خواهر خود ازدواج کنید؟ بازهم معذرت میخوام که چنین سئوالی مطرح کردم. ببین دوست من ما در اسلام یک سری اصول دین داریم و یک سری فروع دین اصول دین از زمان به وجود آمدن انسان برقرار بوده اما فروع دین با توجه به مصالح بشر تغییر کرده ... ازدواج با محارم هم جز فروع دین هست اما نکته ای که این اصول رو جالب میکنه همین انعطاف پذیر بودنشه و نشون میده که خداوند اونطور ها هم که میگن سخت گیر نیست و منطق و مصالح بشر رو هم در نظر میگیره در مورد اون سوالی هم که کردید که بهتر بود از یک شخص سوم در مورد مثالتون استفاده میکردید... باید بگم الان دین من اسلامه ... و اسلام ازدواج با محارم رو رد کرده ... 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ من معتقدم علم نمی تونه بر خلاف دین حرکت کنه ... چون منبع و منشا هر دو یکی هست پس چرا اصلا دنبال علم میری پدر جان..... شما که یک دین کامل داری،ماشالله اینقدر هم بهش تعصب داری که علم هم هیچ رقمه نمیتونه باورهاتو نفی کنه..... اگه دنبال این هستی که علم مرتبا دینت را تایید کنه،خوب بحثش جداست،فقط کافیه اثر دانشمندان مسلمان در تایید اسلام را مطالعه کنین. اگر هم احتمال میدی علم دینت را رد کنه،عملا با این گاردی که در دفاع از دین گرفتی،علم قبل از مسابقه 3 بر صفر بازنده است. برگزاری این مسابقه چه دلیلی داره من در عجبم !!!! آدم وقتی میتونه بگه من تعصب ندارم،که احتمال شکست باورش را هم بده. اما شما هیچ احتمالی برای شکست باورت نسبت به اسلام در نظر نگرفتی. !!!!! 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ ببخشید راست میگید اون شخص سوم یه فرد مسلمان و شیعه هست و دینش بهش گفته که ازدواج با محارم حرام هست و در جایی هم گفته که آگه 313 یار امام زمان و اون شرایط دیگه برقرار نباشه امام ظهور نمی کنه و اگه ظهور نکنه قیامت هم نمیشه پس یعنی همه چی کشک؟ در ضمن ویرایش شد. 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ اما فروع دین با توجه به مصالح بشر تغییر کرده ... ازدواج با محارم هم جز فروع دین هست ولی تا جایی که من می دونم فروع دین 10 تاست و چنین چیزی توی اونها نیست. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده