fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ دوست عزیز شریعتی فقط شریعتی بود شریعتی در افکار خودش دچار شرک (از نظر اخوندها ) هم شده شریعتی دچار سردرگمی فکری و عقیدتی هم شده ولی چون قلم شیوایی داشته و در زمان مناسب ظهور کرد مورد استقبال قرار گرفت والا کدوم زن صاحب عقلی هس که در اسلام تحقیق کند و در وسط راه تخقیقش دلسرد نشود اسلامی که زن رو جنس دوم و ابزار ج معرفی کرده اسلامی که برده داری و کنیزداری رو تبلیغ کرده این چیزا با ادعا دین کامل تناقض دارد یا باید قبول کنیم که زن ابزار رفع نیاز مرد هس که حرف دکتر شریعتی و اسلام قبول یا هم باید طبق زمان بریم جلو و با عقل مباحث مطرح شده در اسلام رو نقد کنیم که ادعای کامل بودن دین رو رد می کند اسلام زن را برتر می داند وعزیزش کرد ......یک اسلام برده داری وکنیز داری را در اختیار گرفت ومدیریت کرد ودر حال از بین بردن ان بود اسلام میگوید زن ریحانه است نه قهرمانه ............دو ادامه دارد لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ 1 - تو وقتی در مطلبی گیر می کنی ..........دنبال کمیت می گردی ووقتی از نظر کمیت بی نیاز می شوی ...........کمیت زیاد را با فریب وتزویر بعنوان برتری کفیت وارونه خود علم میکنیهدف تو کوبیدن اسلام است ونه تحصیل حقایق 2 - خدا لعنت کند تو را ای دروغگو ؛ جنگ جهانی اول ودوم توسط مسلمانان شعله ورشد یا مسحیت ویهودیت است؟ فرقه های وهابیت و بن لادن و.و.و دست پروده همین مسیحیت ویهودیت مسخ شده است جنگ در عراق وافغانستان وفلسطین و.و. 3 - کاملترین زبان دنیا زبان عربی است و خداوند متعال دینش را بامعجزه که به زبان عربی نگاشته شده است یعنی قران به اثبات رساند............. خداوند متعال خالق تمام ملیت ها است ونیازی به هیکدامشان ندارد 4 - مشکل تو ماموریت تو در القای شبهه وتهاجم به ارزشها وباورهای دینی است که من نزدیک به دوسال است .......... این وظیفه به انحراف کشیدن جوانان را توسط تو را می شناسم ........ افتاد :icon_gol: لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ چرا ارث زن نصف مرد است؟ 1- چون مهريه برمرد واجب است ولي بر زن خير ؟ 2- چون نفقه بر مرد واجب است ولي برزن خير ؟ 3- چون جهاد بر مرد واجب است ولي بر زن خير؟ 4- چون هزينه زندگي فرزندان بر مرد واجب است ولي بر زن خير؟ 5- چون درآمد زن هرچقدركه باشد واجب نيست كه خرج همسرش كند ولي برمرد واجب که در آمدش خرج زن کند. 6- چون ارثي كه مرد از والدينش باخود مي آورد براي زنش خرج مي كند ولي زن ارث پدريش رالازم نيست که خرج همسرش كند زيرا ارث وي ملك هميشگيش وبراو واجب نيست كه خرج خانوداه اش كند چرا؟ 7- چون زن تا زمانيكه همسر انتخاب نكرده است ودرمنزل پدرش زندگي ميكند برپدر كه مرد است خرج زندگيش را دهد ووقتي به خانه همسرش رفت برشوهرش واجب است كه خرج زندگيش تقبل کند وخلاصه زن تا زنده است برمرد لازم است که خرجش دهد؟ 8- چون پس از وفات پدر؛ تمام بدهكاريها يش نظير: نماز وروزه وحج ونذروغيره كه برذ مه اش مانده است؛ برپسربزرگ خانوداه واجب است كه آنها را أدا كند ولي بر دختر واجب نیست؟ 9- چون علاوه بر نفقه برمرد واجب است که در دوره حاملگي زنش ؛ تمام مخارج اين دوران را تقبل كند 10- چون برمرد واجب است مزد وأجرت شيردهي نوزاد را به زنش پرداخت كند 11 چون برزن واجب نيست كه در منزل شوهرش كاري انجام دهد واگر انجام داد*[نظيرپخت وپز، لباس شستن ، نظافت منزل ؛ تروخشك كردن بچه ها وغيره ] بر مرد واجب است كه أجرت المثل اين كارها را به زنش أعطاء كند . 12- بر پسر واجب است که به پدرمحتاجش , کارکند وکمک نماید , حتی اگرمتاهل باشد ولی بردخترچنین وظیفه تعلق نگرفته است چه در منزل پدرش باشد چه در منزل شوهرش لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ بنده هم از شما یک سوال می پرسم:ما ایرانی ها که به تمدن خودمون می بالیم و خودمون رو صاحب تمدن میدونیم این همه جزئیات زندگی کوروش کبیر رو از کجا آوردیم؟! ضمنا تا جایی که میدونم مدرک شریعتی تاریخ بوده! جزئیات خاصی از زندگی کوروش والا در دسترس نیست،هرکس هرچی میدونه همون منشور حقوق بشر اوست که موجود است و چنتا حکم کلی..... هیچ جزئیاتی موجود نیست،اگر هم موجود است،کسی به دروغ نسبت داده. آخه کجای تاریخ این حرف های شریعتی درباره زندگی علی و فاطمه هست؟ کدام تاریخ نگاری دنبال این دو نفر راه افتاده و از حرف های خصوصی در خانه تا در شهر و.... را ثبت کرده. اصلا اینکه ما فکر کنیم،تاریخی با قدمت هزار سال پیش و در دوران بیسوادی شدید یک ملت،بیاد اینهمه جزئیات از زندگی یکسری انسان را ثبت کنه مسخره است. تاریخ قدیمی فقط یک کلیت دارد،جزئیات آن تماما زاییده تفکرات نویسندگان معاصر است. 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ خدا لعنت کند تو را ای دروغگو ؛ جنگ جهانی اول ودوم توسط مسلمانان شعله ورشد یا مسحیت ویهودیت است؟ 4 - مشکل تو ماموریت تو در القای شبهه وتهاجم به ارزشها وباورهای دینی است که من نزدیک به دوسال است .......... افتاد مگر قرار نبود دیگر توهین مستقیم نکنی و تهمت هم نزنی؟ آیا باز این حرکتت را گزارش کنم؟ 6 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ مگر قرار نبود دیگر توهین مستقیم نکنی و تهمت هم نزنی؟ آیا باز این حرکتت را گزارش کنم؟ مگه شما به خدا اعتقاد داری که از لعنتش می ترسی؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ مگه شما به خدا اعتقاد داری که از لعنتش می ترسی؟ بحث ترس نیست.... بحث زشتی نفس عمل است. 8 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ مگر قرار نبود دیگر توهین مستقیم نکنی و تهمت هم نزنی؟ آیا باز این حرکتت را گزارش کنم؟ تو به دین اسلام تهمت می زنی به دین اسلام میگوید خرافات وانحرافات دارد یک بار این کار را کرده ام نوشته های ضد دینت را جمع اوری کردم ولی سایت انها را حذف کرد وبه من اخطار داد ..........چون وو من اگر نوشته های تو را مجدداً گرد اوری کنم ............... ده ها پست می شود تو اگر تهمت نزنی ودروغ به اسلام نبندی ........من با تو کاری ندارم لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ بحث ترس نیست.... بحث زشتی نفس عمل است. زشت تر از توهین های شما به اسلام و مسلمین؟ بهتر نیست در این ماه زیبا به خود بیایید؟مطمئن باشید در این ماه پر برکت خداوند اشتباهات شما را خواهد بخشید و رحمت خود را شامل حال شما می نماید 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ تو به دین اسلام تهمت می زنی به دین اسلام میگوید خرافات وانحرافات دارد یک بار این کار را کرده ام نوشته های ضد دینت را جمع اوری کردم ولی سایت انها را حذف کرد وبه من اخطار داد ..........چون وو من اگر نوشته های تو را مجدداً گرد اوری کنم ............... ده ها پست می شود تو اگر تهمت نزنی ودروغ به اسلام نبندی ........من با تو کاری ندارم اگه شما مسلمونی و حضرت محمد رو قبول داری باید بدونی با مخالفشانش چطور رفتار می کرد و چطور مردم رو به دینداری و صبوری دعوت می کرد و عیادت کسی می رفت که سالها سرش خاکستر می ریخت!! دین به طرفداران دو آتیشه ای احتیاج نداره به صداقت و درستی احتیاج داره اگه دینداری حقانیت دینت رو ثابت کن نه اینکه مخالفانت رو بکوبی و نفرین کنی که نفرین نادرست طبق دین به خودت بر می گرده!! 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ تو به دین اسلام تهمت می زنی به دین اسلام میگوید خرافات وانحرافات دارد یک بار این کار را کرده ام نوشته های ضد دینت را جمع اوری کردم ولی سایت انها را حذف کرد وبه من اخطار داد ..........چون وو من اگر نوشته های تو را مجدداً گرد اوری کنم ............... ده ها پست می شود تو اگر تهمت نزنی ودروغ به اسلام نبندی ........من با تو کاری ندارم اولا تا حالا تهمتی از خودم نزدم،هرچی بوده بر اساس نوشته های سایرین و تاریخ طبری و آیات بوده. ثانیا،بنده به اشخاص توهین نکرده و نمیکنم. اگر بنده را منتسب به هر مکتبی میدونین،میتوانید آن مکتب را به چالش بکشید. بنده شخصیت کسی را اینجا زیر سوال نبرده ام،بلکه تفکراتش را به چالش کشیدم. حرکت شما تا جایی که تفکرات را به چالش بکشید،کاملا آزادین هر انتقادی میواهین مطرح کنین. اما حمله شخصیتی و تهمت جاسوس و منافق و... زدن کار صحیحی نیست. لطفا دیگر تکرار نکنید. با تشکر. 9 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ اولا تا حالا تهمتی از خودم نزدم،هرچی بوده بر اساس نوشته های سایرین و تاریخ طبری و آیات بوده. ثانیا،بنده به اشخاص توهین نکرده و نمیکنم. اگر بنده را منتسب به هر مکتبی میدونین،میتوانید آن مکتب را به چالش بکشید. بنده شخصیت کسی را اینجا زیر سوال نبرده ام،بلکه تفکراتش را به چالش کشیدم. حرکت شما تا جایی که تفکرات را به چالش بکشید،کاملا آزادین هر انتقادی میواهین مطرح کنین. اما حمله شخصیتی و تهمت جاسوس و منافق و... زدن کار صحیحی نیست. لطفا دیگر تکرار نکنید. با تشکر. هرجا به دینم تهمت بزنی یا توهین کنی ..........بدون درنگ جوابت میدهم ولی بدون توهین لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ اگه شما مسلمونی و حضرت محمد رو قبول داری باید بدونی با مخالفشانش چطور رفتار می کرد و چطور مردم رو به دینداری و صبوری دعوت می کرد و عیادت کسی می رفت که سالها سرش خاکستر می ریخت!!دین به طرفداران دو آتیشه ای احتیاج نداره به صداقت و درستی احتیاج داره اگه دینداری حقانیت دینت رو ثابت کن نه اینکه مخالفانت رو بکوبی و نفرین کنی که نفرین نادرست طبق دین به خودت بر می گرده!! در مثل مناقشه نیست چرا امام خمینی (ره) حکم ترور واعدام سلمان رشدی را داد و فرمود هرکسی در این ماموریت کشته شود شهید است؟ مگر سلمان رشدی بیچاره چه کرده بود که مستحق مرگ شد ؟ لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ با کمال تاسف تاپیک بسته می شه تا حضور مدیران تالار آزاد 11 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی پیمان جان متاسفانه تا زمانی که در کمال آرامش دوستان نتونن بحث کنند و بحث به بیراهه و توهین و دعوا بکشه تاپیکهای اینچنینی بسته میشه و از این به بعد با کاربر خاطی شدیدا بر خورد میشه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده