رفتن به مطلب

همان طور که زورکی رضاخان چادر مردم را برداشت باید زورکی سر زنها چادر گذاشت.

ارسال های توصیه شده

اول باید از ته قلب پشیمان باشی

بعد باید اعلام کنی پشیمانیت را

سپس توبه کنی و نباید توبه در خلوت باشد

پس از ان قصد به جبران نمایی

در اخرین مرحله می توانی با جبران کردن اشتباهت این راه را به پایان برسانی

:sigh: :sigh: :sigh:

حالم از اسلام به هم میخوره

لطفا کسی از پست من نقل قول نگیره چون حوصله بحث ندارم و تاپیک مسیرش عوض میشه.هر کی هم میخواد ناراحت بشه، مشکل خودشه:w16:

:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 75
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سایت خبر آنلاین گفتگویی با آخوند شجونی انجام داده که بخشی از آن را در زیر می خوانید:

خبر آنلاین:آقای احمدی​نژاد همان سال 84هم می گفت که مشکل ما زلف دختران نیست ولی همین مردمی که می​گویید الان منتقد ایشان هستند به آقای احمدی​نژاد رای دادند. بنابراین سیاست های فرهنگی ایشان خیلی هم فرق نکرده است.

آخوند شجونی:من می​گویم درباره همان هم احمدی​نژاد اشتباه کرد. آقای احمدی​نژاد می​ترسد که زلف دختران را برایش بهانه کنند و بعد یک پوست موزی زیر پایش بیندازند و کله پایش کنند! آن وقت​ها هم خودش حرف درستی نزد. ما درباره حجاب قانون داریم، کی باید آن را اجرا کند؟ دولت.قانون برای حجاب هم نصحیت دارد و هم شلاق. این قانون را چه کسی باید اجرا کند؟ بنده شجونی یا دولت؟ دولت اشتباه می​کند که مدام می گوید ما باید فرهنگ سازی کنیم. 1400 سال است که فرهنگ​سازی کردیم. یعنی مردم نمی​دانند حجاب واجب شرعی است؟ قمار حرام است؟ دولت بهانه می​آورد. نمی​دانم این دولت با همه سلامتش چه مشکلی دارد که قانون را اجرا نمی​کند. باید بررسی کرد. من عقیده​ام این است که همان طور که زورکی رضاخان چادر مردم را برداشت باید زورکی سر زنها چادر گذاشت

.خبر آنلاین :این حرف را کسی قبول می​کند؟

آخوند شجونی:این حرف ملی، ایرانی و مذهبی است.

خبر آنلاین :زورکی که نمی​شود مردم را دین دارد کرد!

آخوند شجونی:زورکی باید گذاشت. دختری که با لباس خواب! در خیابان آمده، دارد جامعه ما را آتش می​زند. او جوان​های عزب ما را آتش می​زند و تحریک می​کنند. جوان هم که نمی​توانند ارضا شود دیوانه می​شود و یک کارد برمی​دارند! صفحات حوادث روزنامه​ها را شما انگار نمی​خوانید؟! برخی از فیلم​های محرمانه را به من، آقای مهدوی کنی و امام کاشانی دادند که شما ببینید خوابتان نمی​برد.

خبرآنلاین: ولی ناهنجاری​های اجتماعی چند عاملی است و نباید یک جانبه به آن نگاه کنیم.

آخوند شجونی:چند عاملی هست. من هم قبول دارم.من اروپا هم رفته​ام. ولی به خدا این جور که برخی از دخترهای ما در خیابان راه می​روند، آنجا ندیدم!:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

خبر آنلاین:این فرمایش اول شما کمی تند نیست؟ فکر نمی​کنید کسی در لباس شما باید زبان موعظه طلبانه​تری داشته باشد و این قدر تند حرف نزند؟ در سوال​های کاربران ما هم هست که از شما به خاطر ادبیاتتان انتقاد کردند.

آخوند شجونی :من این را قبول ندارم. بنده 30 سال است این طور حرف می​زنم. این حرف​ها بی خود است. باید حالی این دخترها کرد که عزیز من تو اگر مثل یک جواهری، نباید این جور خودت را عرضه کنی. ما زورنمی​گویم. ما فرهنگی حرف می​زنیم. منتها اگر کسی بخواهد جامعه را به گند بکشاند، ما می​ایستیم. من کی گفتم این دختر 18 ساله​ای که مدرسه می​رود را به زور چادری کنیم؟ برخی​ها با اسلام مبارزه می​کنند. آدم می​فهمد که چه کسی به دین دهن کجی می​کند.

اگه دستم بهش برسه یک چادری بهش نشون می دم که تا عمر داره اسم چادر رو نیاره :w00::167::167::167:

• Like 3
لینک به دیدگاه
موجودات مشمئز کننده و سرگرم کننده ای اند بعضی از این اقایون!!

قیافشو ببینی میفهمی مصداق بارز همین حرفه.

حرفهای شگفت انگیز زیاد زده.اولین بارش نیست.

• Like 5
لینک به دیدگاه
نه بابا!در این حد و اندازه هم حتی نیستن!! خیلی بی لیاقت تر از این حرفان

پس چیکار کنیم هل شون بدیم بیفتن تو چاه توا:4chsmu1:........؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
پس چیکار کنیم هل شون بدیم بیفتن تو چاه توا:4chsmu1:........؟

مردم اگه از جهل دربیان روز بدبختی اینا میرسه...اون موقع باید نگهشون داشت که از چنگمون در نرن...اون وقت میشه حسابشون رو رسید

تا وقتی مردم این قدر جاهلن امثال این ادم نونش رو میزنه تو حماقت مردم و کوفت میکنه!

• Like 6
لینک به دیدگاه
جلوی سراخ گونی را با نخ به صورت شبکه شبکه میدوزیم تا از سوراخ های ریز بتونه ببینه.

این چشم های مومنین که چشم نیست لامصب، میکروسکوپ الکترونیه از هرجا بتونه به سمت نامحرم تیر زهرآلود شلیک میکنه. :icon_pf (34):

:ws28::ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اتفاقا بیراه هم نگفته. رضا شاه با زور چادر از سر مردم برداشت مردم هم با زور بیرونش کردن. خلاصه هر کی با زور بخواد با مردم تا کنه با زور هم رانده میشه. نمیدونم چرا بعضی ها تاریخ نمیخونن. سرمستی پست و مقام بهشون فرصت نمیده یکم از تاریخ عبرت بگیرند.

رضاخان اگه سعی میکرد به زور مردمو بی دین کنه، کلی از مشکلات مردم ما حل بود.

• Like 5
لینک به دیدگاه
:ws3::ws3::ws3::ws3:

اینو از کجای یافتی؟

از تو لوپ لوپ پیداش کردم...

سوپر مارکت سر کوچه ما همه چیز توش پیدا میشه. :w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
از تو لوپ لوپ پیداش کردم...

سوپر مارکت سر کوچه ما همه چیز توش پیدا میشه. :w16:

به هر حال مراحل توبه را هر چه زودتر انجام بدهید.باشد که مورد قبول درگاه حق تعالی قرار بگیرد

• Like 2
لینک به دیدگاه
رضاخان اگه سعی میکرد به زور مردمو بی دین کنه، کلی از مشکلات مردم ما حل بود.

آگاهی دادن زوری نمیشه...هرچند کلا رو مردم ما زور بیشتر اثر داره..

• Like 3
لینک به دیدگاه

بابا چرا اینقد خودتونو اذیت می کنید

یارو یه چیزی زده بوده تو حال خودش نبوده یه چرتی گفته.:Ghelyon:

البته از این جور آدما که به زور چادر سر مردم می کنن فراووونن فقط همین یکی نیست.

• Like 3
لینک به دیدگاه
چرا توهین می کنید؟؟؟

چطور میتونید همچین جرفی بزنید وادعای عقل و ادب نیز داشته باشید.

متاسفم براتون

من تعجب میکنم که چرا مسئولین سایت به این اقا اخطار نمی دهند

نامبرده در اکثر نوشته هایش کم وبیش ... از این سخنان گهر بار ............دیگران را مستفیض میکنند

• Like 1
لینک به دیدگاه

نامبرده در اکثر نوشته هایش کم وبیش ... از این سخنان گهر بار ............دیگران را مستفیض میکنند

از نشانه های آخرالزمان است حاجیه خانم جان....

آیا نشنیدی این حدیث گوهربار را که به یاد آوردی زمانی را که مردم از گفتن حرف حق در خانه خودشان هم هراس خواهند داشت.

دنیا را کفر و گناه گرفته،بر دل و گوش های اینان مُهر زده اند و کسی جز من کلام حق شما را درک نمیکند. :sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه

برای من هم جای تعجب داره.کمتر پستی از این اقا دیدم که توهین نکرده باشن.اما مثل اینکه مدیریت انجمن مشکلی با توهین به دین اسلام نداره.متاسفم برای این چنین افرادی که خودشون رو تحصیلکرده مینامند

• Like 5
لینک به دیدگاه

زمانی مصاحبه گری از معلم صداقت و صمیمیت دکتر علی شریعتی پرسید : به نظر شما چه لباسی را به زن امروز بپوشانیم ؟ دکتر علی شریعتی در جواب گفتند : نمیخواهد لباسی بدوزید و بر تن زن امروز نمائید . فکر زن را اصلاح کنید او خود تصمیم میگیرد که چه لباسی برازنده اوست"

• Like 3
لینک به دیدگاه

زمانی مصاحبه گری از معلم صداقت و صمیمیت دکتر علی شریعتی پرسید : به نظر شما چه لباسی را به زن امروز بپوشانیم ؟

دکتر علی شریعتی در جواب گفتند : نمیخواهد لباسی بدوزید و بر تن زن امروز نمائید . فکر زن را اصلاح کنید او خود تصمیم میگیرد که چه لباسی برازنده اوست"

علی شریعتی بهتر است برود فکر خودش را اصلاح کند،که مسبب قسمت اعظم بدبختی های امروز ما اوست.

زنان خودشان فهم و شعور دارند،نیازی نیست مردان و امثال شریعتی،فکر آنها را اصلاح کنند.

• Like 10
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...