niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ فیلم «درخشش»، ساخته «استنلی كوبریك» عنوان ترسناكترین فیلم تاریخ سینمای جهان را به خود اختصاص داد. مجله سینمایی «اینترتینمنت ویكلی» در تازهترین شماره خود با نظرسنجی از منتقدین، كارگردانان و علاقهمندان سینما، فهرست 20 فیلم ترسناك تاریخ سینما را تهیه و منتشر كرد. در رتبه اول این فهرست، فیلم «شاینینگ» محصول سال 1980 به كارگردانی «استنلی كوبریك» دیده میشود. این فیلم اقتباسی از رمان «استفن كینگ»، نویسنده انگلیسی داستانهای دلهرهآور و ترسناك بوده است كه «جك نیكلسون» در آن ایفای نقش داشته است. رتبه دوم ترسناكترین فیلمهای تاریخ سینما در اختیار «جنگیر» است. این فیلم به كارگردانی «ویلیام فردكین» محصول سال 1973 است و به گفته افرادی كه آن را تماشا كردهاند، تا ماهها آنها را گرفتار خود كرده است. فیلم «قتلعام زنجیرهای تگزاس» محصول سال 1974 به كارگردانی «توپ هوپر» در رتبه سوم این فهرست قرار دارد. «سكوت برهها» ساخته «جاناتان دمی» (1991) با نقشآفرینی «آنتونی هاپكینز» كه در رتبه پنجم ایستاده است، ترسناكترین فیلم دهه 90 شناخته شد. «آروارهها» محصول سال 1975 به كارگردانی «استیون اسپیلبرگ»، «حلقه» ساخته «گور وربینسكی» محصول 2002، «هالووین» ساخته «جان كارپتنر»(1978)، «روانی» ساخته «آلفرد هیچكاك»(1960)، «هفت» ساخته «دیوید فینچر»(1995)، «كودك رزماری» ساخته «رومن پولانسكی»(1968)، «مرده شریر» ساخته «سام ریمی»(1982)، «20روز بعد» ساخته «دنی بویل»(2003) و «كری» ساخته «برایان دی پالما»(1976) دیگر فیلمهای ترسناك تاریخ سینما هستند كه در این فهرست قرار گرفتهاند. 7 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ بابا اینا که مال فیلمه....اینجا چه میکنه آخه 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ من خیلی دوس دارم کودک رزماری رو ببینم ولی متاسفانه اصن لینک دانلودشو پیدا نکردم!:( 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ خبیثکم نبینم از این فیلمهای ترسناک ببینی ها...روحیه ات باید پروانه ای بمونه منتقل شد تالار فیلم :wubpink: 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52:درخشش واقعا ترسناک بید:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ من که اعصابشو دیگه ندارم فیلم ترسناک نگاه کنم 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ من که اعصابشو دیگه ندارم فیلم ترسناک نگاه کنم خوب کاری میکنی. من که دیگه اصلا نگاه نمیکنم مگه مجبوریم !!! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ من جدیدا فیلم ترسناک میبینم،اصلا هیچ حسی بهم دست نمیده !!!! شاید چون کلا ماورالطبیعه از ذهنم پاک شده اینجوری شدم. جدیدا بیشتر اشکم سر فیلم های احساسی در میاد !!!!!!!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ مگه تو اشکم داری؟؟؟؟؟؟؟ پ نه پ ، بالای منبر خنده تحویل ملت میدیم...:zadan: 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ من جدیدا فیلم ترسناک میبینم،اصلا هیچ حسی بهم دست نمیده !!!! شاید چون کلا ماورالطبیعه از ذهنم پاک شده اینجوری شدم. جدیدا بیشتر اشکم سر فیلم های احساسی در میاد !!!!!!!!!!!!!! بیشتر به ادمهای عاشق شبیهی:biggrin::biggrin: 4 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ کی؟؟؟؟؟؟ اسی و عشق و عاشقی؟ استخفرالله 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها فيلم "درخشش" و "حلقه" رو ميتونم با زيرنويس فارسي يا دوبله پيدا كنم؟! 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها فيلم "درخشش" و "حلقه" رو ميتونم با زيرنويس فارسي يا دوبله پيدا كنم؟! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به همراه زیرنویس هست لینک 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده