alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ با عنایت به اینکه رشته درسیم وفعلا بیس مطالعاتیم مباحث مدیریتی هست لزوما نمیتوان یک نوع از مدیریت رو برای رفتار دائمی موجه واصل درنظر گرفتمدیر یکی از مهمترین خصایصش قابلیت تغییر درخود وسازمان تحت امرش هست به خاطر همین مسئله هست که امروزه یکی از قویترین تئوری های مدیریتی تئوری مدیریت اقتضایی یعنی بر حسب شرایط میباشد منم همین 6 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ منم نمیتونم بگم همه جا یه نوع خاص مدیریت حاکمه ولی اگه بخوام یکیو انتخاب کنم و اولیت بندی یانه: مدیریت دموکراتیک مدیریت خالصانه یا پدرانه مدیریت آزاد یا عدم مداخله مدیریت مستقل یا استبدادی 7 لینک به دیدگاه
khanum gol 84 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ من چون کلا آدم با صفایی هستم مدیریت دموکرات میپسندم میلی اگه راست میگی تو کدومشی؟ 6 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ تئوری های مختلف مدیریت میتونن شباهت های دور ونزدیکی به هم داشته باشند ولی نمیتونند دنباله رو یه تئوری دیگه باشناین چیزی که مدنظر شماست رفتار سازمانی مدیریت هست که با تئوری مدیریت سازمانی کلا متفاوته برای مطالب بیشتر میتونید به تالار مدیریت مراجعه کنید ممنون سجادی 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ من چون کلا آدم با صفایی هستم مدیریت دموکرات میپسندممیلی اگه راست میگی تو کدومشی؟ من بعدا میگم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ سلام میلاد خوشگله ممنون از تاپیک خوبت من مدیریت دموکراتیک را بیشتر می پسندم البته اگر سازمانم ظرفیت داشتن یک مدیر دموکراتیک را داشته باشه مدیریت دموکراتیک بهترین نوع مدیریته اگر نشه پیاده سازی کنم مدیریت پدرانه را می پسندم چون بهتر میشه به زیر دستام رسیدگی کنم و امور سازمانم را در دست داشته باشم میلاد جان می خوامت شدید:rose: 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ اشتب زدم یه دونه از شماره 3 کم کنید، یه دونه به شماره 4 اضافه کنید! 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ اشتب زدم یه دونه از شماره 3 کم کنید، یه دونه به شماره 4 اضافه کنید! لازم نیست من میخواستم بزنم دموکراتیک چون تو اشتباه زدی زدم خالصانه یار به یار شد درسته 7 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ من هیچ کدوم روش من : مدیریت اقتصادی 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ من هیچ کدوم روش من : مدیریت اقتصادی کلا خارج زدیا... مثل اینه که خیار و گوجه رو با اتوبوس مقایسه کنی! 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ من هیچ کدوم روش من : مدیریت اقتصادی میشه مدیریت اقتصادی رو توضیح بدی؟ 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ من هیچ کدوم روش من : مدیریت اقتصادی مدیریت اقتصادی یه مدیریت ریسکی هستش میتونی اقتصادو قوی کنی اما سیستمو بهم بریزی که این خودش نقض کننده مدیریته یه جور سیستمای خصوصی حالا میشه تو دراز مدت مشکل ایجاد میکنه یه جاهایی جواب میده اما در کل خیلی ها مخالف این سیستمن تو فکرت چیه که این مدیریتو ترجیح میدی|؟ 5 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ حدود %44 از دوستان مدیریت دموکراتیک رو ترجیح دادن ولی من خودم اگه بخوام انتخاب کنم مدیریت پدرانه رو انتخاب میکنم به امید روزی که تمام مدیران امروز و اینده کشورمون به ابزار های پیشرفته ی مدیریت مسلط بشن و روش های صحیح ومدرن رو جایگزین روش های مردود شدی قدیمی بکنن:w139: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ حدود %44 از دوستان مدیریت دموکراتیک رو ترجیح دادنولی من خودم اگه بخوام انتخاب کنم مدیریت پدرانه رو انتخاب میکنم به امید روزی که تمام مدیران امروز و اینده کشورمون به ابزار های پیشرفته ی مدیریت مسلط بشن و روش های صحیح ومدرن رو جایگزین روش های مردود شدی قدیمی بکنن:w139: تو جامعه واقعی چند درصد مدیریت دموکراتیکه؟ 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ تو جامعه واقعی چند درصد مدیریت دموکراتیکه؟ جواب منفیه:Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ جواب منفیه:Ghelyon: فکر میکنی دلیلش چیه؟ من فکر میکنم سو استفاده بعضی از کارمندا و جاه طلبی مدیر تو برخی موارد 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ فکر میکنی دلیلش چیه؟من فکر میکنم سو استفاده بعضی از کارمندا و جاه طلبی مدیر تو برخی موارد اینم هست ولی دلیل اصلیش فقط فرهنگیه 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من به مدیریت خالصانه یا پدرانه رای دادم....اما به شیوه ی دموکراتیک مدیریت کردن هم میتونه نتایج خوبی داشته باشه.....البته همه این ها بستگی داره به نوع سازمان و افراد سازمان و سطح فرهنگ و دانش و خیلی فاکتور های دیگه که شاید حتی بزرگترین محققان هم به اونها بعنوان یه عامل نگاه نمیکنند اما در حقیقت خیلی تاثیر گذار هستند...فاکتورهایی که افراد سازمان خودشون اونها رو ایجاد میکنند...... موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من به مدیریت خالصانه یا پدرانه رای دادم....اما به شیوه ی دموکراتیک مدیریت کردن هم میتونه نتایج خوبی داشته باشه.....البته همه این ها بستگی داره به نوع سازمان و افراد سازمان و سطح فرهنگ و دانش و خیلی فاکتور های دیگه که شاید حتی بزرگترین محققان هم به اونها بعنوان یه عامل نگاه نمیکنند اما در حقیقت خیلی تاثیر گذار هستند...فاکتورهایی که افراد سازمان خودشون اونها رو ایجاد میکنند......موفق باشید احسنت برشما این شیوه اقتضایی هست یعنی به سازمان نگاه کنیم و ببینیم ظرفیت کارکنان و تواناییهاشون درچه حدی هست آیابا مدیریت مشارکتی پیشرفت سازمان بیشتر میشه یانه مثلا و از این قبیل سوالات واقعا تو همچین موضوعات نمیشه قطعی بگی مثلا دموکراتیک چون شاید بایکسری کارمند قرار بشه این سبک را انجام بدی که اصلا ظرفیت این سبک را ندارند یا سازمان بااین سبک جواب نمیده مرسی ازشما 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده