آرانوس 6500 ارسال شده در 10 آبان، 2011 اخی من اسیر این حجب وحیات شدم:aghosh: فرقش اینه که این تاپیک رو عموت زده :girl_blush2: رایس میگی عمویی چرا دقت نکرده بودم ممنونم که راه زندگی رو به من نوشون دادی نه بابا فرقش اینکه این تاپیک رو یه ادم دزدی که امشب شب دامادیش هستش رو از رو تاپیک من دزدیده و اون ها رو اینجا گذاشته:w00: فردا عروسیشه چرا من نباس خبر داشته باشم:banel_smiley_4: 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 10 آبان، 2011 :girl_blush2:رایس میگی عمویی چرا دقت نکرده بودم ممنونم که راه زندگی رو به من نوشون دادی چرا من نباس خبر داشته باشم:banel_smiley_4: خوب دیگه این هم نمونه علیرضا هستش می خواد بهت شیرینی و شام نده تو کارت هاش هم نوشته از اطفال در مراسم های بعدی پذیرایی میگردد 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 10 آبان، 2011 خوب دیگه این هم نمونه علیرضا هستش می خواد بهت شیرینی و شام نده تو کارت هاش هم نوشته از اطفال در مراسم های بعدی پذیرایی میگردد اییییییییی خدا چرا هر چی آدم خسیسه به تور من میخوره:icon_pf (34): حالا بیا عمو بزرگ کن بعد بره عروسی کنه حالا شمش برات نمیگیره شامم بهت نمیده:w00: چقد خوب یادت مونده حواست باشه از دست ندیش 2
مهندس خوش فکر 11397 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2011 :girl_blush2:رایس میگی عمویی چرا دقت نکرده بودم ممنونم که راه زندگی رو به من نوشون دادی چرا من نباس خبر داشته باشم:banel_smiley_4: خواهش میکنم کاری نکردم منم بی خبرم خوب دیگه این هم نمونه علیرضا هستش می خواد بهت شیرینی و شام نده تو کارت هاش هم نوشته از اطفال در مراسم های بعدی پذیرایی میگردد علیرضا کیه؟:Ghelyon: 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 11 آبان، 2011 خواهش میکنم کاری نکردممنم بی خبرم علیرضا کیه؟:Ghelyon: چنتا بست بالا یه چی دیگه میگفتی حالا به افطاری که رسید بیخبری 1
مهندس خوش فکر 11397 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2011 چنتا بست بالا یه چی دیگه میگفتی حالا به افطاری که رسید بیخبری عمو به تو هم افطاری میدم هم شام عروسی میدم هم سحری میدم اصلا هر چی بخوای میدم:aghosh: 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 11 آبان، 2011 عمو به تو هم افطاری میدم هم شام عروسی میدم هم سحری میدم اصلا هر چی بخوای میدم:aghosh: واییییییییییییییییی:aghosh: سوئیچم بده عمو 1
مهندس خوش فکر 11397 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2011 واییییییییییییییییی:aghosh: سوئیچم بده عمو حتما لامبور میبینم تو هم مثل عمو اواتارای خوشجل میزاری:Ghelyon: 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 12 آبان، 2011 حتما لامبورمیبینم تو هم مثل عمو اواتارای خوشجل میزاری:Ghelyon: آباریک ا.... خوب بلتیا خوب دیگه عمویی گفتم امشب موخوایم بریم عروسی خوکشل بزارم جهت ارتباط با موضوع تاپیک: ممنونم عمو کاریکاتورات قشنگ بود 1
مهندس خوش فکر 11397 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2011 آباریک ا.... خوب بلتیاخوب دیگه عمویی گفتم امشب موخوایم بریم عروسی خوکشل بزارم جهت ارتباط با موضوع تاپیک: ممنونم عمو کاریکاتورات قشنگ بود عمو میخوام تو عروسی بدرخشیا اره داشتیم از بحث اصلی دور میشدیم:4chsmu1: 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 12 آبان، 2011 عمو میخوام تو عروسی بدرخشیااره داشتیم از بحث اصلی دور میشدیم:4chsmu1: نگران نباش چش همه رو در میارم حالا کی وکجاست؟ جهت ارتباط:کترکاتور 1
مهندس خوش فکر 11397 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2011 نگران نباش چش همه رو در میارمحالا کی وکجاست؟ جهت ارتباط:کترکاتور افرین عمو جونیی:dancegirl2: به زودی اعلام عمومی خواهد شد:4chsmu1: 1
bpcom 10070 ارسال شده در 12 آبان، 2011 چقدر کش میدی این زن گرفتنتو بجنب دیگه کار داریم اه لطفا آب شنگولی هم فراموش نشود 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 12 آبان، 2011 چقدر کش میدی این زن گرفتنتوبجنب دیگه کار داریم اه لطفا آب شنگولی هم فراموش نشود ای بابا سرکاریم داماد مهرداد آب شنگولی چیه؟ همون آب زمزم یعنی
مهندس خوش فکر 11397 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2011 بیاید اینم عروسی کشتید منو:4chsmu1: http://noandishaan.com/forums/forumdisplay.php?f=218
ارسال های توصیه شده