Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 8 آبان، 2011 سلاااااااااااااااااام میخواهیم یه بازی با اسامی فیلما بکنیم ببینیم چقدر حافظه تون خوب کار میکنه! چقدر سرعت انتقال دارین! چقدر از فیلمایی که دیدین به اسماش اهمیت میدیدن و تو ذهنتون میمونه این بازی مثل مشاعره است یعنی با اخر اسم قبلی باید اسم جدید رو بگید .... 1- میتونید از محصولات همه کشور ها اسم بیارید اما به فارسی! 2- فیلمایی که مشخصا شناخته شده هستن و یا اسمشون اشناست لازم به توضیح ندارن اما جهت جلوگیری از تقلب و هرج و مرج خواهشا اگه فیلمی میذارید که خیلی گمنام هستش یه توضیحی جهت شناخت و تشخیص درست بودن اسم بذارید. 3- لطفا اسپم نکنید! با تشکر از متین 25
Fo.Roo.GH 24356 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2011 ابتدا خودم شروع میکنم: مادر کارگردان : مرحوم علی حاتمی 14
!Hooman 10133 ارسال شده در 8 آبان، 2011 یه توضیحی میدید؟؟ تروی ک معروفه !!! ی فیلم رومی هست با بازیه برادپیت ( اگه درست گفته باشم 8
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 8 آبان، 2011 تروی ک معروفه !!!ی فیلم رومی هست با بازیه برادپیت ( اگه درست گفته باشم یه فیلم خیلی قشنگیه! یادش میوفتم برای هکتور ناراحت میشم 8
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 8 آبان، 2011 یک شب با پادشاه در مورد استر و خسر پرویز!!! با کارگردانی مایکل سجبل 8
!Hooman 10133 ارسال شده در 8 آبان، 2011 یه فیلم خیلی قشنگیه! یادش میوفتم برای هکتور ناراحت میشم آره .. بیچاره وقتی میخواست با هکتور مبارزه کنه چ فریادی میزد :banel_smiley_52: فیلم های تواین سبک : اُدیسه خیلی دوس دارم با گلادیاتور هردوتاش عالی هسن 2
Fo.Roo.GH 24356 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2011 Never let me go (حتما باید فارسی بنویسیم؟) بله ترجیح هم این بود که ترجمه باشه ولی اینبار قبوله ممنون 3
ارسال های توصیه شده