Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااام میخواهیم یه بازی با اسامی فیلما بکنیم ببینیم چقدر حافظه تون خوب کار میکنه! چقدر سرعت انتقال دارین! چقدر از فیلمایی که دیدین به اسماش اهمیت میدیدن و تو ذهنتون میمونه این بازی مثل مشاعره است یعنی با اخر اسم قبلی باید اسم جدید رو بگید .... 1- میتونید از محصولات همه کشور ها اسم بیارید اما به فارسی! 2- فیلمایی که مشخصا شناخته شده هستن و یا اسمشون اشناست لازم به توضیح ندارن اما جهت جلوگیری از تقلب و هرج و مرج خواهشا اگه فیلمی میذارید که خیلی گمنام هستش یه توضیحی جهت شناخت و تشخیص درست بودن اسم بذارید. 3- لطفا اسپم نکنید! با تشکر از متین 25 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ ابتدا خودم شروع میکنم: مادر کارگردان : مرحوم علی حاتمی 14 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ واتل کارگردان: رولند جافی 8 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ لیلی با من است کارگردان : کمال تبریزی 11 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ تروی.............. یه توضیحی میدید؟؟ 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ یه توضیحی میدید؟؟ تروی ک معروفه !!! ی فیلم رومی هست با بازیه برادپیت ( اگه درست گفته باشم 8 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ تروی ک معروفه !!!ی فیلم رومی هست با بازیه برادپیت ( اگه درست گفته باشم یه فیلم خیلی قشنگیه! یادش میوفتم برای هکتور ناراحت میشم 8 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ یک شب با پادشاه در مورد استر و خسر پرویز!!! با کارگردانی مایکل سجبل 8 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ یه فیلم خیلی قشنگیه! یادش میوفتم برای هکتور ناراحت میشم آره .. بیچاره وقتی میخواست با هکتور مبارزه کنه چ فریادی میزد :banel_smiley_52: فیلم های تواین سبک : اُدیسه خیلی دوس دارم با گلادیاتور هردوتاش عالی هسن 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ هیوا ملاقلی پور اینسپشن ( inception ) با بازیه دی کاپریو 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ ناین یا نه با بازی نیکول کیدمن 5 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ Never let me go (حتما باید فارسی بنویسیم؟) 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ Never let me go (حتما باید فارسی بنویسیم؟) بله ترجیح هم این بود که ترجمه باشه ولی اینبار قبوله ممنون 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ هفت سال در تبتبرد پیت تی کن .. ( takken ) 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده