danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ یا ما قدر چیزهایی که داریم را میدونیم؟؟ من فقط چند تا مثال میزنم که منظورم را برسونم. اونموقعی که سربازی و سپاهی در کار نبود. باید بزور خانواده ات میرفتی ریشت را بزنی. یعنی اصلا برایم مهم نبود.اگر شانسی مسیرم به ارایشگاه رفیقم میوفتاد میرفتم ریشم را بزنم. ولی الان که تو سربازی هستم و ریش تیغ کردن ممنوع هست .همیشه به این فکر میکنم که کاش میشد اجازه بدن ریشم را تیغ بزنم.تا یک مرخصی 3 روزه به من میخورد .اولین کاری که میکردم میرفتم ریشم را تیغ میزدم. تا قبل از ماه رمضون چون هوا گرم بود اصلا فاز قلیون کشیدن نداشتم و وای میستادم شب بشه و مرخصی بگیرم برای شام تا برم قلیون بکشم. ولی روز اولی که ماه رمضون بود.کل شهر را تو اون هوای شرجی و گرم گشتم تا یک قلیون سرا پیدا کنم که باز باشه که برم قلیون بکشم. الان 20 روزی میشه که جای خدمتم عوض شده.در جای قبلی کار زیاد بود و همیشه به دژبان میگفتم که کاش جای تو بودم و یک جا مینشستم و کتاب میخوندم . ولی حالا که جای خدمتم عوض شده و دژبان شدم .دارم غر میزنم که حوصله ام سر رفته و کاش یک کاری بود که میکردم تا وقت سریعتر بگذره. کلا در این زمینه ها مثال های زیادی میشه زد . ایا شما هم مثل من هستید.ایا همیشه ناراضی هستید .؟؟ امیدوارم منظورم را رسونده باشم. 14 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ ما دیگه بزرگ شدیم و این چیزا برامون مسئله نمیشه. اینا برای بچه کوچولو ها مهم میاد. تو هم بزرگ میشی و کم کم از این دنیای بچگی بیرون میای و میبینی که اینا مسئله ای نیست. سعی کن بزرگ بشی و بزرگ بیاندیشی. این چیزایی که میگی فکرای کودکانه است. برای کمتر کسی پیش میاد که اینجور اتفاقات براش آنقد مهم باشه که بیاد مطرح کنه. باید سعی کنی بزرگ بشی. و الا کارت با اسفل السافلینه. 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ ببین عزیز , من چون دوستت دارم اینا رو بهت میگم. یه سرباز باید دهنش چفت و بست داشته باشه. نه اینکه هر اتفاقی اونجا می افته بیاد به همه بگه. تو اون تاپیک ( فامیله داریم ) شما از سیر تا پیاز خونه و زندگیت رو برای همه گفتی. سر خدمت هر اتفاقی می افته میای میگی. یه مغازه قلیون فروشی بسته میشه میای میگی. من موندم که تو چرا همه چی رو همه جا تعریف میکنی. انسان باید دهنش قرص و محکم باشه و اینقدر حرّافی نکنه. شما سعی کن مثل یه مرد قابل اطمینان و راز نگهدار باشی و الا هیچکس بهت اعتماد نمیکنه. اسرار خود و خانواده و فامیل و محل کارت رو حفظ کن تا مرد بشی و مورد اعتماد همه. سخن چینی بدترین کار انسان هست . سعی کن این عادت بد رو ترک کنی. من بعنوان یک دوست اینا رو بهت گفتم. برو و روش فکر کن. موفق باشی. لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی کم پیدا میشن اونایی که قدر داشته هاشونو میدونن تا وقتی چیزیو از دست ندیم قدرشو نمیدونیم... 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ همیشه همینه تا چیزی رو داری قدرش رو نمیدونی ولی وقتی نیست یا مجبور به کنار گذاشتنش میشی میفهمی که چی رو از دست دادی کلا چیزی که از ادم صلب ازادی کنه ادم خیلی بیشتر هواشو میکنه 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ همه ما از نسل همون آدم و حواییم دیگه از چیزی که منع میشیم به سمتش کشیده میشیم 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ یاد یه جمله افتادم همیشه موقعیتی که الان داریم آرزوی دیروزمون بوده. اگه یه ذره بهش فکر کنیم میفهمیم که عین واقعیته. 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ ببین عزیز , من چون دوستت دارم اینا رو بهت میگم. یه سرباز باید دهنش چفت و بست داشته باشه. نه اینکه هر اتفاقی اونجا می افته بیاد به همه بگه. تو اون تاپیک ( فامیله داریم ) شما از سیر تا پیاز خونه و زندگیت رو برای همه گفتی. سر خدمت هر اتفاقی می افته میای میگی. یه مغازه قلیون فروشی بسته میشه میای میگی. من موندم که تو چرا همه چی رو همه جا تعریف میکنی. انسان باید دهنش قرص و محکم باشه و اینقدر حرّافی نکنه. شما سعی کن مثل یه مرد قابل اطمینان و راز نگهدار باشی و الا هیچکس بهت اعتماد نمیکنه. اسرار خود و خانواده و فامیل و محل کارت رو حفظ کن تا مرد بشی و مورد اعتماد همه. سخن چینی بدترین کار انسان هست . سعی کن این عادت بد رو ترک کنی. من بعنوان یک دوست اینا رو بهت گفتم. برو و روش فکر کن. موفق باشی. 99 darsad posthaye topic famile darim az yek site dige copy karde boodam!!! 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ 99 darsad posthaye topic famile darim az yek site dige copy karde boodam!!! پس ازت عذرخواهی میکنم. ببخشید. لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ چون عملکرد انسان برحسب واقعیت ذاتیش نسبی هست بنابراین نتایج کارهاش هم نسبی هست درکل ولی اینکه شرایط چقدر میتونه تاثیربزاره وما چقدر بتونیم دربرابر این تغییرات واکنش درست نشون بدیم بستگی به درک ما ازمحیط وقدرت تاثیرگذاری ما بر این شرایط مرزی ودراخر هدف گذاری ما هست فرضا اگه امروز وقت ازاد بیشتری گیرت میاد باید برنامه های عقب افتاده خودتو باهاشون مچ کنی تا به نتیجه دلخواه برسی اینجوری مطمئنا از بیکاریت هم لذت میبری متاسفانه دلیل اینکه از داشته هایمان بهره لازم را نمیبریم به دلیل نداشتن برنامه مشخص وقطعیت دراجرای برنامه هامون هست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده