رفتن به مطلب

یعنی من مرده این ارق ناسیونالیسم فرهنگیم

Fakur

ارسال های توصیه شده

جون به جونمون هم که بکنن باید نشون بدیم از کجا میایم دیگه

میگی نه ؟!! اینو ببین...

tol.jpg

ما به حفظ کدامیک از عادت هامون پایبندی بیشتری نشون میدیم؟

چگونه میتونیم یه بازنگری در مورد عاداتمون داشته باشیم؟

• Like 7
لینک به دیدگاه

مثل وقتی که پشت ماشینا مینویسن بیمه ابالفضل و یا حسین و ...

مردم ما وقتی میبینن نمیتونن از بهره بردن از ابزار و آلات غربی صرفنظر کنن ایرانیزه ش میکنن، اونم اینجوری. تازه خیلی هم احساس بافرهنگی و های کلاسی میکنن که خودشون رو گم نکردن مثلا...

• Like 3
لینک به دیدگاه

جون به جونمون هم که بکنن باید نشون بدیم از کجا میایم دیگه

میگی نه ؟!! اینو ببین...

tol.jpg

ما به حفظ کدامیک از عادت هامون پایبندی بیشتری نشون میدیم؟ مردم ما به حفظ عادتهای مذهبیشون. این آفتابه هم احتمالا به این دلیل گذاشتن اینجا که فکر میکردن اگه خودشون رو با آفتابه نشورن درست طهارت نکردن.

چگونه میتونیم یه بازنگری در مورد عاداتمون داشته باشیم؟ بعضی عادات برای افراد ارزش محسوب میشن، به نظرم همه جا همینطوره و مختص مردم ما نیست، همه عادات هم بد نیستن که نیاز به بازنگری داشته باشن. وقتی فرد عادتشو به صورت بیمارگونه انجام میده و به انجامش وسواس پیدا میکنه، و در صورت انجام ندادن اون احساس کمبود چیزی در زندگیش میکنه اونوقته که باید یه فکری به حال خودش کنه، به نظر من وقتی فرد بر وسواس خودش غلبه کنه و کاری رو که احساس میکنه اگه انجامش نده اذیت میشه رو انجام نده و ببینه چقد راحته خود به خود بعد از مدتی کنارش میزاره.

عادات مختلف افراد تو کار ما خیلی مهمه، وسیله ای بسیار کمک کننده برای درمان فرد معلول هستش.

• Like 2
لینک به دیدگاه
من نفهمیدم مشکل چیه؟

کدوم مشگل جانم؟

اون آفتابه رو میبینی کنار اون صندلی قرن بیستم؟ مشکل اون آفتابه است که عادتمون شده. یعنی مشکل ما عادتهامونه.

لینک به دیدگاه
کدوم مشگل جانم؟

اون آفتابه رو میبینی کنار اون صندلی قرن بیستم؟ مشکل اون آفتابه است که عادتمون شده. یعنی مشکل ما عادتهامونه.

اینجا امکان دیگه ای هست که من نمیبینم؟!!

خب وقتی امکاناتش نباشه سعی میشه با همون وسایل ابتدایی نیازهارو برطرف کرد!

ایرادش چیه؟

بنظر من اینجا یه توالت قدیمی بوده که بهر دلیل (مثل درد زانو و ...) مجبور شدن بپوشونن و توالت فرنگی استفاده کنن. درکنارشم هیچ شیر ابی نیست که بگیم اونو بیخیال شده و از این استفاده میکنه! از اول این امکانات نبوده!

و این هیچ ربطی به بیفرهنگی و عادت و ... نداره!!

لینک به دیدگاه
اینجا امکان دیگه ای هست که من نمیبینم؟!!

خب وقتی امکاناتش نباشه سعی میشه با همون وسایل ابتدایی نیازهارو برطرف کرد!

ایرادش چیه؟

بنظر من اینجا یه توالت قدیمی بوده که بهر دلیل (مثل درد زانو و ...) مجبور شدن بپوشونن و توالت فرنگی استفاده کنن. درکنارشم هیچ شیر ابی نیست که بگیم اونو بیخیال شده و از این استفاده میکنه! از اول این امکانات نبوده!

و این هیچ ربطی به بیفرهنگی و عادت و ... نداره!!

یادم نمیاد این رفتار رو به فرهنگ و بی فرهنگی ربط داده باشم. اما به عادت چرا.

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...