رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

اونا که کلشون گنده تر بوده چرا باهوش نبودن؟:ws3:

تو همون بخش قرآن هم که گذاشتی و بولد کردی که "باز هم" خوب این یعنی چی؟ یعنی قبل از ما موجوداتی آفریده بود که فساد کرده بودند دیگه ، اونم رو زمین

• Like 3
لینک به دیدگاه
یه فرضیه ی تخیلی هم هست که میگه موجودات فضایی مدتی رو زمین زندگی کردن بعد رفتن!

و بعد از پیدا کردن اورانیم مصرف شده توی کوه طور، شدت گرفته.

کوه طور هم که میدونید دیگه قضیه شو. حضرت موسی اونجا با خدا حرف زد. :ws2:

من دیگه صحبتی ندارم. :ws3:

نه قضیه این اورانیوم رو نمیدونستم :ws52: کی پیدا شده؟ اورانیو غنی سازی کرده حضرت موسی؟ :ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اونا که کلشون گنده تر بوده چرا باهوش نبودن؟:ws3:

تو همون بخش قرآن هم که گذاشتی و بولد کردی که "باز هم" خوب این یعنی چی؟ یعنی قبل از ما موجوداتی آفریده بود که فساد کرده بودند دیگه ، اونم رو زمین

والا مسلمونا میگن. :w02:

به نقل از سایت دانشجویان ایران:

علامه طباطبایی (ره) در زیر یکی از آیات سوره نساء می فرماید : از ظاهر سیاق بر می آید که مراد از " نفس واحده " آدم (ع) و مراد از "زوج ها " حوا می باشد که پدر و مادر نسل انسانند و مانیز از نسل آن هستیم از آیه شریفه روشن می شود که نسل موجود از انسان ،تنها به آدم و همسرش منتهی می شود و جز این دو نفر هیچ کس دیگری در انتشار این نسل دخالت نداشته است .

اما زمین شناسان عمر نوع بشر را بیش از میلیون ها سال دانسته اند و برای این گفتار خود از سنگواره ها و اسکلت های سنگ شده انسانهاییقدیمی دلایلی آورده اندکه عمر هر یک از آنها طبق معیار های علمی بیش از پانصد هزار سال است .

این امکان وجود دارد که قبل از ابوالبشر (ع) در زمین زندگی کرده و سپس منقرض شده باشند و این پیدایش انسانها و انقراضشان تکرار شده ،تا پس از چند دوره ،نوبت به نسل حاضر رسیده باشد.

ممکن است از برخی ایات شریفه قرآن استنباط شود که قبل از آفرینش حضرت ادم ابوالبشر (ع) و نسل او ،او انسانهایی دیگر در زمین زندگی کرده اند .

مانند آیه 30 از سوره بقره که می فرماید :" زمانی که پروردگارت به فرشتگان فرمود می خواهم در زمین جانشینی بگذارم . گفتند ( باز ) در زمین کسانی می گذاری که در آن فساد کنند و خونها بریزند ."

از این آیه شریفه بر می آید قبل از آفرینش بنی آدم (ع) دوره دیگری بر بشر گذشته است . در برخی روایات وارده از امامان معصوم (ع) مطالبی آمده که سابقه ادوار بسیاری از بشر را قبل از دوره حاضر اثبات می کند .

در کتاب توحید ( ص 277 . ج 2 .) از امام صادق (ع) روایتی نقل شده که امام (ع) به راوی فرموده اند : شاید شما گمان می کنید که خدای عزوجل غیر از شما هیچ بشری دیگری را نیافریده است . نه چنین نیست فبلکه هزار هزار آدم آفرید که شما از نسل آخرین آنها هستید .

مرحوم صدوق (ره ) در کتاب خصال ( ج2_ ص 652 ) در حدیثی از امام باقر (ع) روایت کرده است خدای عزوجل از روزی که زمین را آفرید . هفت عالم را در ان خلق و سپس منقرض کرده استکه هیچ یک از ان عوالم از نسل آدم ابوالبشر (ع) نبوده است و خدای متعالهمه انها را از پوسته روی زمین آفرید و نسلس را بعد از نسل دیگر ایجاد کرد و برای هر یک عالمی بعد از عالم دیگر پدید آورد تا در آخر . آدم ابوالبشر (ع) را بیافرید و ذریه اش را از او منشعب ساخت.

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه قضیه این اورانیوم رو نمیدونستم :ws52: کی پیدا شده؟ اورانیو غنی سازی کرده حضرت موسی؟ :ws52:

:ws28:

نه بابا .

میگن سفینه های فضایی به زمین رفت و آمد داشتن، آدما رو اسگل میکردن. :icon_pf (34):

مثلا فیلم ترانسفورمرز 3 اولش رو ببنینی، سفینه های فضایی میرن سراغ انسان های قبل از ما.

این فرضیه داره هی قدرتمند تر میشه.

ضمن اینکه مجله دانستنیها همشهری، موضوع اصلی مجله اش در مورد انسان های اولیه و تکامل انسان بود. بری پیدا کنی بد نیست. چیزای جالبی داشت.

من که نتونستم پیداش کنم. زود تموم شد. :sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه

نه بابا .

میگن سفینه های فضایی به زمین رفت و آمد داشتن، آدما رو اسگل میکردن. :icon_pf (34):

مثلا فیلم ترانسفورمرز 3 اولش رو ببنینی، سفینه های فضایی میرن سراغ انسان های قبل از ما.

این فرضیه داره هی قدرتمند تر میشه.

ضمن اینکه مجله دانستنیها همشهری، موضوع اصلی مجله اش در مورد انسان های اولیه و تکامل انسان بود. بری پیدا کنی بد نیست. چیزای جالبی داشت.

من که نتونستم پیداش کنم. زود تموم شد. :sigh:

راس میگنا ، سفینه فضایی میومده میگفته من خداتم موسی این کارو بکن اون کارو بکن :ws28: بعد تو غار حرا بلندگو گذاشتن به محمد میگفتن من جرئیل هستم و خدا فرستاده منو :ws28: چه باحال ، چقدر خندیدن فضاییا:ws28: جالبترش اینه که این کار کاره چندتا بچه فضاییه شیطون بوده باشه:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه

موریس در این کتاب منشأ خداپرستی را در واکنش‌های غریزی گوریل‌ها در برابر نر فرمانده یا رئیس گروه پیدا می کند.

مرسی جالب بود :icon_gol:

خصوصا این قسمتش... :ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه

مرسی جالب بود :icon_gol:

خصوصا این قسمتش... :ws38:

بله جالب هست ولی درتناقض با یافته ها ومستندات تاریخی در مورد انسانهای پیشین هست

جالبه که قبل از مطرح شدن ادیان اسمانی اکثر خدایان زن بودند واین تغییر باور جنسیتی منشا وریشه جالبی داره که به این بحث مربوط نمیشه

میتونیم تو کتابهای تاریخ ادیان وبررسی ریشه های پگانیسم به اونا برسیم

اما درمورد تکامل یه نکته خیلی ظریفی هست که باید بتونیم ازهم تفکیکشون کنیم

یکی قدرت علمی مسئله ونتایج بسیارارزشمند وشایان توجه این مسئله ودیگری برداشتهای فلسفی واغلب رادیکال از این مباحث هست

• Like 6
لینک به دیدگاه
والا مسلمونا میگن. :w02:

به نقل از سایت دانشجویان ایران:

خب با همه اینها سلمان رشدی مرتد اعلام شد چون این نظریه تواتر نظریات دینی دیگه رو نداشت!!

• Like 3
لینک به دیدگاه

یکی قدرت علمی مسئله ونتایج بسیارارزشمند وشایان توجه این مسئله ودیگری برداشتهای فلسفی واغلب رادیکال از این مباحث هست

:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

:w16:

لعنت به تو عابدی!:ws3:

تو تاپیک تکامل دانی دیگه صحبت کردن از این بحث رو برا خودم ممنوع کرده بودما!

اطلاعات بسیار خوب والبته یه ذره دوگانه ای رو دانی تو تاپیکش گذاشته

متاسفانه به دلیل وجود ذات مسئله موضع گیری انفعالی دراکثریت جامعه ایرانی همین مسئله تکامل هم مورد نقد سیاه وسفید قرار میگیره اغلب

• Like 3
لینک به دیدگاه
لعنت به تو عابدی!:ws3:

تو تاپیک تکامل دانی دیگه صحبت کردن از این بحث رو برا خودم ممنوع کرده بودما!

اطلاعات بسیار خوب والبته یه ذره دوگانه ای رو دانی تو تاپیکش گذاشته

متاسفانه به دلیل وجود ذات مسئله موضع گیری انفعالی دراکثریت جامعه ایرانی همین مسئله تکامل هم مورد نقد سیاه وسفید قرار میگیره اغلب

داداش بیا با اسپم قاتیش میکنیم، میدیم به خورد ملت، حال هم می کنیم...

ذات و ماهیت فوروم های ایرانی اسپمیکه. :ws3:اون موقع سیاه و سفید نمیفهمن.

بیا خودم پشتتم داداش.

ضمنا فردا تبریزم. :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بیا خودم پشتتم داداش.

رسیدی زنگ بزن فردا بیکارم

میبرمت رستورانای بسته رو نشونت میدم خوش به حالت میشه:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه

انسان های اولیه به دلیل شباهتشون با میمون ها قدشون از انسان های امروزی کوتاه تر بوده.

این انسانی که شما میگی احتمالا مربوط به سنيانتروپ ها باشه که نمونه تکامل یافته هستند از انسان اولیه.

این نمونه هایی که ذکر شد ترتیب تکامل هست ؟ یعنی هرکدوم تکامل یافته نمونه قبلی هست؟scratch_one-s_head.gif

اگه اینجوریه که هنوز دو نمونه بعد از سنیانتروپ ها هستن که اونا تکامل یافته ترن

یه فرضیه ی تخیلی هم هست که میگه موجودات فضایی مدتی رو زمین زندگی کردن بعد رفتن!

و بعد از پیدا کردن اورانیم مصرف شده توی کوه طور، شدت گرفته.

کوه طور هم که میدونید دیگه قضیه شو. حضرت موسی اونجا با خدا حرف زد. :ws2:

من دیگه صحبتی ندارم. :ws3:

:ws38::ws38:

بیا خودم پشتتم داداش.

مارو باش داریم رو دیوار کی یادگاری مینویسیم:banel_smiley_4::w00:

رسیدی زنگ بزن فردا بیکارم

میبرمت رستورانای بسته رو نشونت میدم خوش به حالت میشه:ws28:

:banel_smiley_4: اینم جهت تکامل بیانات نیوترون:banel_smiley_4:

.

.ولی :ws3:حالا رستورانا به کنار تفاقا امروز رفتم همین کتابو ببینم میتونم تو کتابخونه پیدا کنم ولی با در بسته مواجه شدم یادم رفته بود ماه رمضون از مطالعه باید زودتر امساک کرد :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
این نمونه هایی که ذکر شد ترتیب تکامل هست ؟ یعنی هرکدوم تکامل یافته نمونه قبلی هست؟scratch_one-s_head.gif

اگه اینجوریه که هنوز دو نمونه بعد از سنیانتروپ ها هستن که اونا تکامل یافته ترن

:ws38::ws38:

مارو باش داریم رو دیوار کی یادگاری مینویسیم:banel_smiley_4::w00:

:banel_smiley_4: اینم جهت تکامل بیانات نیوترون:banel_smiley_4:

..ولی :ws3:حالا رستورانا به کنار تفاقا امروز رفتم همین کتابو ببینم میتونم تو کتابخونه پیدا کنم ولی با در بسته مواجه شدم یادم رفته بود ماه رمضون از مطالعه باید زودتر امساک کرد :banel_smiley_4:

تکامل بیشتر سازگاری با شرایط محیطی توسط موجوداته.

ما اگر با همین شرایط 15 هزار سال قبل زندگی می کردیم شاید هیچ کدوم دووم نمی آوردیم.

ضمن اینکه آخرین تحقیقات دیرینه شناسی نشون میده که رابطه ی بین اندازه مغز و معده در دوران متواتر نسبتی معکوسه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
  • اضافه کردن...