soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ کلمه مسما ظاهرا در اصل مسمن هستش که به معنای پروا و فربه است. مسما خورشتی است که مواد آن را در روغن سرخ کرده و درون بادمجان یا کدو ...که داخلش خالی شده پر میکنن. 7 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ بادمجان ------------> 5 عدد مغز گردو -----------> 100 گرم آبلیمو -------------> نصف فنجان گوشت یا مرغ ----> 300 گرم گوجه فرنگی ------> 2 عدد پیاز ---------------> 2 عدد روغن، نمک ،فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: 1-بادمجان ها را درون ظرفی ریخته و آب جوش را روی آن ریخته بعد از 5 دقیقه آن ها را از ظرف خارج میکنیم و پس از سرد شدن داخل آن ا را خالی میکنیم. 2- گوشت یا مرغ را آب پز کرده رشته رشته میکنیم و با پیاز رنده شده و مغز گردوی کوبیده و آبلیمو درون روغن تفت میدهیم 3-نمک و فلفل را افزوده و مواد آماده شده را درون شکم بادمجان می ریزیم 4- بادمجان ها را سرخ کرده روی آن را با گوجه فرنگی حلقه حلقه شدهمیپوشانیم و دم میکنیم تا با شعله ملایم گوجه ها و بادمجان ها بخارپز شود خورشت مسمای کدو از روی مسمای بادمجان درست میشه فقط بجای بادمجان از کدو استفاده کنید. 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ آلوچه سبز(گوجه سبز) -----------> نیم کیلو گوشت ران ------------------------> 300 گرم سبزی(نعناع خشک یا سبزی تازه) -----> 2 قاشق غذاخوری پیاز --------------------------------------> 2 عدد روغن و نمک و فلفل به مقدار لازم شکر( در صورت تمایل) ----------------> 2 قاشق مربا خوری طرز تهیه: 1- گوشت را تکه تکه کرده با 3 لیوان آب کاملا بپزید 2-پیاز را خلال نموده و در روغن سرخ کنید و قبل از سرخ شدن کامل آلوچه ها را از هسته جدا کرده و نصف نموده به آن اضافه کنید و تفت دهید 3- سپس گوشت پخته پیاز و آلوچه را اضافه کنید 4- سبزی را ریز کرده، سرخ نموده و به گوشت اضافه کنید و بگذارید تا جا بیفتد 5- شکر را برای چانی استفاده می کنید آن را بدون سرخ کردن با آلوچه و پیاز به گوشت اضافه کنید به جای آلوچه از آلو نیز میتوان استفاده کرد 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ انار ترش ریز --------------->4 عدد پیاز متوسط --------------->2عدد سینه مرغ ----------------> 2 عدد شکر ---------------------> 1 قاشق غذاخوری سبزی(نعناع خشک یا سبزی تازه)----> 2 قاشق سوپ خوری نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم طرز تهیه: 1- ابتدا جوجه ها را تمیز و قطعه قطعه کرده و با 2 لیوان آب بپزید 2- پیاز را خلال ریز کرده و سرخ نموده وقتی کمی سرخ شد انار دانه دانه شده را با آن مخلوط نموده کمی سرخ کنید 3- بعد پیاز و دانه انار را با سبزی خشک ( یا تفت داده شده) به مرغ اضافه کنید 4- ده دقیقه بعد نمک فلفل و شکر را اضافه کرده تا جا بیوفتد . 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده