رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

مثل اینکه باید تاپیک روشنفکران در جزیره سرگردانی رو بخونی یه بار دیگه شما.

یکی از بزرگترین اشتباهات ما اینه که فکر می کنیم، راه کربلا از لندن میگذره.

نه دوست من. اینجا ایران است، اگر می توانی به زمینه گرایی اعتماد کنی، پس این رو هم قبول کن که تکرار اشتباهات قومی دیگر ، عدم بلوغ فکری هر قوم رو می رسونه.

وقتی الان یه چیزی نقد شده، نتایجش هم موجوده، دلیلی نداره، کشور ما هم طی کنه. ضمن اینکه اون قوم دیگه کلا از نظر شرایط اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، صنعتی، مذهبی توی شرایط دیگه ای به سر می بره.

ما اگه خیلی مردیم باید برای همین شرایط راهکار بدیم که چطور میشه ارزش زن رو توی یه جامعه مردسالار ایرانی-مذهبی ارتقا بدیم. حتما هم نباید برای اینکه از تهران به اصفهان رفت، اول با پرواز تهران-پاریس رفت پاریس بعد با پرواز پاریس - اصفهان اومد اصفهان! راه های ساده تر و مستقیم تری هست!

این موضوع ربطی به روشنفکری نداره

آدم عاقل از تجربه ی دیگران درس میگیره تجربه هم ثابت کرده که نمیشه از پله ی اول نردبون یهو بری پله ی آخر

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 90
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

زن ها درسته که به اندازه ی مردا تو دنیای امروز دارن کار میکنن

ولی یه زن هستن و هنوز عاطفه و احساس شون مثل مردا از دست ندادن

تاپیکی که زدی یه جوری بود

• Like 2
لینک به دیدگاه
يه سوال از همه ي خانمايي كه پست دادن دارم

كدوم يكي از شماها سركار ميرين؟

وقتي ميرسين خونه چقدر شارژ و سرحالين؟

برنامه تفريح و ملاقات با دوستان و آشنايان چجوري شده؟

برنامه غذايتون چي شده؟

چقدر وزن كم كردين؟

من نه از پست كسي نقل قول ميكنم نه حرف كسي را ميارم پس حرف خودمو ميزنم

درحال حاظر دانشجوي كارشناسي كامپيوترم ، كارداني را كه تموم كردم وارد بازار كار شدم كاري كه هم متناسب با رشته ام هست و هم متناسب شخصيت يه خانم تازه با مشكل دانشجو بودنم هم كنار ميان

پس مشكل سختي و بدي محيط كار را هم ندارم

اما متاسفانه بيشتر كارها شده دو شيفت من ساعت كاريم حتي از 8 ساعت هم كمتره اما چون دوشيفت هست پس اصلا فايده نداره كه برم خونه و برگردم پس درنتيجه از صبح تا شب وقتم پر هس

قبل ازكار كردن همين حرف خانما رو ميزدم اما الان فهميدم واقعا كار كردن بيرون از خونه اونم دوشيفت واسه يه خانم سخته هرچقدر هم كارش راحت باشه

وقتي صبح زود از خونه ميزني بيرون و 9 شب ميرسي خونه به چه كار ديگه اي ميشه رسيد؟

آيا تواني واسه آدم ميمونه؟

آيا دوست نداري مثل سابق بري تفريح؟

بري گردش؟ بري خونه اقوام؟ به خودت برسي؟

آيا وقتي مياي خونه توانش را داري حتي اتاق خواب خودتو تميز كني؟

بذارين من بگم نه نداري

فقط تنها كاري كه ميتوني انجام بدي اينه كه مختصري شام بخوري و بخوابي

اما چاره چيه؟ با اين گروني مگه ميشه فقط يه نفر كار كنه؟ چند نفر از مردم ايران نياز مالي ندارن؟ چند تا از جوونا خونه دارن همون اول زندگي كه نخوان اجاره بدن؟ چندتا اگهي استخدام ديدي كه نزده باشه به يك نيرو بدون سابقه كار نياز داريم؟

پس ببينيد بيشتر ما مجبوريم كه كار كنيم وقتي يه كار مناسب برامون پيدا ميشه مجبوريم كه با سختي ها كنار بيايم

مجبوريم چون از خرج زندگي برنميايم

وقتي ميخواي وام اداره تعاون و اداره كار بگيري كه خودت شركت بزني ميدوني چي زده؟

شرايط وام اينه فقط به آقايون و خانمهاي كه سرپرست خانوار هستن وام داده ميشه

حالا كجا من زن حق تو مرد را خوردم؟؟؟؟؟؟؟ كه حتي بهم وام نميدن از تخصص خودم استفاده كنم و براي خودم كار كنم

اگر به من هست كه ترجيح ميدم بشينم توي خونه از صبح تا شب هم برم هزار جور كلاس ورزش و نقاشي و موسيقي

اما آيا ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیز ما همه داریم همینو میگیم!

اینو تو پستهای قبل علنا بچه ها گفتن:

باید به این فکر مرد چرا خانومها ترجیح میدن ماهی 100 هزار تومن بگیرن ولی توی خونه نشینند ؟

چرایی این اتفاق مهمه و گرنه کسی بدش نمیاد راحت زندگی کنه .

اصرار ندارن شرایط زندگی ایجاب میکنه...شوهر دو شیفت کار میکنه پول اجاره ش هم درنمیاد خب چاره زن چیه؟؟ چاره ای نداره جز کمک خرج بودن اونم از راهی که بلده...

کی بدش میاد کل زندگی به علایقش برسه؟؟

کی بدش میاد جیبش از جای دیگه پرپول بشه و صبح تاشب کلاس نقاشی و موسیق و اینا بره؟؟

این شامل تمام ادمهاست!!! هیچ مردی هم بدش نمیاد اینطور باشه!!!! پس ربطی به زن بودن نداره!

اصلا فلسفه و دلیل رفتن سرکار همینه: پول دراوردن و زندگی رو چرخوندن

وقتی این دو براورده بشه خب همه دنبال تفریحشون میرن!

• Like 2
لینک به دیدگاه
عزیز ما همه داریم همینو میگیم!

اینو تو پستهای قبل علنا بچه ها گفتن:

کی بدش میاد کل زندگی به علایقش برسه؟؟

کی بدش میاد جیبش از جای دیگه پرپول بشه و صبح تاشب کلاس نقاشی و موسیق و اینا بره؟؟

این شامل تمام ادمهاست!!! هیچ مردی هم بدش نمیاد اینطور باشه!!!! پس ربطی به زن بودن نداره!

اصلا فلسفه و دلیل رفتن سرکار همینه: پول دراوردن و زندگی رو چرخوندن

وقتی این دو براورده بشه خب همه دنبال تفریحشون میرن!

هيچ كس بدش نمياد اما اين دو هيچ وقت برآورده نميشه

وضع طوري شده كه زن و مرد از صبح تا شب كار كنن آخر ماه هرچي دارن ميره واسه اجاره خونه و دكتر و هزينه مدرسه و خواراك و پوشاك يه چيزي هم كم ميارن:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
این موضوع ربطی به روشنفکری نداره

آدم عاقل از تجربه ی دیگران درس میگیره تجربه هم ثابت کرده که نمیشه از پله ی اول نردبون یهو بری پله ی آخر

چرا ربطی به روشن فکری نداره؟

ضمن اینکه کسی نگفت از پله ی اول بپری پله ی آخر.

از پله هایی باید رفت که بلد باشی ازش بالا بری. پله هایی که خودمون می سازیم، نه پله هایی که قبلا یکی ساخته ما از روش مونتاژ کردیم.

درسته کیفیتی به نام "تساوی زن و مرد"، کیفیتی در خور تحسینه. اما راه رسیدن به هر کیفیتی الزاما همون راهی نیست که بقیه توی یه شرایط متفاوت رفتند.

شما می خوای مثل اروپایی ها روند ارتقاء زن اتفاق بیافته؟

اگه آره، منتظر بمون اول یه "انقلاب صنعتی" توی ایران رخ بده!

طرز تفکراتمون هم مثل صنعتمون مونتاژه!

• Like 3
لینک به دیدگاه
هيچ كس بدش نمياد اما اين دو هيچ وقت برآورده نميشه

وضع طوري شده كه زن و مرد از صبح تا شب كار كنن آخر ماه هرچي دارن ميره واسه اجاره خونه و دكتر و هزينه مدرسه و خواراك و پوشاك يه چيزي هم كم ميارن:icon_pf (34):

خب ما هم همینو میگیم دیگه! :ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب ما هم همینو میگیم دیگه! :ws52:

اما من بين پستاي بچه ها چيزاي ديگه هم خوندم اما نخواستم نقل قول بگيرم از پست كسي

ديدم كه بعضي ها گفتن كه مثلا زنهاي قديم كه تو خونه بودن توسري خور بودن اما به خيال خودشون سروري كردن

حالا شما بگين كدوم يكي از مادراي ما تو سري خور بودن؟

من كه نديدن بابام پول با منت بده به مادرم...... من كه نديدم مامانم واسه خرج كردن بخواد ليست كنه كه اين چيزارو خريده

گاهي كمي بي انصافي ميكنيم

بخدا اون آرامشي كه مادراي ما داشتن هيچ كدوم از ما نداريم و نخواهيم داشت

يا اينكه بعضي ها ميگن آقا اين همه سال درس خونديم حالا بشينيم تو خونه كه چي بشه؟

يعني فقط درس خوندي كه كار كني؟ كه پول بگيري همين؟

خيلي چيزاي ديگه دخيل بوده اما وضعيت زندگيمون طوري شده كه مجبوريم كار كنيم اونم بخاطر پول

طرف صحبت من نه فقط به خانما بود نه فقط به آقايون

من با يه مثال از كار خودم گفتم هرچقدرم كار بيرون از خونه اسون باشه و متناسب يه خانم اما بازم سخته (اين طرف صحبتم به خانما بود)

و اما آقايون گفتم من خانم با اينكه دلم ميخواد تو خونه باشم و وقتمو با بچه هام و تفريح و كلاساي متفرقه پركنم مجبوريم بريم سركار

چون بي پولي داره بيداد ميكنه

كيه كه بدش بياد حقوق 1ميليون بگيره اما ايا هست؟

و اما حرف تساوي بين زن و مرد

با يه مثال از نحوه وام دادن گفتم كه درحاضر بين زن و مرد تساوي نيست

• Like 7
لینک به دیدگاه

بـــله!! خسته نباشی! :banel_smiley_4:

اونوقت واسه اینکه این سیستم از بین بره نباید کاری کرد نه؟

اینها همه واسه اینه که این سیستم از بین بره حالا شما راحت میگی همینه که هست و باید پذیرفت؟

نگفتم باید پدیرفت توی اون جمله اخری که حذف کردی گفتم !!

"گفتم که نگرش ها باید تغییر کنه " وگرنه هرچقد هم زن ها متخصص بشن بازم توی یک جامعه مرد سالار زندگی میکنن تعییر نگرش ها هم فضای ازاد میخواد می خوام الکی امیدوارنه بگم یا نامید باشم ولی فضای بگیر ببند که حتی توی خیابون ها کشیده شده (طرح امنیت ) خیلی کارو سخت کرده

• Like 1
لینک به دیدگاه
این تصمیم گیری که هرکس چطوری از زندگی لذت ببره و علایقش چیه و چیکار دوست داره بکنه به خود شخص بستگی داره

همه ادما تو هرجایگاه و هرشغلی که هستن ارزش برابر دارن :rose:

درسته اینم اضافه کن که این شغل ها نیستن که به ادما ارزش و کرامت انسانی میدن این ادمان که به شغل ها ارزش میبخشن ارزش ادما با بدست اورن شغل های رده بالا میتونه بازم خیلی کمتر یه شغل ساده باشه اگر اون ادم خودش موجود متحجر یا بی هویت یا بی ارزشی باشه

حرف من اینه تا زمانی که جایگاه زن همین باشه که توی دین و جامعه مون تعریف شده و زنها اونو پذیرفتن زن حتی اگه دکتر هم بشه بازم کسایی هستن که به چشم ضعیفه نگاش کنن بهش تجاوز کنن ، حقش رو بخورن و اون را موجودی ناقص العقل بدونند ختی با مدارک بالا و شغل و تخصص ...

• Like 3
لینک به دیدگاه
کجا گفتم زن بشینه کنج خونه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

استفاده از روش مغلطه برای اثبات یک حرف کار جالبی نیست وگرنه من خودم تو این کار تبحر دارم. :a030:

گفتم به خاطر اینکه به هر چیزی راضی میشن:

خودشان زمینه لازم برای استثمار خودشان را فراهم میکنند.

یعنی اگر شرکت مد نظر بنده یک خانم و آقا میخواد،به هر کدام به جاب اینکه 700 تومان بده،چون میبینه زن هرچی بهش بده قبول میکنه،میاد دوتا زن استخدام میکنه به جفتشون 600 هم نمیده.

در واقع این خود زنان هستند که ارزش خودشان را میارن پایین وگرنه اگر طرف ارزش خودش را نگه میداشت،برای شغل منتش را هم میکشیدند.

اتفاقا مسیر بحث نشون داد که کی مغلطه میکنه بنده هم از بابت تبحر شما شک ندارم!

یه جوری میگید به زن هرحقوقی بدن قبول میکنه انگار انتخابها ی مختلف براش وجود داره!

تمام اون روسا و کارفرمایان هم که زن رو استثمار میکنن مرد هستن به هیچ عنوان بیشتر از این هم پول نمیدن

یا بیا کار کن یا بشین خونه!که اون هم میشه حرف من...طرف درس بخونه ول مجبور باشه بشینه خونه با داشتن مدارک عالیه

مشکل از من و ما نیست مشکل از جامعه بحران زده و خشن علیه زن هست حتی موقعی که به اصطلاح دارن از حقوق برابر حرف میزنن

پ ن : من فیمینیست نیستم...

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...