رفتن به مطلب

لحظه رویارویی با حقیقت!

spow

ارسال های توصیه شده

من برای اینکه آروم شم به خودم زیاد دروغ میگم

به بقیه هم اگه به نفعم باشه دروغ میگم به شرطی که ضرری به کسی نزنه ! و طرز فکرش راجع به موضوعی به خاطر دروغ من عوض نشه

نه که کارم این باشه دروغ بگم...ولی خوب دروغ نا خود آگاه و خود آگاه گفته میشه دیگه :banel_smiley_4:

مثلا راننده تاکسی پرسید پول خرد داری..پول خردم رو لازم داشتم..گفتم نه ندارم...به کسی ضرر نمیزنه این دروغ فقط برای خودت سود داره.

سعیم هم میکنم بیشتر وقتا و تو شرایط حساس مخصوصا احساسی راست بگم

همین:icon_pf (44):

موافخم:a030:

منم تا حالا فک میکنم دروغ خیلی بزرگ نگفتم حتی بعضی جاها راسشتو گفتم و شرایط به ضررم تغییر کرده ولی بعضی مواقع آدم ممکنه یه دروغ بگه در حد همین مثالی که زده شد

ولی قطعا دروغی که بخواد به ضرر یکی تموم بشه یا عواقب بدی رو داشته باشه سعی میکنم هیچ وقت نگم:icon_pf (34):

بعضی مواقع آدم ممکنه ناخواسته به خودش دروغ بگه:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه

خب اینجور که معلومه کسی این مسابقه رو ندیده!

به هرحال

به نظر شما وقتی تو موقعیتی قرار میگیریم که ذاتا یا اجبار(حالا به هرطریقی!)حقیقت مسئله رو عنوان میکنیم ومیدونیم یا بعدا متوجه میشیم که این حقیقت گویی اثار زیان باری رو متوجه ما یا منافعمون میکنه چه دلیلی باعث انجام این کار میشه؟

چه حسی این موقع وجود داره؟

با عواقبش شما چجوری کنار میایین؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب اینجور که معلومه کسی این مسابقه رو ندیده!

به هرحال

به نظر شما وقتی تو موقعیتی قرار میگیریم که ذاتا یا اجبار(حالا به هرطریقی!)حقیقت مسئله رو عنوان میکنیم ومیدونیم یا بعدا متوجه میشیم که این حقیقت گویی اثار زیان باری رو متوجه ما یا منافعمون میکنه چه دلیلی باعث انجام این کار میشه؟

چه حسی این موقع وجود داره؟

با عواقبش شما چجوری کنار میایین؟

یه جور احساس وجدان درده هست:ws38: اگه آدم حقیقت رو نگه، البته به نظرم این اوایل کاره اگه به دروغ گفتن عادت کرده باشیم کم کم این احساس کمرنگ تر میشه

واینکه اگه دروغ بگی شاید موقعیت خودت حفظ بشه ولی از اون طرف موقعیت یه نفر دیگه به خطر میفته واینم باعث احساس بدی در تو میشه به خاطر همین عواقب به خطر افتادن حقیقت رو شاید به عذاب وجدان آخر ترجیح میدیم

البته به نظرم تو موقعیتای مختلف ممکنه آدم دروغ از نوع مد نظر بگه ولی شاید چون من در موقعیت خیلی حاد قرار نگرفتم این نظرو داشتم:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...