رفتن به مطلب

لحظه رویارویی با حقیقت!

spow

ارسال های توصیه شده

سلام

تا به حال فکر کردید که چقدر ادم صادقی هستید؟

چقدر حداقل با خودتون ودرخلوت خودتون با خودتون صداقت دارید؟

به نقابهایی که ممکنه مورد استفاده هرکدوم از ما قرار بگیره ، محل کاربردشون یا دلایل استفادشون فکر کردید؟

فکر کردید اگر روزی مجبور بشید به یه تعداد سوال حالا به هردلیلی !! صادقانه پاسخ بدید چه عواقبی میتونه درانتظار شما باشه؟

دیروز قسمتهایی از یک مسابقه که درشبکه Fox امریکا برگزار میشه با عنوان The Moment of Truth رو تماشا میکردم

ایا واقعا میتونیم با حقایق لخت وعریان زندگیمون روبرو بشیم؟

مجری درتیزر تبلیغاتی برنامش میپرسه ایا درامریکا فرد راستگویی باقی مانده هست؟

روال سوال وجوابها وهنجارهای اجتماعی وتابوهای رفتاری که رعایت میکنند واقعا وحشتناکه

وحشتناک برای ما که متاسفانه علیرغم خیل ادعا صادقانه دروغ میشنویم!

لحظه رویارویی با حقیقت!

ایا شما میتونید؟

• Like 23
لینک به دیدگاه

من به جرات میتونم بگم 98 درصد راست میگم.اون 2 درصد هم برای شک و دروغ های الکی گذاشتم.تا حالا چند جا راست گفتم که زندگیم خیلی ضربه خورده و چند سال که تحت الشعاع اون قرار گرفته.بعضی وقتا به خودم میگم کاش دروغ میگفتم هیچ اینا پیش نمیومد.نمیدونم شاید در اینده این روند رو عوض کردم

اما کلا من از دروغ بیشتر از هر چیز دیگه ای بدم میاد

• Like 9
لینک به دیدگاه
من به جرات میتونم بگم 98 درصد راست میگم.اون 2 درصد هم برای شک و دروغ های الکی گذاشتم.تا حالا چند جا راست گفتم که زندگیم خیلی ضربه خورده و چند سال که تحت الشعاع اون قرار گرفته.بعضی وقتا به خودم میگم کاش دروغ میگفتم هیچ اینا پیش نمیومد.نمیدونم شاید در اینده این روند رو عوض کردم

اما کلا من از دروغ بیشتر از هر چیز دیگه ای بدم میاد

خیلی خوبه حمیدجان

اما برای سرگرمی هم شده یکی دوقسمتشو دانلود کن ونگاه کن

واقعا تفاوت دید عمومی به تمایز راست ودروغ ملموس ونفسگیره!

اما از یک چیزی هم مطمئنم چون اخیرا برام پیش اومده وواقعا برام ثقیل وغیرقابل هضم بود

اینکه صادقانه مطلبتو با یکی درمیون بزاری وهمون مسئله بشه اسباب تشنج فکری برای تو

صداقت هزینه خیلی سنگینی داره

• Like 12
لینک به دیدگاه

چقدر موضوع قشنگی:icon_redface:

رویارویی با واقعیت عریان خودمون

به نظرم هر کس این قدرت رو داشته باشه که حقیقت عریان خودش رو ببینه و اون رو کنکاش کنه، میتونه امید داشته باشه که روزی، انسان کم نقصی بشه

اما نکته ی خیلی مهم اینه که انسان با دید اصلاح طلبانه به اون باطن عریان نگاه کنه ... وگرنه ممکنه به اون باطن عادت کنه... و وقتی عادت شد... بدی و پلشتی ... خوبی و زیبایی دیده میشه و دیگه پتانسیلی برای اصلاح نمیمونه

من خودم بدون تعارف بگم .... گاهی اوقات سعی میکنم خودم رو بزنم به اون راه ... تا با اون مواجه نشم ... اما هر وقت رفتم چشم تو چشم ایسادم و خوب نگاهش کردم... خیلی نتیجه گرفتم:icon_redface:

• Like 12
لینک به دیدگاه

همیشه راستگو نیستم.....

شده و می شه که دروغ بگم!

ولی اگه انتظار برخورد بدی از طرف مقابلمو نداشتم دروغ نمی گفتم به قول خودت از تاوان سنگینش فرار می کنم.......

می دونی بعضیا هم دوست دارن که دروغ بشنون!

• Like 14
لینک به دیدگاه

نمیتونم ادعا کنم همیشه صادق هستم ولی واقعا ادعا میکنم طرفدار صداقت و متنفر از نقاب بودم همیشه

همیشه سعی میکنم خودم باشم هرچند نتیجه دلخواه رو نداشته باشه..

خودت که بهتر میشناسی منو رئیس!!:دی :ws3:

• Like 12
لینک به دیدگاه

من بعضی وقتا خودم رو تنبیه می کنم که دروغ بگم

همیشه راستگوییم کار دستم داده:icon_pf (34):

معمولا ۹۷ درصد راست می گم ۱ درصد رو فقط وقتایی می گم که ممکنه جونم در خطر باشه!!

۱ درصد وقتایی که پای آبروی کسی وسط باشه

۱ درصد هم جایی که آزادی خودم در خطر باشه!

• Like 10
لینک به دیدگاه

من اکثرا راست میگم ولی نمیشه گفت دروغ نگفتم هر وقت هم که دروغ گفتم یه چیزی برام پیش اومده که گفتم کاش راستشو میگفتم اگر راست میگفتم شاید یه دقیقه ناراحتی تحمل میکردم ولی بعد دروغ شده که حتی 4 ماه جنجالو ناراحتی پشتش کشیدم

• Like 10
لینک به دیدگاه

وقتی به یه مرحله از زندگی میرسی که شدن یا نشدن برات مهم نیست صداقت خودشو نشون میده چون نه حاضری برای اتفاق افتادنش دروغ بگی نه برای نیافتادنش تظاهر کنی

• Like 9
لینک به دیدگاه

نمیشه گفت هیچ آدمی دروغ نگفته چون کسی این حرف و بزنه که دروغ نگفته صد در صد داره دروغ میگه

ولی در مورد خودم جوون تر که بودم شاید بخاطر ترس از مواجه شدن با برخورد اطرافیان دروغ میگفتم یا خودم و میزدم به کوچه علی چب!! ولی چند سالی میشه که که حتی اگه به ضررم هم باشه راستش و میگم و شدیدا تنفر پیدا کردم از دروغ

در کل باز نمیشه رو هیچ آدمی حساب کرد این بشر دو پا ممکنه هر لحظه رنگ عوض کنه:banel_smiley_4:

• Like 9
لینک به دیدگاه

وقتي يه ادم توي جنگ اسير ميشه و دشمن ازش ميخواد اطلاعات بده و راستشو بگه ايا او اجازه داره راستشو بگه ايا درسته حقيقت رو بگه ؟

به طور كلي حقيقت گويي خوبه اما اينو مرز بندي ادمها نسبت به موقعيت زماني و مكاني شون تعين ميكنه

ولي مهمترين موضوع اينه كه ادم در هر شرايطي با خودش و باورها و معيارهاش صادق باشه

اين صداقت با ،صداقت با ديگران فرق ميكنه

• Like 4
لینک به دیدگاه

من بزرگترین دروغگوی انجمنم!

هر روز صبح که بیدار میشم، به خودم دروغ میگم، توی آئینه که به خودم نگاه میکنم، به خودم دروغ میگم، با هر کسی که صحبت میکنم، دروغ میگم، به عقل و احساسم دروغ می گم ...

هیچ وقت هم نتونستم نقاب روی صورتم رو بردارم، وجود من برای من بزرگترین دروغه...

فقط توی همین یه مورد تونستم صادق باشم که بگم من دروغگوئم!

• Like 9
لینک به دیدگاه
من بزرگترین دروغگوی انجمنم!

هر روز صبح که بیدار میشم، به خودم دروغ میگم، توی آئینه که به خودم نگاه میکنم، به خودم دروغ میگم، با هر کسی که صحبت میکنم، دروغ میگم، به عقل و احساسم دروغ می گم ...

هیچ وقت هم نتونستم نقاب روی صورتم رو بردارم، وجود من برای من بزرگترین دروغه...

فقط توی همین یه مورد تونستم صادق باشم که بگم من دروغگوئم!

بت نمیاد عابدی :banel_smiley_52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اینکه صادقانه مطلبتو با یکی درمیون بزاری وهمون مسئله بشه اسباب تشنج فکری برای تو

صداقت هزینه خیلی سنگینی داره

از اواخر خرداد تا اوایل مرداد با خودم روراست شدم احساسمو ازاد گذاشتم اما الان شده به قول تو تشنج فکریم پشیمونم

• Like 2
لینک به دیدگاه
من بعضی وقتا خودم رو تنبیه می کنم که دروغ بگم

همیشه راستگوییم کار دستم داده:icon_pf (34):

معمولا ۹۷ درصد راست می گم ۱ درصد رو فقط وقتایی می گم که ممکنه جونم در خطر باشه!!

۱ درصد وقتایی که پای آبروی کسی وسط باشه

۱ درصد هم جایی که آزادی خودم در خطر باشه!

برای من بیشتر از 1درصد مواردی که گفتی پیش میاد.

گاهی ادم مجبوره دروغ بگه این انکارشدنی نیست.

قبلا خیلی از دست واقعیت فرار میکردم خیلی برام ازاردهنده بود.الان کمی کمتر شده ولی بازم زیاده.

واقعیتی که ساخته دست خودم باشه به خاطرش خیلی کمتر دروغ میگم ولی اگه دیگران برام ساخته باشن خیلی اذیتم میکنه بیشتر سعی میکنم پنهانکاری کنم تا دروغ.

در مورد خود خودم باید بگم که در نهان واقعا اعتراف میکنم

• Like 6
لینک به دیدگاه
من دروغ زیاد میگم :w16:

تلاش هم کردم که نگم اما نمیشه :icon_pf (34):

وقتی نخوام چیزی را به خانوادم بگم.

به استادم

به دوستم.

همیشه هم دلیل داشتم خانوادم که بیشترین دلیلش اینه چیزی بوده که ناراحت میشدن برای همین نگفتم یا دروغ گفتن. مگر اینکه چیزی باشه که نتونم حلش کنم دیگه دعوا را به جون میخرم.

استادم و کارای اداری چون کارم راه نمیوفتاده.

دوستام هم برای اینکه زیادی فضولی میکنن.

بیشترین راست گویی من توی نت بوده اینجا راحت میشه راست گفت.

اصلا ناراحت نباش

دروغ بخشی از زندگیه

98 درصد ادما مثل تو هستن

فقط جرئت گفتن اینکه( من دروغ هم می گم )ندارن:ws2:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من برای اینکه آروم شم به خودم زیاد دروغ میگم

به بقیه هم اگه به نفعم باشه دروغ میگم به شرطی که ضرری به کسی نزنه ! و طرز فکرش راجع به موضوعی به خاطر دروغ من عوض نشه

نه که کارم این باشه دروغ بگم...ولی خوب دروغ نا خود آگاه و خود آگاه گفته میشه دیگه :banel_smiley_4:

مثلا راننده تاکسی پرسید پول خرد داری..پول خردم رو لازم داشتم..گفتم نه ندارم...به کسی ضرر نمیزنه این دروغ فقط برای خودت سود داره.

سعیم هم میکنم بیشتر وقتا و تو شرایط حساس مخصوصا احساسی راست بگم

همین:icon_pf (44):

• Like 8
لینک به دیدگاه

من از دروغ و ریا و تظاهر خیلی زیاد بدم میاد...

واسه همین سعی می کنم این ویژگی ها رو نداشته باشم.

دروغ نمی گم اما شده سعی کنم یه مسئله ای رو طوری توجیه کنم که به یه جنبه ی دیگش بیشتر دقت بشه و یه قسمتاییش یه کمی ندید گرفته بشه :ws2: (البته اگه مجبور باشم ...)!!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...