p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ بازم سلام :JC_thinking: خوبین؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به گزارش خبرنگار برنا، برنامه شب گذشته ماه عسل میزبان زوجی بود که مرد بعد از 20 سال اعتیاد را ترک کرده بود. همسر این مرد در خصوص زندگی مشترکش میگوید: من از 9 سالگی عاشق شوهرم بودم. ما دختر دایی پسر عمه بودیم. اما پدرم راضی به وصلت ما نبود؛ چون شوهرم -غلام- مرد شری بود. پدرم میگفت غلام همسر خوبی برای تو نمیشود چون خلاف کار است. اما من با علم به اینکه معتاد است و خلاف میکند با هر سختی بود با او ازدواج کردم. این زن که در حال حاضر 2 فرزند دارد و 30 سال از زندگی زناشوییاش میگذرد در ادامه میگوید: من 20 سال تمام به پای اعتیاد غلام نشستم؛ معتاد بود و هر روز بدتر میشد ولی هیچ وقت از عشقم کم نشد. حدود 16 سال از زندگی مشترکمان را در زندان بود و هر وقت که از زندان بیرون میآمد، دوباره یک شر و مشکلی را ایجاد میکرد و به زندان میرفت. همسر مرد معتاد در خصوص لقب شوهرش میگوید: به غلام میگفتند"غلام کاردی" چون همیشه یک کارد در پشتش داشت و هر کجا میرفت آن را با خود میبرد. وی در خصوص سختیهایی که در سالهای اعتیاد همسرش کشیده میگوید: خیلی سخت بود آنهایی که یک معتاد در منزل دارند میفهمند "خیلی سخت بود" یعنی چه! بعضی وقتها حتی پدرشوهرم از دست کارهای غلام عاصی میشد و میگفت خدا از روی زمین برت دارد. یادم میآید یک بار آنقدر حالش بد بود که از زندان هم بیرونش کردند؛ هیچ بیمارستانی هم قبولش نمیکرد من دو ماه تمام مثل یک بچه از او مراقبت کردم. این زن با اشاره به اینکه لحظهای حتی به جدایی از همسرش فکر نکرده میافزاید: من ایمان داشتم که غلام خوب میشود. چون میدانستم که این ذات غلام نیست که کارهای خلاف قانون را انجام میدهد. میدیدم که وقتی نئشه است نمازش را میخواند، بعضی وقتها آنقدر نئشه بود که وقتی نماز میخواند دو ساعت در رکوع میماند. او که در حال حاضر همسرش را "حاجی" صدا میزند میگوید: غلام مکه نرفته، اما طواف دل کرده از همه دلبستگیهایی که داشته رها شده و حال 9 سال است که برای من "حاجی" است... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من که خیلی برام جالب بود این نوع عاشقی ... نظر شما چیه؟ 7 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ برای اونایی که احتمالا ندیدن یکم توضیح میدم: غلام و این خانوم از بچه گی در یکی از محل های جنوب تهران عاشق هم بودن غلام یه بچه شر و شور بوده که به خاطر اینکه پدر دختر مخالف ازدواجشون بوده، با وانت میره تو دیوار خونه پدر خانوم خلاصه اینا در حالی که خانوم میدونسته که غلام اعتیاد هم داره باهم ازدواج میکنن، اما هر روز وضع غلام بدتر میشه : اعتیاد سنگین ، دزدی، و انواع خلاف های دیگه اما ذره ای از عشق این زن به شوهرش کم نمیشه غلام 18 سال رو به صورت دست و پا شکسته زندان بوده .. در نهایت در روزهای آخر غلام، توسط دکترها به خاطر وضع اسف ناکش جواب میشه، اون خانوم که هنوز هم ادعا میکنه عاشق غلامه ... غلام رو با 35 کیلو وزن میاره خونه و دو ماه ازش پرستاری میکنه و وقتی وضعش بهتر میشه ، کمکش میکنه تا اون هم تصمیم به ترک میگیره در حال حاضر غلام 9 ساله که یه آدم دیگه شده ، و اون دو هنوز عاشق هم هستن ... این نوع عشق که سود دهی غلام برای زن تقریبا صفر بوده .... برای من خیلی عجیبه ما عشق بدون چشم داشت هم داریم؟ 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ این رو دیشب دیدم چیز باحالی بوددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد حاج غلام سال تا ماه صدا و سیما یه برنامه خوب درست میکنه اونم ماه عسل هستش 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ برای اونایی که احتمالا ندیدن یکم توضیح میدم زیاد زحمت نکش الان شقایق خودش میاد توضیح میده 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ بازم سلام :jc_thinking: خوبین؟ من که خیلی برام جالب بود این نوع عاشقی ... نظر شما چیه؟ منم برام جالبه روند جدیدی که صدا و سیما در پیش گرفته.اون مرد 3 زن بعد اون زن خارجی حالا هم این خانوم.نمیدونم اینا خودشون احمقن یا مردم رو احمق در نظر گرفتن. 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ درسته از نظر عشق و عاشقی لیلی و مجنون معروفند ولی خیلی از زنها و خیلی از مردها زدن رو دست لیلی و مجنون نیمه شعبان مردی و نشون داد که ده ساله از زنش که بر اثر تصادف فلج شده و مثل یک تکه گوشت اغتاده زمین مراقبت میکنه فکر کنم کم مردی اینچنین حاضر میشه بدون ازدواج مجدد بخواد پرستاری از همسرش کنه و همچنین این خانم معمولا کم پیدا میشن زنهایی که با اعتیاد و شر بودن همسرانشون بسازن چون واقعا سخته:rose: 6 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ منم برام جالبه روند جدیدی که صدا و سیما در پیش گرفته.اون مرد 3 زن بعد اون زن خارجی حالا هم این خانوم.نمیدونم اینا خودشون احمقن یا مردم رو احمق در نظر گرفتن. من دوست ندارم این موضوع رو به صدا و سیما مربوط کنیم. محله اصلی ما تقریبا جایی در جنوب شهر هست .. آدم هایی مثل غلام و همسرش رو من خیلی دیدم .. و این مسائل خیلی برام ملموسه 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ من دوست ندارم این موضوع رو به صدا و سیما مربوط کنیم. من خودم تقریبا از طرف جنوب شهر هستم .. آدم هایی مثل غلام و همسرش رو من خیلی دیدم .. و این مسائل خیلی برام ملموسه تقربیا اش چیه من تو عمرم معتاد زیاد دیدم سر و زبونی که دیشب غلام کارتی داشت (همون حاج غلام) فقط و فقط از یک معتاد بر میاد نمی دونم تا حالا برخورد کسی داشته یا نه اما طوری ادم رو خام می کنن این معتاد ها که نگو و نپرس 4 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ تقربیا اش چیه من تو عمرم معتاد زیاد دیدم سر و زبونی که دیشب غلام کارتی داشت (همون حاج غلام) فقط و فقط از یک معتاد بر میاد نمی دونم تا حالا برخورد کسی داشته یا نه اما طوری ادم رو خام می کنن این معتاد ها که نگو و نپرس تقریبا به خاطر اینه که یه سری از محل های خاص رو به اسم جنوب شهر معروف میشناسن... یعنی چی این سر زبون از یه معتاد بر میاد ؟!! متاسفانه خیلی از کسایی که مخصوصا در اون حوالی معتاد میشن، آدم های احساسی و عاطفی هستن. همین باعث میشه که برن دنبال رفیق بازی و خودشیرینی برای رفیق موضوع این تاپیک اعتیاد و بچه های جنوب شهر نیست.... موضوع اون نوع عاشقیه! 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ موضوع این تاپیک اعتیاد و بچه های جنوب شهر نیست.... موضوع اون نوع عاشقیه! __________________ خوب چرا میزنی خوب خیلی عاشق زنش بود خوش به حالش کاش همه مثل اون بودن 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ من ندیدم ....با این داستانی که تعریف کردید یاد جان نش (ذهن زیبا)و خانمش افتادم..البته اونا یکبار تا جدایی پیش میرن...ولی بهرحال اینجور عشق ها یکم باور نکردنیه همیشه یه نفر قربانی میشه..مثل این خانم 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ من دوست ندارم این موضوع رو به صدا و سیما مربوط کنیم. محله اصلی ما تقریبا جایی در جنوب شهر هست .. آدم هایی مثل غلام و همسرش رو من خیلی دیدم .. و این مسائل خیلی برام ملموسه اگه فرض رو بر راست بودن این ماجرا بگیریم شاید بعضی ها بیان بگن چه زن مهربونی و شیر زن و این حرفا من کاری به ایناش ندارم اما من تو این ماجرا چیزی جز حماقت این خانوم نمیبینم 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ من ندیدم ....با این داستانی که تعریف کردید یاد جان نش (ذهن زیبا)و خانمش افتادم..البته اونا یکبار تا جدایی پیش میرن...ولی بهرحال اینجور عشق ها یکم باور نکردنیه همیشه یه نفر قربانی میشه..مثل این خانم فیلم A beatiful mind رو میگی؟ آره واقعا اونم فیلم جالبی بود ... اما اون فیلم مرده رو دیگران به این روز انداخته بودند... اما اینجا خود مرده مقصر بوده واقعا خیلی گذشت میخواد:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ فیلم a beatiful mind رو میگی؟ آره واقعا اونم فیلم جالبی بود ... اما اون فیلم مرده رو دیگران به این روز انداخته بودند... اما اینجا خود مرده مقصر بوده واقعا خیلی گذشت میخواد:jc_thinking: دیگران هم که نه..ایشون یه بیماری داره که اتفاقا به پسرشون هم منتقل شده. احتمالا ایشون اینقدر این آقا رو دوست داشتن که حاضر شدن از زندگی خودشون بگذرن...در ضمن قبول کنید در رسانه همه چیز گفته نمیشه.18 سال شوخی نیست.راستی در مورد فرزندانشون هیچی گفته نشد؟چه سرنوشتی دارن؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده