felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ همه اونجا عین خودتن قاطی و.........:14k8gag: 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ دوست ندارم بکشم شاید هم کشتم خودم خبر ندارم 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ دوست ندارم بکشم شاید هم کشتم خودم خبر ندارم با اسمی که واسه خودت گذاشتی یه پا جنگ جهانی شدی.....:texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ با اسمی که واسه خودت گذاشتی یه پا جنگ جهانی شدی.....:texc5lhcbtrocnmvtp8 اوههههههههه از ان جهت که کشتار میلونی بوده قاتل بالفطره بودم :cryingf: 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ اگه بهت این فرصت داده بشه تا از شر کسی که واقعا ازش متنفری راحت بشی و پای زندان و اعدام هم در میون نباشه، شما چه کسی رو انتخاب می کنی تا زمین رو از وجودش پاک کنی؟ و مهمتر این که چه جوری می کشیش تا حسابی زجر بکشه؟:167: این پست صرفا جهت تخلیه روانی می باشد نه چیز دیگری، و بنده هیچ مسئولیتی در قبال مرگ ناگهانی و مشکوک افراد را به عهده نمی گیرم. مردک همسایه بغلیمون(بقلیمون؟) فکر کنم با تبر گردنشو میزدم نه نه! سیاه نور میدادم به خوردش! 3 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ مردک همسایه بغلیمون(بقلیمون؟) فکر کنم با تبر گردنشو میزدم نه نه! سیاه نور میدادم به خوردش! بابا یه ذره زجر کشش کن دیگه :biggrin::biggrin: 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ مردک همسایه بغلیمون(بقلیمون؟) فکر کنم با تبر گردنشو میزدم نه نه! سیاه نور میدادم به خوردش! به دخترا نمیاد خشن باشن :zadan: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ اوههههههههه از ان جهت که کشتار میلونی بوده قاتل بالفطره بودم :cryingf: تو یک قاتل بالفطره ای......:14k8gag: من از بچگی شدیدا عاشق هیتلر بود پس از خودمونی دادا 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ مردک همسایه بغلیمون(بقلیمون؟) فکر کنم با تبر گردنشو میزدم نه نه! سیاه نور میدادم به خوردش! آفرین من تحصینت می کنم می شود و می توانی:yes: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ بابا یه ذره زجر کشش کن دیگه :biggrin::biggrin: به حرف این عطا نکنی............:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ به دخترا نمیاد خشن باشن :zadan: تازه کجاشو دیدی............:167: 3 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ به حرف این عطا نکنی............:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرا اخه؟ اینا که چیزی نیستن زجر نکشن که مزه نمیده 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ اگه مجازات نبود تا میتونستم می کشتم(البته هر کس رو می خواستم بکشم با خانواده اش می کشتم) 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ چرا اخه؟ اینا که چیزی نیستن زجر نکشن که مزه نمیده خوب تا چقدر زجر دادا؟ 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ اگه مجازات نبود تا میتونستم می کشتم(البته هر کس رو می خواستم بکشم با خانواده اش می کشتم) :icon_pf (34): رحم کن 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): رحم کن راه نداره:banel_smiley_90: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ راه نداره:banel_smiley_90: اوهو فک کردی شر هرته دادا جوزف و دو تا داداشمو که یکی وایکینگ و اون یکی میلات68 ه میرفستم سر وقتت خودتو از الان مرده حساب کن:14k8gag: 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ به دخترا نمیاد خشن باشن :zadan: اگر توهم این موجود عجیبالخلقه(معدل فارسیشو نمیدونم) رو میدیدی خشن میشدی!:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ آفرین من تحصینت می کنم می شود و می توانی:yes: آره تو فکرش هستم تازه اون یکی مردک که جوونای مردومو از ساختمونه 5 طبقه پرت میکنه پایین رو از بالای برج میلاد پرت میکردم پائین! 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ اوهوفک کردی شر هرته دادا جوزف و دو تا داداشمو که یکی وایکینگ و اون یکی میلات68 ه میرفستم سر وقتت خودتو از الان مرده حساب کن:14k8gag: منم تو اسرائیل دوره ی کماندویی دیدم حما بفرستشون 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده