Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی اون یه نفر کی میتونه باشه ؟!! پستتو خوندم یاد این افتادم: از یارو میپرسن مسبب بدبختی مردم کیه؟میگه نمیدونم....ولی هر کی هست ایشــاللا اون یکی دستش هم چلــاق بشه...!!! ایشالله ایشالله!! 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ یکی دیگم به لیست من اضافه شد اسیست درس تاریخ ایرانمون. این باید به وسیله دریل تمام بدنشو سوراخ کنم بعد با این دستگاهای برش نجارا تیکه تیکش کنم :guntootsmiley2: بعد بندازم جلو کفتارا بخووورنش. نمی دونم چرا شبا که همه خوابن این احساسات لطیف من شعله ور می شه.:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52::banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ این همه آدم کشتم حالا نوبت خودم رسید . می خوام خودمو خلاص کنم از این جهنم. یکی راهکار بده چه جوری خودمو بکشم که راحت باشه؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ یکی هست تو انجمن که می خوام سر به تنش نباشه اگر چه الانم سر به تنش نیست. حمید شهرساز :167: می خوام با دستای خودم خفش کنم :gnugghender: اصلا نسبت به این موجود آلرژی دارم. 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ یکی هست تو انجمن که می خوام سر به تنش نباشه اگر چه الانم سر به تنش نیست. حمید شهرساز :167: می خوام با دستای خودم خفش کنم :gnugghender: اصلا نسبت به این موجود آلرژی دارم. :brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ ی مادرو فرزند هستن ک چن سااااله منتظرم ی بلایی سرشون بیاد ولی هنوز نیومده اگه امکانش باشه خودم دوس دارم سرشون بلارو بیارم خیلی هم خووووبه 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ ی مادرو فرزند هستن ک چن سااااله منتظرم ی بلایی سرشون بیاد ولی هنوز نیومده اگه امکانش باشه خودم دوس دارم سرشون بلارو بیارم خیلی هم خووووبه بهت نمیاد خشن باشی تا این حد. :w645: 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ بهت نمیاد خشن باشی تا این حد. :w645: وقتی کسی حقمو نگرفت خودم باید بگیرم دیگه :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی کسی حقمو نگرفت خودم باید بگیرم دیگه :viannen_38: مگه جانت را گرفتن که میخوای جانشون را بگیری؟ :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ مگه جانت را گرفتن که میخوای جانشون را بگیری؟ :JC_thinking: آره من الان رووووحم یوهاهاهاااا :w888: 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ آره من الان رووووحم یوهاهاهاااا :w888: من با شیما موافقم گاهی آدمایی هستن که درسته جون آدمو نگرفتن بلکه احساس و روح آدمو می کشن اون وقته که نمی خوای سر به تنشون نباشه وحتی حاضر می شی اگه بشه بکشیشون:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ آره من الان رووووحم یوهاهاهاااا :w888: پس این شکلک ویز ویز چیه گذاشتی !! مگه روح هم ویز ویز میکنه؟ :JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ آره من الان رووووحم یوهاهاهاااا :w888: اگر شوما روحیت حتما منم شیما هستم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ پس این شکلک ویز ویز چیه گذاشتی !! مگه روح هم ویز ویز میکنه؟ :JC_thinking: یا اسی یا شیخ بزرگ :167: مگه دوست دارید برید محل کار اون تاپیک من :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: که با روح شوخی میکنید :w00: 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ گاهی آدمایی هستن که درسته جون آدمو نگرفتن بلکه احساس و روح آدمو می کشن همه چی احساس نیست ولی روح چرا پس این شکلک ویز ویز چیه گذاشتی !! مگه روح هم ویز ویز میکنه؟ :JC_thinking: وقتی میتونه بیاد انجمن پست بده ویز ویزم میکنه دیگه روحو دست کم گرفتیا 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ اگر شوما روحیت حتما منم شیما هستم پس پسر ایرانی کیه این وسط 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ پس پسر ایرانی کیه این وسط این صاحب قبیلیم بود روح قبلیش فرستادش زیر کامیون الان من بدنش رو در اختیار گرفتم :banel_smiley_52: (من = روح خبیث) 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ فک کنم باز این روح از جووون روحش سیر شده باز اینجا پیداش شده 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ فک کنم باز این روح از جووون روحش سیر شده باز اینجا پیداش شده من شدیدا تکذیب میکنم :banel_smiley_52: الان یه حسی میگه باید فرار کنم :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده