Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ :w410::w410:بعد که افتادن پایین ما بهشون هی بخندیم:ws28: اونوقت تاریخ دچار تناقض میشه و نسل ما از بین میره که ...... :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ اونوقت تاریخ دچار تناقض میشه و نسل ما از بین میره که ...... :JC_thinking: :icon_pf (34)::icon_pf (34): راس می گی :ws52: 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ پس فقط باید یک رو بندازیم پایین 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ پس فقط باید یک رو بندازیم پایین آدم را بندازیم پایین و من بروم همسر حوا شوم و حضرت اسی. 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ حوا رو می ندازیم پایین بعد من با آدم ازدواج می کنم لولولولولولولولولولولولو:ws3: 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ اونوقت تاریخ دچار تناقض میشه و نسل ما از بین میره که ...... :JC_thinking: اگه آدما از نسل آدم وحوا نباشن چی؟ از نوع تکامل یافته باشن چی؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ حوا رو می ندازیم پایینبعد من با آدم ازدواج می کنم لولولولولولولولولولولولو:ws3: عنوان تاپیکت هست ، حاضری آدم بکشی. بعدا میگی حاضری حوا بکشی !!!!!! :zadan: نترس، آدم مومن است و اهل هوو آوردن سر حوا هم میباشد،نیازی نیست بکشیش اگه میخوای زنش بشی. من نمیتونم شوهر حوا شم،تا رغیب عشقی را از میان بردارم. 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ اگه آدما از نسل آدم وحوا نباشن چی؟ از نوع تکامل یافته باشن چی؟:JC_thinking: این حرفا رو نزن اوخه بعد می برنت جهندم می ندازنت تو آتیش جزغاله شی 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ اگه آدما از نسل آدم وحوا نباشن چی؟ از نوع تکامل یافته باشن چی؟:JC_thinking: میریم شکار میمون و شامپانزه و... اونوقت !!!! کلا هرچیزی که احتمال بدیم به انسان تبدیل میشه را از روی زمین،محو میکنیم. 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ عنوان تاپیکت هست ، حاضری آدم بکشی. بعدا میگی حاضری حوا بکشی !!!!!! :zadan: نترس، آدم مومن است و اهل هوو آوردن سر حوا هم میباشد،نیازی نیست بکشیش اگه میخوای زنش بشی. من نمیتونم شوهر حوا شم،تا رغیب عشقی را از میان بردارم. من نمی تونم یک هوووووووووووووووووووووووووووووو رو به هیچ عنوان تحمل کنم اگه ادم سرم هووووووو بیاره:167: زنده زنده می سوزونمش:w00: 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ این حرفا رو نزن اوخهبعد می برنت جهندم می ندازنت تو آتیش جزغاله شی آزادی فکره دیگه خودش میاد یهو کدوم جهندم؟:JC_thinking: میریم شکار میمون و شامپانزه و... اونوقت !!!! کلا هرچیزی که احتمال بدیم به انسان تبدیل میشه را از روی زمین،محو میکنیم. اونوقت خودتون در قالب چی میرین اونارو بکشین در قالب انسان؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ اونوقت خودتون در قالب چی میرین اونارو بکشین در قالب انسان؟:JC_thinking: نه دیگه،ما چون توانایی بازگشت به گذشته را داریم، یا از اجنه محسوب میشویم یا از ملائکه. 4 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ آدم را بندازیم پایین و من بروم همسر حوا شوم و حضرت اسی. اگه بیتا . ف بفهمه. نوچ نوچ نوچ 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ نه دیگه،ما چون توانایی بازگشت به گذشته را داریم، یا از اجنه محسوب میشویم یا از ملائکه. مگه اجنمه میتونن برن گذشته؟:JC_thinking: اصن مگه زمانی که گذشته و دیگه وجود نداره میشه بهش رفت پس با این اوصاف شاید بشه ماشین زمان اختراع کرد:JC_thinking: اینا خیلی انگار به موضوع تاپیک ربط داره 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ کشتن، کشتهوقتی جون یک آدم رو به هر دلیلی بگیری یعنی کشتیش ما موجودی رو خلقش نکردیم که قراره باشه جونشو ما بگیریم ما نمی تونیم راجب زنده بودن یا نبودن دیگران تصمیم بگیریم حالا اونا هر مشکلی که داشته باشن و یا حتی خودشون تمایل به زنده بودن نداشته باشن. کشتن هیچوقت نبوده و نخواهد بود حالا به هر دلیلی که باشه اون موضوع که شقایق گفت ماجراش فرق میکنه.اون اتانازی هست که یه بحث جدایی داره کجاش بده خب؟باید تو یه سری شرایط قرار بگیرین(امیدوارم که هیچوقت قرار نگیرین)تا بدونین که میشه ادم رو هم کشت! در اون شرایط بله.هر کسی ادم میکشه.ممکنه ادم خوار هم بشه 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ در اون شرایط بله.هر کسی ادم میکشه.ممکنه ادم خوار هم بشه من گاهی اوقات فک می کنم که گوشت ادما چه مزه ایه . بعد کلی تو ذهنم نقشه می کشم که چه جوری یه نفرو بکشم که کسی متوجه نشه بعد بخورمش. چه باحاله آدم یکی رو بکشه بعد بخوره . 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ آها یکی دیگه از کسایی که دوس دارم بکشم معلم ریاضی سال دوم دبیرستانم بود. احمق با کاراش منو از ریاضی زده کرد. این حقش کتکه . اینقد باید کتک بخوره که زیر دست و پا جووون بده.:brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ من از یک کلام مولا علی بسیار لذت میبرم و همیشه با خودم میگم لذتی که در عف هست در انتقام نیست و می بخشمش تا بخشیده از این دنیا رخت سفر ببندم 5 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ هیچوقت حاضر نمیشم نفش جنبنده ای رو بگیرم ولی یه حساب شخصی با یکی دارم دلم میخواد یه روز دو تا بخوابونم تو صورتش دو دور شمسی و قمری دور خوش بچرخهمن توقعم کمه یه چک هم راضیم میکنه بابا طفلی وحید رو داری زجر کش میکنی بچه دم نمیزنه بعد میگی حاضر نمیشم نفش جنبنده ای رو بگیرم میشناسمش :ws3: ضرب زدی بابا منم میشناسمش 3 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ من حاضرم بکشمش اونم مجانیروش کشتنمم خیلی سادست با یک گیوتین چهار قسمتش می کنم و چهار جهت ایران دفن می کنم تا درس عبرت واسه بقیه بشه.:w00: [QUOT E] یکی هست که خیلی دوست دارم به جای اینکه بکشمش،بکنمش تو قفس مثل یه موجود وحشی، بعد بزارمش میدون آزادی، تا به چشم خودش ببینه که کشوری که به لجن کشیدتش، چطوری داره پیشرفت میکنه!!!!!!!!!! چه خوبه چه خوبه :w14: منم خبر کنید :w14:هر موقع خواستید این حرکت انسان دوستانه رو انجام بدید :w14::flowerysmile: مگه قرار گرفتی؟ اوهوم دیگه.جلوی گ ا ر د وقتی وایسی حس کشتنت میره بالا البته اگه بتونی جلوشون وایسی.چون ایستادن همانا و اینطوری :aghosh: به سمت خدا رفتن همان 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده