ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ نه بالام جان اول : ناخن كشيدن كه گاهي اوقات ناخن با گوشت كنده مي شود و بعد مجبورش کنیم که اين ناخن ها را بخورد. در صورتي كه عابدی از انجام اين دستور سرباز زد، آن قدر وي را كتك مي زنیم تا از هوش برود و يا بميرد.:girl_blush2: در جایی که تنها فضایی به اندازه نشستن دارد به مدت دو ساعت و در فضایی که بزرگ تر است تا هجده ساعت دست و پای عابدی را می بندیم. پاشيدن اسيد و نمك بر روي زخم باد كردن شكم انداختن عابدی در حوض آب سرد در زمستان و آب داغ در تابستان قرار دادن عابدی در زير دوش آب سرد وچكه چكه ريختن آب بر سر او با سرعت كم يا زياد. در اين روش عابدی پس ازمدت زيادي ديوانه مي شود. قطع زبان، در آوردن چشم با انگشت و بريدن گوش قرار دادن اشياي داغ و سوزان بر اندام هاي حساس بدن چسباندن پلك به ابروها تا اينكه عابدی نتواند پلك بزند:yes: ريختن خرده شيشه كف اتاق يا مخلوط كردن آن با شن و مجبور كردن عابدي به غلتيدن بر روي آن وارد كردن عابدي به اتاق مرگ كه مملو از گازهاي سمي بود بستن چشمان عابدي و انداختن او در حوضچه لزج، در اين حوضچه فرد مجبور است راه برود، گاهي اوقات دست يا پايش به جسمي برخورد مي كند كه شبيه دست و پا و سر آدم است، وقتي كه از حوضچه خارج شود و چشمانش را باز کند خواهد دید كه وارد حوضچه خون شده كه جسد انسان ها در آن شناور است. اين صحنه سبب بي هوشي و روان پريشي و حتي جنون دائم وي مي شود.:84eb3ampc0vsywihe0i:sad0: آويزان كردن از ناحيه پا به پنكه سقفي با ميله اي آهنين دندان هاي عابدی را بشکنیم عابدي را به مدت طولاني در تابوتي تنگ قراردهیم:banel_smiley_52: زنده به گور كردن عابدی سر عابدی را در كيسه اي می کنیم كه پر از حشرات است. عابدي را وارد اتاقي مي کینم كه سگ درنده و گرسنه اي در آنجا است. به محض ورود عابدیي به اين اتاق در بسته مي شود تا سگ عابدي را زنده زنده بخورد. این بخشی از شکنجه های صدام بی رحم روی ایرانی ها بود که می خوایم روی عابدی جان امتحان کنیم.:14k8gag: :gnugghender: :evilsmile: ایول داری یه چیزایی یاد می گیریا :biggrin::97: 2 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ این آواتار جدیدمه خشکله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بد نیست:biggrin: حالا این مرده کی هست؟:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ سنیوریتا نترس از شکنجه دادن بیا اون با من............. سنیوریتا نوترون بسپار به من بیا اون با من.................................:14k8gag: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ بد نیست:biggrin:حالا این مرده کی هست؟:biggrin: مال یک داستان رمانه من که خیلی ازش خوشم اومد دادا 2 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ سنیوریتا نترس از شکنجه دادن بیا اون با من............. سنیوریتا نوترون بسپار به من بیا اون با من.................................:14k8gag: لینک تاپیکو بده بیام دیگه:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ دادا منظورت لینک نوترون جونه؟؟؟ این لینک صفحشه الان که آفه http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=1594 2 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ دادا منظورت لینک نوترون جونه؟؟؟ این لینک صفحشه الان که آفه http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=1594 اینجا می خوای شکنجه اش بدی؟؟؟:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ اینجا می خوای شکنجه اش بدی؟؟؟:biggrin: نه اینجا حال نمی ده بزا یه تایپیک جدید بزاره بریم توش خراب کاری............:lol: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ نمی دونم چرا فک می کنم آواتارم کشندش...........:lol: من که عاشقش شدم دادا :yes: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ ما بچه های بدی هستیم:14k8gag: همش همه چی رو خراب می کنیم نه کسی نه چیزی از دست ما در امان نیسسسسسسسسسسسسس حتی شما دوست عزیز:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ نه اینجا حال نمی ده بزا یه تایپیک جدید بزاره بریم توش خراب کاری............:lol: :gnugghender::gnugghender::evilsmile:خراب کاری حال میده :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ نمی دونم چرا فک می کنم آواتارم کشندش...........:lol: من که عاشقش شدم دادا :yes: چند تا پپسی باز کنم؟:biggrin::biggrin: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ :gnugghender::gnugghender::evilsmile:خراب کاری حال میده :gnugghender: ناجوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر:14k8gag: تخصص ما خراب کاری تخریب افکار عمومی درآوردن حرص افراد اخراج شدن از سایت 2 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ ما بچه های بدی هستیم:14k8gag: همش همه چی رو خراب می کنیم نه کسی نه چیزی از دست ما در امان نیسسسسسسسسسسسسس حتی شما دوست عزیز:icon_razz: :biggrin::biggrin::gnugghender::gnugghender::evilsmile::evilsmile: میگم یه دفتره شکنجه باز کنیم خوب پول می زنیما 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ چند تا پپسی باز کنم؟:biggrin::biggrin: :w42: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ :biggrin::biggrin::gnugghender::gnugghender::evilsmile::evilsmile:میگم یه دفتره شکنجه باز کنیم خوب پول می زنیما آده آده منم ه......:yes: می گم یه تایپیک بزنیم با یک قرعه کشی کاملا عادلانه که مثلا عابدی نفر اول دربیاد بعد امس هر کی دراومد باس توسط ما و دوستان شکنجه شه نظرت چیه دادا؟ 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ می گم دادا امسشم بزاریم : شکنجه گاه نواندیشانی 2 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ آده آدهمنم ه......:yes: می گم یه تایپیک بزنیم با یک قرعه کشی کاملا عادلانه که مثلا عابدی نفر اول دربیاد بعد امس هر کی دراومد باس توسط ما و دوستان شکنجه شه نظرت چیه دادا؟ عالیه :ِ:biggrin: اما اگه شقایق قبول کنه:biggrin::evilsmile::evilsmile: پس از الان نفره اول در اومد عابدی:biggrin::gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ می گم دادا امسشم بزاریم : شکنجه گاه نواندیشانی :3::3::ws47: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده