felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ اگه بهت این فرصت داده بشه تا از شر کسی که واقعا ازش متنفری راحت بشی و پای زندان و اعدام هم در میون نباشه، شما چه کسی رو انتخاب می کنی تا زمین رو از وجودش پاک کنی؟ و مهمتر این که چه جوری می کشیش تا حسابی زجر بکشه؟:167: این پست صرفا جهت تخلیه روانی می باشد نه چیز دیگری، و بنده هیچ مسئولیتی در قبال مرگ ناگهانی و مشکوک افراد را به عهده نمی گیرم. 31 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ لطفا در بخش ویژه تاپیکی استارت نفرمایید. با تشکر. در ضمن به تالار روانشناسی هم یه سری بزنید. :دی 20 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ 3 نفر هستن که نفرتم ازشون حد و اندازه ای نداره اما فکر نمی کنم هیچ زمان جرات این رو داشته باشم که بخوام حق زندگی رو از کس دیگه ای بگیرم 13 لینک به دیدگاه
masisabz 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ یکی هست که خیلی دوست دارم به جای اینکه بکشمش، بکنمش تو قفس مثل یه موجود وحشی، بعد بزارمش میدون آزادی، تا به چشم خودش ببینه که کشوری که به لجن کشیدتش، چطوری داره پیشرفت میکنه!!!!!!!!!! 20 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ هیچوقت حاضر نمیشم نفش جنبنده ای رو بگیرم ولی یه حساب شخصی با یکی دارم دلم میخواد یه روز دو تا بخوابونم تو صورتش دو دور شمسی و قمری دور خوش بچرخه من توقعم کمه یه چک هم راضیم میکنه 18 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ حتی با بدترین دشمنمم حاضر نیستم همچین کاری بکنم 11 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ هنوز اونقد از کسی بدم نمیاد. اگرم بدم بیاد از رو حسادتمه، پس ترجیح میدم حس حسادتمو سرکوب کنم و جان شیرین کسی رو ازش نگیرم. 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ من دو تا از استاد هاموووووووووووووووووو سر به نیست می کنم بد ترین نوع عذابی هم که می تونم بدم بهشون اینه که جطوه هاشون رو ازشو بگیرم بفرستمشون سر کلاس درس بدن خودشون میمیرن 11 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ هیچوقت حاضر نمیشم نفش جنبنده ای رو بگیرم ولی یه حساب شخصی با یکی دارم دلم میخواد یه روز دو تا بخوابونم تو صورتش دو دور شمسی و قمری دور خوش بچرخهمن توقعم کمه یه چک هم راضیم میکنه میشناسمش :ws3: 7 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ یکی هست که خیلی دوست دارم به جای اینکه بکشمش،بکنمش تو قفس مثل یه موجود وحشی، بعد بزارمش میدون آزادی، تا به چشم خودش ببینه که کشوری که به لجن کشیدتش، چطوری داره پیشرفت میکنه!!!!!!!!!! من حاضرم بکشمش اونم مجانی روش کشتنمم خیلی سادست با یک گیوتین چهار قسمتش می کنم و چهار جهت ایران دفن می کنم تا درس عبرت واسه بقیه بشه.:w00: 9 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ اگه بهت این فرصت داده بشه تا از شر کسی که واقعا ازش متنفری راحت بشی و پای زندان و اعدام هم در میون نباشه، شما چه کسی رو انتخاب می کنی تا زمین رو از وجودش پاک کنی؟ و مهمتر این که چه جوری می کشیش تا حسابی زجر بکشه؟:167: این پست صرفا جهت تخلیه روانی می باشد نه چیز دیگری، و بنده هیچ مسئولیتی در قبال مرگ ناگهانی و مشکوک افراد را به عهده نمی گیرم. یعنی شما فقط به این دلیل ادم نمیکشین که فرصتش براتون پیش نیومده و از زندان و اعدام میترسین؟ من کسی رو نمیکشم.همه باید محاکمه بشن.حتی اگر مجبورم کنن هم کسی رو نمیکشم.چون مثل بعضی ها خودم رو اونقدر بالا نمیبینم که واسه جون مردم تصمیم بگیرم.این حق رو ندارم من دو تا از استاد هاموووووووووووووووووو سر به نیست می کنم بد ترین نوع عذابی هم که می تونم بدم بهشون اینه که جطوه هاشون رو ازشو بگیرم بفرستمشون سر کلاس درس بدن خودشون میمیرن اااااااا.شما هم از این استادا دارین؟ 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ هیچوقت حاضر نمیشم نفش جنبنده ای رو بگیرم ولی یه حساب شخصی با یکی دارم دلم میخواد یه روز دو تا بخوابونم تو صورتش دو دور شمسی و قمری دور خوش بچرخهمن توقعم کمه یه چک هم راضیم میکنه پس عمراااااااااااااااااااااا سمت مغازه پیدام بشه :banel_smiley_52: :jawdrop: :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ اااااااا.شما هم از این استادا دارین؟ این جور استاد ها موجودات نا شناخته ای هستن که فقط در یونی ما پیداشون میشه 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ البته من افراد زیادی هستن که دوس دارم بکشم بعد می گم. ولی اول از همه مامان بزرگ و بابا بزرگ پدریم به همراه 2 تا عمه هام .:gnugghender: به فجیع ترین شیوه :167: اول شکنجه و این جور چیزا از کشیدن ناخونا و کندن قسمتی از پوست گرفته تا...... حالا رو نحوه کشتن فک می کنم بعد می گم. :banel_smiley_90: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ البته من افراد زیادی هستن که دوس دارم بکشم بعد می گم. ولی اول از همه مامان بزرگ و بابا بزرگ پدریم به همراه 2 تا عمه هام .:gnugghender: به فجیع ترین شیوه :167: اول شکنجه و این جور چیزا از کشیدن ناخونا و کندن قسمتی از پوست گرفته تا...... حالا رو نحوه کشتن فک می کنم بعد می گم. :banel_smiley_90: بابا یکی زنگ بزنه 110 بیاد این خیلی خطریه وقتی به خانواده خودش رحم نکنه وای به حال بقیه تالار روانشناسی رو اماده کنید :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
masisabz 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ من حاضرم بکشمش اونم مجانیروش کشتنمم خیلی سادست با یک گیوتین چهار قسمتش می کنم و چهار جهت ایران دفن می کنم تا درس عبرت واسه بقیه بشه.:w00: عزیزم کشتن واسه بعضیا کمه باید باشه و ببینه، تاااااااااا زجر کش بشه! 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ بابا یکی زنگ بزنه 110 بیاد این خیلی خطریه وقتی به خانواده خودش رحم نکنه وای به حال بقیه تالار روانشناسی رو اماده کنید :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: تو هم خودتو آماده کن به لیست مقتولا اضافه شدی:thumbsdownsmiley: ببین اینا خونواده من نیستن . اگه خونوادم بودن زندگیمو سیاه نمی کردن. :w74: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی شما فقط به این دلیل ادم نمیکشین که فرصتش براتون پیش نیومده و از زندان و اعدام میترسین؟ من کسی رو نمیکشم.همه باید محاکمه بشن.حتی اگر مجبورم کنن هم کسی رو نمیکشم.چون مثل بعضی ها خودم رو اونقدر بالا نمیبینم که واسه جون مردم تصمیم بگیرم.این حق رو ندارم اااااااا.شما هم از این استادا دارین؟ ایول خوشجالم که نظرت برگشت تو اون تاپیکی که حرفیدیم نظرت اینبود که اکسیژن و میتونیم از مریض رو به موت بکشیم تا راحت بمیره و من و چند نفر مخالف بودیم خب پس با این پستت معلوم شد که نظرت برگشت 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ تو هم خودتو آماده کن به لیست مقتولا اضافه شدی:thumbsdownsmiley: ببین اینا خونواده من نیستن . اگه خونوادم بودن زندگیمو سیاه نمی کردن. :w74: من مامانم رو می خوام ببین تو چی هستی که من روح رو به ترس انداختی :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: تمام این پست هات به عنوان مدرک جرم نگه داشته میشه تا در دادگاه علیه تو استفاده بشه :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: من فرار کنم :w410: روح ام در خطره 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ من مامانم رو می خوام ببین تو چی هستی که من روح رو به ترس انداختی :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: تمام این پست هات به عنوان مدرک جرم نگه داشته میشه تا در دادگاه علیه تو استفاده بشه :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: من فرار کنم :w410: روح ام در خطره به تو یه لطفی می کنم می تونی نوع مرگتو خودت انتخاب کنی.:thumbsdownsmiley: ها یه فیلمی دیدم که جسد آدما رو می ریخت تو چرخ گوشت و تو رستوران می پخت میداد خورد مردم . چطوره با تو این کارو کنم که جسدت پیدا نشه ها؟؟؟؟؟ ها ها ها ها ها 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده