رفتن به مطلب

حاضری آدم بکشی........

felorans666

ارسال های توصیه شده

اگه بهت این فرصت داده بشه تا از شر کسی که واقعا ازش متنفری راحت بشی و پای زندان و اعدام هم در میون نباشه، شما چه کسی رو انتخاب می کنی تا زمین رو از وجودش پاک کنی؟ و مهمتر این که چه جوری می کشیش تا حسابی زجر بکشه؟:167:

این پست صرفا جهت تخلیه روانی می باشد نه چیز دیگری، و بنده هیچ مسئولیتی در قبال مرگ ناگهانی و مشکوک افراد را به عهده نمی گیرم.:ws3:

• Like 31
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 239
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

3 نفر هستن که نفرتم ازشون حد و اندازه ای نداره

اما فکر نمی کنم هیچ زمان جرات این رو داشته باشم که بخوام حق زندگی رو از کس دیگه ای بگیرم

• Like 13
لینک به دیدگاه

یکی هست که خیلی دوست دارم به جای اینکه بکشمش،

بکنمش تو قفس مثل یه موجود وحشی،

بعد بزارمش میدون آزادی،

تا به چشم خودش ببینه که کشوری که به لجن کشیدتش،

چطوری داره پیشرفت میکنه!!!!!!!!!!:w16:

• Like 20
لینک به دیدگاه

هیچوقت حاضر نمیشم نفش جنبنده ای رو بگیرم ولی یه حساب شخصی با یکی دارم دلم میخواد یه روز دو تا بخوابونم تو صورتش دو دور شمسی و قمری دور خوش بچرخه:ws3:

من توقعم کمه یه چک هم راضیم میکنه:w02:

• Like 18
لینک به دیدگاه

هنوز اونقد از کسی بدم نمیاد. اگرم بدم بیاد از رو حسادتمه، پس ترجیح میدم حس حسادتمو سرکوب کنم و جان شیرین کسی رو ازش نگیرم.

• Like 9
لینک به دیدگاه

من دو تا از استاد هاموووووووووووووووووو سر به نیست می کنم :ws37:

بد ترین نوع عذابی هم که می تونم بدم بهشون اینه که جطوه هاشون رو ازشو بگیرم بفرستمشون سر کلاس درس بدن

خودشون میمیرن :ws3:

• Like 11
لینک به دیدگاه
هیچوقت حاضر نمیشم نفش جنبنده ای رو بگیرم ولی یه حساب شخصی با یکی دارم دلم میخواد یه روز دو تا بخوابونم تو صورتش دو دور شمسی و قمری دور خوش بچرخه:ws3:

میشناسمش :ws3::ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
یکی هست که خیلی دوست دارم به جای اینکه بکشمش،

بکنمش تو قفس مثل یه موجود وحشی،

بعد بزارمش میدون آزادی،

تا به چشم خودش ببینه که کشوری که به لجن کشیدتش،

چطوری داره پیشرفت میکنه!!!!!!!!!!:w16:

من حاضرم بکشمش اونم مجانی

روش کشتنمم خیلی سادست با یک گیوتین چهار قسمتش می کنم و چهار جهت ایران دفن می کنم تا درس عبرت واسه بقیه بشه.:w00:

• Like 9
لینک به دیدگاه
اگه بهت این فرصت داده بشه تا از شر کسی که واقعا ازش متنفری راحت بشی و پای زندان و اعدام هم در میون نباشه، شما چه کسی رو انتخاب می کنی تا زمین رو از وجودش پاک کنی؟ و مهمتر این که چه جوری می کشیش تا حسابی زجر بکشه؟:167:

این پست صرفا جهت تخلیه روانی می باشد نه چیز دیگری، و بنده هیچ مسئولیتی در قبال مرگ ناگهانی و مشکوک افراد را به عهده نمی گیرم.:ws3:

یعنی شما فقط به این دلیل ادم نمیکشین که فرصتش براتون پیش نیومده و از زندان و اعدام میترسین؟

من کسی رو نمیکشم.همه باید محاکمه بشن.حتی اگر مجبورم کنن هم کسی رو نمیکشم.چون مثل بعضی ها خودم رو اونقدر بالا نمیبینم که واسه جون مردم تصمیم بگیرم.این حق رو ندارم

من دو تا از استاد هاموووووووووووووووووو سر به نیست می کنم :ws37:

بد ترین نوع عذابی هم که می تونم بدم بهشون اینه که جطوه هاشون رو ازشو بگیرم بفرستمشون سر کلاس درس بدن

خودشون میمیرن :ws3:

اااااااا.شما هم از این استادا دارین؟:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه

پس عمراااااااااااااااااااااا سمت مغازه پیدام بشه :banel_smiley_52: :jawdrop: :banel_smiley_52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

البته من افراد زیادی هستن که دوس دارم بکشم بعد می گم. ولی اول از همه

مامان بزرگ و بابا بزرگ پدریم به همراه 2 تا عمه هام .:gnugghender:

به فجیع ترین شیوه :167: اول شکنجه و این جور چیزا از کشیدن ناخونا و کندن قسمتی از پوست گرفته تا......

حالا رو نحوه کشتن فک می کنم بعد می گم.

:banel_smiley_90:

• Like 3
لینک به دیدگاه
البته من افراد زیادی هستن که دوس دارم بکشم بعد می گم. ولی اول از همه

مامان بزرگ و بابا بزرگ پدریم به همراه 2 تا عمه هام .:gnugghender:

به فجیع ترین شیوه :167: اول شکنجه و این جور چیزا از کشیدن ناخونا و کندن قسمتی از پوست گرفته تا......

حالا رو نحوه کشتن فک می کنم بعد می گم.

:banel_smiley_90:

بابا یکی زنگ بزنه 110 بیاد

این خیلی خطریه

وقتی به خانواده خودش رحم نکنه

وای به حال بقیه

تالار روانشناسی رو اماده کنید :banel_smiley_52: :banel_smiley_52:

• Like 5
لینک به دیدگاه
من حاضرم بکشمش اونم مجانی

روش کشتنمم خیلی سادست با یک گیوتین چهار قسمتش می کنم و چهار جهت ایران دفن می کنم تا درس عبرت واسه بقیه بشه.:w00:

عزیزم کشتن واسه بعضیا کمه

باید باشه و ببینه، تاااااااااا زجر کش بشه!:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بابا یکی زنگ بزنه 110 بیاد

این خیلی خطریه

وقتی به خانواده خودش رحم نکنه

وای به حال بقیه

تالار روانشناسی رو اماده کنید :banel_smiley_52: :banel_smiley_52:

تو هم خودتو آماده کن به لیست مقتولا اضافه شدی:thumbsdownsmiley:

ببین اینا خونواده من نیستن . اگه خونوادم بودن زندگیمو سیاه نمی کردن. :w74:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یعنی شما فقط به این دلیل ادم نمیکشین که فرصتش براتون پیش نیومده و از زندان و اعدام میترسین؟

من کسی رو نمیکشم.همه باید محاکمه بشن.حتی اگر مجبورم کنن هم کسی رو نمیکشم.چون مثل بعضی ها خودم رو اونقدر بالا نمیبینم که واسه جون مردم تصمیم بگیرم.این حق رو ندارم

اااااااا.شما هم از این استادا دارین؟:ws3:

ایول خوشجالم که نظرت برگشت تو اون تاپیکی که حرفیدیم نظرت اینبود که اکسیژن و میتونیم از مریض رو به موت بکشیم تا راحت بمیره و من و چند نفر مخالف بودیم خب پس با این پستت معلوم شد که نظرت برگشت:w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
تو هم خودتو آماده کن به لیست مقتولا اضافه شدی:thumbsdownsmiley:

ببین اینا خونواده من نیستن . اگه خونوادم بودن زندگیمو سیاه نمی کردن. :w74:

من مامانم رو می خوام :ws44:

ببین تو چی هستی که من روح رو به ترس انداختی :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52:

تمام این پست هات به عنوان مدرک جرم نگه داشته میشه تا در دادگاه علیه تو استفاده بشه :banel_smiley_52: :banel_smiley_52:

من فرار کنم :w410:

روح ام در خطره :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من مامانم رو می خوام :ws44:

ببین تو چی هستی که من روح رو به ترس انداختی :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52:

تمام این پست هات به عنوان مدرک جرم نگه داشته میشه تا در دادگاه علیه تو استفاده بشه :banel_smiley_52: :banel_smiley_52:

من فرار کنم :w410:

روح ام در خطره :ws3:

به تو یه لطفی می کنم می تونی نوع مرگتو خودت انتخاب کنی.:thumbsdownsmiley:

ها یه فیلمی دیدم که جسد آدما رو می ریخت تو چرخ گوشت و تو رستوران می پخت میداد خورد مردم .

چطوره با تو این کارو کنم که جسدت پیدا نشه ها؟؟؟؟؟ :ws50:

ها ها ها ها ها

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...