salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آفتاب: در حالي كه زنان در سنين 20 تا 30 سالگي بيشترين ميزان استرس را دارند ازدواج و فرزنددار شدن باعث كاهش اساسي استرسهاي زنان می شود. يافتههاي آماري حاصل از بررسي 40 هزار زن استراليايي كه از سال 1996 تا كنون از سوي محققان و متخصصان ادارات بهداشت دولت استراليا با هدف اين تحقيق مورد بررسي قرار گرفتهاند نشان ميدهد كه سنين 20 تا 30 سالگي اوج استرسهاي زنان ميباشد و هر گونه تصميم مهمي كه زنان در اين دوران ميگيرند به ميزان استرسهاي آنها ميافزايد. محققان مذكور گزارش ميدهند كه ازدواج و بچهدار شدن موجب كاهش استرسهاي زنان در 20 تا 30 سالگي ميشود و در بهبود وضعيت سلامت رواني و فيزيكي آنها نيز مؤثر است. شايان ذكر است ؛ يكي از مهمترين علتهاي استرس و نگراني زنان استراليايي افزايش وزن سالانه آنها گزارش شده است. مطابق يافتههاي اين تحقيق زنان جوان استراليايي سالانه به طور متوسط 649 گرم وزن اضافه ميكنند، اين در حالي است كه زنان ميان سال به طور متوسط 494 گرم و زنان سالخورده سالانه 162 گرم به طور متوسط وزن اضافه ميكنند كه اين امر نشان ميدهد كه نگراني از اضافه وزن در طول زندگي همراه اكثريت زنان استراليايي باقي ميماند. 13 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ ولی من که اصلا استرس ندارم توی کلاسمون به بی خیالی معروفم لینک به دیدگاه
salvador 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ ولی من که اصلا استرس ندارمتوی کلاسمون به بی خیالی معروفم خوب تو ميتوني بي خيال ازدواج بشي :Ghelyon: لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ من چی منم می تونم ازدواج کنم یه کمی استرس دارم لینک به دیدگاه
salvador 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ من چی منم می تونم ازدواج کنم یه کمی استرس دارم تو با اين يال و كوپال و دو تا شاخت استرس داري؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ تو با اين يال و كوپال و دو تا شاخت استرس داري؟:icon_pf (34): خوب ما مدام در حال جنگ با اقوام دیگه هستیم مسلما دچار استرس می شیم ازدواج واسه مام چاره سازه؟ لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ منم استرس دارم راس می گه اینایی که متاهلن چی؟؟؟ نکنه باس طلاق بگیرن؟:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ ما اینهمه منزل داریم اکنون بدون استرس،اما همه منازلمان هم قبلا کلی استرس داشتند. هر مسجدی میرفتیم،استرس را در چهره شان میدیم و سریع به کنیزی قبولشان میکردیم. لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ ما اینهمه منزل داریم اکنون بدون استرس،اما همه منازلمان هم قبلا کلی استرس داشتند. هر مسجدی میرفتیم،استرس را در چهره شان میدیم و سریع به کنیزی قبولشان میکردیم. اگه میشه به فارسی ترجمش کن لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ اگه میشه به فارسی ترجمش کن نمیشه اگه به فارسی برگردونم اون اصالتش از بین میره..... شکوفایی و هنر من در عربی گفتنه. لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ ای کاش منم مثل زنای استرالیایی بزرگترین نگرانیم ترس از اضافه وزن بود لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ بله خب تو استرالیا شاید همینطور باشه! ولی تو ایران همین ازدواج خودش بزرگترین استرسه! چطوری میخواد از استرس کم کنه؟! :دی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده