felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ می تونم بگم همه ما آرزوهایی توی زندگی داریم که یا قابل دستیابی ان یا غیر قابل دستیابی. چه برسیم چه نرسیم دوس داریم اونا رو توی افکارمون داشته باشیم چون حتی فکر کردن به آرزوهامون می تونه ما رو خوشحال کنه یا امید دهنده برای ادامه مسیری که در پیش داریم باشه. :ws2: حالا من از تو می پرسم بزرگ ترین آرزوی زندگیت چیه؟ 9 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ مجددا عرض میکنم خدمتتون دوست عزیز. لطفا در بخش ویژه تاپیکی استارت نفرمایید. 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ مجددا عرض میکنم خدمتتون دوست عزیز. لطفا در بخش ویژه تاپیکی استارت نفرمایید. این آقا ابوالفضل ما رو اینقدر اذیت نکن. بار سوم اعدامه ها. معلومه اعصابشو ریختی بهم. 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ من نگران کارم هستم بیشتر با عشق رشته ام رو انتخاب کردم بهش علاقه دارم 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ دارم به این فکر میکنم. همین قیف و قیر یکی بیاد (یه نفر باهوش!) روی این تحقیق کنه که چرا وقتی قیف هست ٬ قیر نیست. وقتی قیر هست ٬ قیف نیست! کشف این موضوع هیچ کم نداره از کشف و اختراع برق و تلفن و شکافتن اتم و واکسن هاری و ...!! 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ یکی بیاد (یه نفر باهوش!) روی این تحقیق کنه که چرا وقتی قیف هست ٬ قیر نیست. وقتی قیر هست ٬ قیف نیست!کشف این موضوع هیچ کم نداره از کشف و اختراع برق و تلفن و شکافتن اتم و واکسن هاری و ...!! این موضوع قبلا بوسیله مورفی کشف و ثبت شده 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ حالا من از تو می پرسم بزرگ ترین آرزوی زندگیت چیه؟ دونستن آرزوی من به چه درد تو میخوره ؟! 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ دونستن آرزوی من به چه درد تو میخوره ؟! میدونستم الان بیای تو این تاپیک همینو جواب میدی :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
masisabz 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ مجددا عرض میکنم خدمتتون دوست عزیز. لطفا در بخش ویژه تاپیکی استارت نفرمایید. ای بابا اگه گذاشتن زندگیمونو بکنیم 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ مجددا عرض میکنم خدمتتون دوست عزیز. لطفا در بخش ویژه تاپیکی استارت نفرمایید. خیلی گنگ حرف میزنی واضح تر بگو شاید دوگوله افتاد 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ دونستن آرزوی من به چه درد تو میخوره ؟! گفتن آرزوها به دیگران یه جورایی حس امید برای رسیدن به اونو زیاد می کنه لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ گفتن آرزوها به دیگران یه جورایی حس امید برای رسیدن به اونو زیاد می کنه آهااا....نمیدونستم! :JC_thinking: پس چرا خودت آرزوتو نگفتی ؟! 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ آهااا....نمیدونستم! :JC_thinking:پس چرا خودت آرزوتو نگفتی ؟! من بزرگترین آرزوم اینکه بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووغ اینکه یک امپراتور بشم حالا تو بگو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی از تاپیکت با اینکه در مرخصی مدیریت هستم ولی تحمل نکردم متاسفانه این تالار زیر تالار زنگ تفریح نداره تاپیک های اینچنینی چون جای بحث ندارن مخصوص تالار زنگ تفرح هستش لطف کنید از این دسته تاپیکها نزنید :rose: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده