رفتن به مطلب

لقمه‌هاي مخصوص افطــاري


afa

ارسال های توصیه شده

مواد لازم:

 

  • خمير يوفكا مخصوص غذا: 20 تكه مثلثي

 

  • گوشت چرخ‌كرده: 400 گرم

 

  • پياز متوسط: يك عدد

 

  • فلفل‌دلمه‌اي متوسط: يك عدد

 

  • زردچوبه و پودر كاري هركدام: يك قاشق چاي‌خوري

 

  • گوجه‌فرنگي ريز خردشده: 3 عدد

 

  • پلوي پخته شده: 5/1 ليوان

 

  • نمك و فلفل: به ميزان لازم

 

  • كنجد براي روي خمير: به ميزان لازم

 

  • زرده تخم‌مرغ: يك عدد مخلوط شده با زعفران براي روي لقمه‌ها

 

  • روغن زيتون: به ميزان لازم

 

  • جعفري ريز خرد شده: 4 قاشق غذاخوري

 

 

روش تهيه:

 

ابتدا پياز و فلفل دلمه‌اي را ريز خرد كرده و با زردچوبه و پودركاري و مقداري روغن زيتون تفت مي‌دهيم. گوشت را اضافه كرده و تمام مواد را با هم خوب سرخ مي‌كنيم و سپس گوجه‌فرنگي را اضافه كرده و نمك و فلفل مي‌زنيم و آن‌قدر مواد را تفت مي‌دهيم تا آب گوجه‌ها كشيده شود. برنج و جعفري را اضافه كرده و مواد را از روي حرارت برمي‌داريم. روي طرف پهن خمير 2 قاشق از مواد گذاشته و از اطراف خمير را روي مواد جمع كرده و به دور خودش مي‌پيچيم تا به قسمت نوك مثلث برسيم. روي لقمه‌ها را با زرده زعفراني زرين كرده، كنجد مي‌پاشيم و به مدت 45 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم.

 

نكته: خمير يوفكاي مخصوص غذا به2 شكل دايره‌اي و مثلثي در بازار موجود است كه اگر دايره‌اي آن را تهيه كرديم،‌ دايره را به 6 قسمت تقسيم مي‌كنيم. در اين حالت 6 مثلث داريد كه تفاوتي با نوع مثلثي آن نخواهد داشت.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...